iarmaos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά υπάρχει κανείς στο forum που να χει αυτό το μοντέλο και μάλιστα να το χει αγοράσει πρόσφατα??? Θέλω απελπισμένα βοήθεια σε ένα θέμα της BIOS. Βασικά θέλω να ανεβάσει κάποιος ένα backup από την bios του, χρησιμοποιώντας αυτό το tool της ami AFUWIN v4.xx θα το βρει στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας της ami http://www.ami.com/support/bios.cfm Απλά τρέχει την παραπάνω εφαρμογή και μόλις ανοίξει κάντε save σε κάποιο μέρος του υπολγιστή σας. Το αρχειάκι που θα δημιουργηθεί θα έχει την καταληξή .rom και θά χει μέγεθος 512kb Είναι απλή διαδικασία ... Ας το ανεβάσει κάποιος κάπου ή ας μου στείλει Link σε προσωπικο μήνυμα... Pleaseeee help ! ! ! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Κανείς που έχει τέτοιο μοντέλο φορητού υπολογιστη;;; Αν έχει κάποιος αυτό το μοντέλο και δυσκολεύται να πάρει backup την bios ας γράψει εδώ και θα του εξηγήσω αναλυτικά τι να κάνει...
jonkal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχω εγώ τον LG R700 αλλά ένας φίλος και sorry για την καθυστέρηση στο να σου απαντήσω. Με το που θα το κάνω θα σου το ανεβάσω. Αλλά μια ερώτηση δεν μπορείς να βρεις BIOS μέσα από την εταιρεία? Η γενικά από κάπου αλλού. Άκυρη η ερώτησή μου, έψαξα λίγο στο net και πήρα την απάντησή μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.