Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Watercooling - ερώτηση για hardware

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε...

CPU: C2D E8500 3.16GHz @ 4.32GHz

A/C: Thermalright 120 True Black [idle 41 - full load 64]

MB: Rampage Formula

RAM: 2x2GB Mushkin XP2-8500 1066MHz 5-5-5-15 @ 1141MHz 5-5-5-15 [2.40v]

GPU: Sapphire 4870 512MB 750/900 @ 800/1090

PSU: Coolermaster 750w

CASE: Coolermaster Cosmos S

Θέλω να μου προτείνετε την καλύτερη δυνατή λύση για ένα Watercooling σύστημα μέχρι 450-500euro...

1) Είμαι άσχετος από νερό οπότε αν είναι εύκολο μέχρι και τις βίδες να μου πείτε:-D

2) Σκοπεύω αλλά δεν ξέρω αν αξίζει, να πάω σε Intel I7... θα το υποστηρίζει;

3) θέλω να τα ψύξω όλα [cpu, ram, gpu, north-southbrige]

Ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ! :-)

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και εμένα με απασχολεί τον τελευταίο καιρό το θέμα watercooling για επεξεργαστή και κάρτα γραφικών για αρχή!!

Πάντως ένα πρόχειρο ψάξιμο που έκανα, 200€ βγαίνει το πακετάκι!!!!

Δημοσ.

Μια πρόταση από μένα:

27244332.jpg

Προσοχή το rakor είναι ένα, ξέχασα να βάλω κιάλλα.. Βάζεις και 2 ανεμιστήρες στο ψυγείο και είσαι οκ

Δημοσ.
κανει για 1366?

Όχι, και απότι βλέπω, δεν παίζει waterblock για 1366 ακόμα εδώ... Αν και νομίζω ότι η Swiftech έβγαλε ένα κιτ για ενσωμάτωση των waterblock της (GT,GTX,GTZ) σε 1366

Δημοσ.

γιατι δεν παιρνετε κανα ετοιμο κιτακι ή καμια εξωτερικη? πανω κατω τα ιδια αποδιδουν απο οτι εχω δει στην πραξη.. τωρα στο ι7 μου χρησιμοποιω αυτην που εχει το therlmatake κουτι μεσα και ειναι σχετικα καλη και δεν θελει και πολλα πολλα στο στησιμο..

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650788

Δημοσ.

στον q9550 ξεκιναγα 15 βαθμους κατω σε σχεση με την αεροψυξη και κυμαινοταν απο 15-27 βαθμους..

αλλα σιγουρα δεν ειναι τοσα καλα τα ετοιμα στανταρ..

απλα ειναι πιο ευκολα..

Δημοσ.
στον q9550 ξεκιναγα 15 βαθμους κατω σε σχεση με την αεροψυξη και κυμαινοταν απο 15-27 βαθμους..

αλλα σιγουρα δεν ειναι τοσα καλα τα ετοιμα στανταρ..

απλα ειναι πιο ευκολα..

χμμ... 15 βαθμούς διαφορά σε σχέση με ψύκτρα της intel;:lol: Συγκρινέ μια έτοιμη με True Black και θα με θυμηθείς ;)

Έπειτα λίγο δύσκολο να είχες 15 βαθμους, σε φυσιολογική θερμοκρασία δωματίου, θα είχες υγροποίηση κλπ κλπ... Εκτός και αν στο δωμάτιο είχες 5 βαθμούς...

Δημοσ.

χεχε εχω φαει ωρες με το συγκεκριμενο θεμα της υγροποιησης.. δεν ξερω τι επαιζε αλλα στην χειροτερη εκανα μπουτ με 17 και θερμοκρασια μεσα απο το bios.. στον ι7 μου τωρα κανω μπουτ με 39-40 με το καλημερα.. και βαραει 57 αρες μεσα στα παιχνιδια και τοπ 82 στο εβερεστ full load stability..

Δημοσ.

συγνωμη..μας δουλευεις??17 βαθμους σε Idle??που εισαι στον βορειο πολο με 5 μαυρους να σου κανουνε αερα??82 σε full...με ποσο vcore??εγς με ετοιμη coolermaser aquagate max και enzotech waterblock με 1.42vcore πιανω full 56 βαθμους..και καλυτερα τεσταρε με occt..τον i7 σου

Δημοσ.

το southbridge χρειάζεται;

1) όταν λες προσοχή στο rakor είναι 1, δηλαδή τι πρέπει να προσέξω;

2) τι άλλο χρειάζεται εκτός από αυτά που προτείνεις

Υ.Γ Ευχαριστώ φίλε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...