sam_@ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 γιατι 100 και με το ζορι βρισκονται...κριση... απο τοτε που βγηκε η κριση χα8ηκε η τσιγκουνια!
pedj Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Τα παιχνιδάκια που παίζεις είναι χαλαρά οπότε και η 4670 θα σου κάνει (και γλυτώνεις την ερώτηση τι τροφοδοτικό έχεις ), αν πας σε 48ΧΧ καλύτερο value έχει η 4850. Εννοείτε ότι 4850>>4670. Μπορείς να βάλεις και την 2400 σου αλλά θα έχεις δύο ανεξάρτητες κάρτες γραφικών. Για ποιο λόγο; Αν δεν έχεις 3+ οθόνες τσάμπα ρεύμα θα καίει! 2 οθονες εχω,μια 22 και μια 17.σκεφοτμοθν να βαλω την 17αρα στιν 2400 για να ειναι ι αλλη πιο χαλαρη αν αυτο ισχυει βασικα... οσο για τροφοδοτικο 500W αλλα παλιακο χωρις εξοδο για να συνδεεται σε καρτα γραφικων...αν και η μητρικη εχει ενα παραχενο molex 4pin κλασικο που λεει ειναι για επιπλεον τροφοδοσια τησ καρτασ γραφικων.τωπα τι ακριβως κανει και αν αντικαθιστα την εισοδο που εχει πανω της η καρτα γραφικων...ιδεα δεν εχω...
caution Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μπορείς να τις συνδέσεις και τις δύο @4850 χωρίς πρόβλημα (2d desktop mode) και στα παιχνίδια η επιβάρυνση θα είναι ανάλογη της ανάλυσης που θα χρησιμοποιείς (τώρα τι gaming θα κάνει με μια 17'' και μια 22'' άλλο θέμα ). To 4pin της μητρικής είναι για επιπλέον ρεύμα στον επεξεργαστή, το τροφοδοτικό σου και παλιό να είναι, αν βγάζει τα απαιτούμενα ampere θα του βάλεις ένα αντάπτορα και θα είσαι εντάξει με την κάρτα
N.I.C Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Σε τι ανάλυση παίζεις; άκυρο το είδα πάνω... 4830 μονόδρομος στα χρήματα αυτά...
pedj Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μπορείς να τις συνδέσεις και τις δύο @4850 χωρίς πρόβλημα (2d desktop mode) και στα παιχνίδια η επιβάρυνση θα είναι ανάλογη της ανάλυσης που θα χρησιμοποιείς (τώρα τι gaming θα κάνει με μια 17'' και μια 22'' άλλο θέμα ). To 4pin της μητρικής είναι για επιπλέον ρεύμα στον επεξεργαστή, το τροφοδοτικό σου και παλιό να είναι, αν βγάζει τα απαιτούμενα ampere θα του βάλεις ένα αντάπτορα και θα είσαι εντάξει με την κάρτα τα games παιζουν μονο στην 22,η αλλη απλα ειναι για τα vista gadgets...δεν ειδα πουθενα τετοιον ανταπτορα που λες..εχεις κανεναν στα υποψιν να παραγγειλω και να παω για 4830 τελικα...δεν ξερω αν την ξερεις τημ μητρικη,παντως στο manual λεει ξεκαθαρα οτι το molex που υπαρχει ειναι για 'the JPWR1 12V power connector is used to provide power to the PCIEX16 graphics card'.τωρα τι εννοει η MSI...
caution Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 http://www.bonafidereviews.com/articles/248/images/package.jpg Χρειάζεσαι το καλωδιάκι που υπάρχει στα αριστερά της παραπάνω φωτογραφίας. Λογικά θα υπάρχει μέσα στη συσκευασία. Αν όχι πρέπει να είναι αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809567 αλλά το e-shop έχει λάθος φωτογραφία
sam_@ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 τι να πω και εγω με την δικια μου 4830...μονο drivers ειχε μεσα και dvi-vga ανταπτορα...και 8υμαστε πως ζητουσα απελπισμενα να βρω το καλωδιακι τροφοδοσιας...!(http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=290737) τεσπα...αλλα δεν νομιζω να υπαρχει αλλη μαρκα που να μην δινει το συγκεκριμενο καλωδιο στην συσκευασια εκτος απτην connect3D... για καλο και για κακο παρε ενα απο e-shop οπως σου εδειξε ο caution γιατι απο προσωπικη εμπειρια τρως μεγαλη ξενερα εχοντας καινουργια gpu και να περιμενεις ποτε 8α σου φερουν αυτο το Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΚΑΛΩΔΙΑΚΙ!!!!! ουφ...! τα εβγαλα απο μεσα μ!
pedj Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ειναι σιγουρα ομως αυτο στο eshop γιατι λιγο πολυ μπερδεμενα τα εχει...αλλο τιτλο προιοντος αλλη εικονα αλλη περιγραφη...οτι ναναι ειναι...
sam_@ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 παρτω και απο εδω:http://www.ebw.gr/store/Default.aspx?tabid=144&productid=3124&language=el-GR το εχει και στοκ... το ebw.gr αν ρωτησεις ειναι μια χαρα καταστημα...καλη εξυπηρετηση κτλ...σε μενα τουλαχιστον
TiMasLes Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Καταρχήν γεια σας Έχω ένα αρκετά παλιο pc αλλα αλλαξα προσφατα οθονη και θέλω να πάρω και μια νέα κάρτα γραφικών με λίγα λεφτά (60-70 ευρώ). Κυρίως για ταινίες, σειρές θέλω να έχει καλή ποιότητα. Απο παιχνιδια τιποτα σπουδαιο σε απαιτησεις (Age of Empires - Conquerors του 2000 και τέτοια). Πανω απο ολα θελω να κολλαει με την οθονη και το συστημα μου. Το καμαρι μου ειναι: CPU: Intel Pentium 4 3,2GHz Mobo: intel i915G ~ παιρνει PCI express αν δεν κανω λαθος Memory: 1 gb DDR2 (soon to be 2 gb) Οθόνη: Samsung SM T220 Προτάσεις? Εγω κοιταω προς τα εκει. Ευχαριστω~
liopyr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Προτάσεις? Εγω κοιταω προς τα εκει. Ευχαριστω~ Kαλά κοιτάς, αν και κατά την γνώμη μου αξίζουν 11€ παραπάνω για αυτή http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1169718&HYKARTAGRAFIKONMONTELO=HD+4670&category=69977735&catalog=20
freedubus Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 αλλα δεν νομιζω να υπαρχει αλλη μαρκα που να μην δινει το συγκεκριμενο καλωδιο στην συσκευασια εκτος απτην connect3D Η Sapphire η δική μου το είχε πάντως. Μήπως μυρίζουν RMA τα κομμάτια που λές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.