coreygaylas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 nopstrim θα σου βγουν παρα πολλα τα λεφτα για 2ο loop...
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 σε ευχαριστώ φίλε μου! νομίζω με κάλυψες για άλλη μια φορά! Που σημαίνει ότι θα το πάρω λίγο πιο αργά από ότι το υπολόγιζα
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 ξεκίνα με μία λούπα και δες αν σε καλύπτει αν όχι απλά παίρνεις ένα ψυγείο ακόμα και μία αντλία και καθάρισες εγώ έτσι έκανα τουλάχιστον απλά πάρε το τριπλό πρώτα αν το πας όλο μία λούπα
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 θα δω πως θα το κάνω, πάντως μέχρι να μαζέψω το ποσό σκέφτομαι πως θα κάνω την moddα στο κουτί...
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 dremel σέγα όρεξη μεράκι δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.... βρες καμιά 10αριά custom build να περάσει η ώρα σου όταν δεν θα έχεις τι να κάνεις και θα πάρεις πολλές ιδέες
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 ok! ευχαριστώ για τις συμβουλές! σας αφήνω και σας καλημερίζω γιατί πάω δουλειά!
NOPSTRIM Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ερώτηση 1: Πως μπορώ να testάρω την υδρόψυξη για διαρροή, χωρίς να ανοίξω το PC; Ερώτηση 2: Κάθε φορά που το PC κλείνει, το υγρό από την υδρόψυξη, μαζεύεται στην δεξαμενή; Ρωτάω γιατί εκεί που θα βάλω την δεξαμενή, μάλλον δεν θα βγαίνει, οπότε θα πρέπει να κάνω πατέντα για να αδειάζει το υγρό...
Vatos_locos Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 jumpeρώνεις το τροφοδοτικό και ανοίγει η αντλία μόνο χωρίς να έχεις τα άλλα ρεύματα από το pc ενωμένα πράσινο με μαύρο από το 24πινο θα το κάνει να δώσει ρεύμα δεν μαζεύετε στο tank είναι κλειστό κύκλωμα μένει παντού όταν του κάνεις την εξαέρωση
NOPSTRIM Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Κάτι σε βρύση πως σου φαίνεται; αλλά θα πρέπει να μένει ανοιχτή η υδρόψυξη για να περάσει όλο από την βρύση! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:10 ---------- 1feserONE 1 liter είναι αρκετό;
swiftech Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 αμα τα φτιαξεις καλα σπανια να εχεις διαρροη και ετσι κι αλλιως σταγονες θα τρεχει δεν θα χυθει κανα ποταμι για να εχεις προβλημα.. απο τις 5 που εχω φτιαξει μια φορα μονο μου εσταζε αλλα το ειδα και το διορθωσα το feser ειναι ψιλομουφα τελικα το εχω δοκιμασει
NOPSTRIM Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2009 Αλήθεια; Με λίγο ψάξιμο που έκανα όλοι αυτό πρότειναν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.