Προς το περιεχόμενο

Call Of Duty 2 απορία

pgmank

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά, θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα πρόβλημα που με απασχολεί στο online gaming του Call Of Duty 2. Το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω να μπω σε έναν server... περνάω την διαδικασία " Awaiting For Connection 1,2,3,4,5,6,7,8,9 "... και ύστερα μου κατεβάζει ένα αρχείο χωρίς να πατήσω αποδοχή κ.τ.λ. Εγώ ύστερα φοβήθηκα για ιό και πάτησα escape (από το πληκτρολόγιο) και κανονικά φεύγω από το παιχνίδι χωρίς κανένα πρόβλημα. Λέτε να είναι όμως ιός και να μου εγκαταστήθηκε ; Ευχαριστώ πολύ που διαβάσατε το μήνυμά μου !!!

Υ.Γ: Το έχω αυθεντικό το παιχνίδι (με serial αυθεντικό κ.τ.λ.)

Δημοσ.

είναι αυτό που σου είπε ο _bassstarlet_ και είναι υποχρεωτικό να το κατεβάσεις αν θέλεις να παίξεις σε αυτόν τον συγκεκριμένο σερβερ. Αν δεν θέλεις να κατεβαίνουν αρχεία στον υπολογιστή σου, απενεργοποίησε την επιλογή "Allow Downloading" στα φίλτρα των σέρβερ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια εχω κ γω μια απορια και ειπα να ρωτησω εδω για να μην ανοιξω καινουριο τοπικ. εχουμε αρχισει και παιζουμε cod2 μεσω χαματσι με κατι φιλους. το προβλημα ειναι το εξης.2 παιδια δν μπορουν να βρουν τους υπολοιπους κ ετσι αναγκαστικα φτιαχνει σερβερ ο ενας απο τους 2 κ ο αλλος μενει εξω. καμια ιδεα ?

Δημοσ.

δεν νομιζω. δν θελει και τπτ ιδιαιτερο στις ρυθμισεις. απενεργοποιημενα φαιργουολ κ ενα προγραμματακι θελει μονο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...