georgkal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 παιδια καλησπερα .ειχα εγκαταστησει τα windows xp ( γνησια απο το cd των windows xp pro ) και απο βλακεια μου κολλησα το αυτοκολλητο με το κωδικο σε μια σελιδα του βιβλιου εγκαταστασης . και μια καλη μερα το πιτσιρικι ( οποιος εχει παιδια θα με καταλαβει ) πηρε το βιβλιο και το κανε χιλια κομματια Καποια στιγμη χρειαστηκε να κανω format - το πηγα σε τεχνικο ,και μου εβαλε αλλο κωδικο μαιμου .ολα καλα αλλα μου εμεινε το cd και αναρωτιεμαι 1) το cd ειναι για πεταμα η υπαρχει καποιος τροπος να ξαναβρω τον κωδικο του 2) μπορω να χρησιμοποιησω το cd βαζοντας καποιο (αλλο κωδικο) βλεπω το pc να το ταιζω μπανανες ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοηθεια ΥΓ αν το ερωτημα μου αντετιθεται στους κανονες παρακαλω να διαγραφει
Antwni Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Το CD που σου δίνουν όταν αγοράζεις ένα λειτουργικό σύστημα είναι μόνο για την εγκατάσταση και τίποτα παραπάνω!!Αυτό που αγοράζεις είναι ο κωδικός!!!Η δικιά μου άποψη είναι να μην το πετάξεις γιατί μπορεί να χρησιμεύσει στο μέλλον(εξάλλου δεν πιάνει και χώρο) Να γιατί το κολλάνε στον υπολογιστή το αυτοκόλλητο!!:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.