Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ThReSh ενα μεγάλο ποσοστό των χρηστών του ινσόμνια, ποστάρει κυρίως στο μπλα-μπλα. το οποίο έχει και τα περισσότερα θέματα. ναι προφανώς το Μπλα Μπλα έχει τα περισσότερα posts γιατί πέφτει το spam το ίδιο αλλά σίγουρα όχι τα περισσότερα θέματα, αν κοιτάξεις στο main page θα δεις ότι υπάρχουν άλλα sections που έχουν πολύ περισσότερα topics... το θέμα είναι όπως ανέφερες και εσύ παραπάνω, οτι αυτή η κατάσταση παρατηρείται κυρίως στο μπλα-μπλα, παρά στα άλλα sub-forums. άρα η συζήτηση γίνεται για το μπλα-μπλα. 6/10 topics που ανοίγουν στο Μπλα Μπλα (για να μην πω παραπάνω) είναι μπούρδες κυρίως και για αυτό πέφτουν τα epic/legendary/ftw/motivational posters... edit: περα απο το τρόλινγκ για τη ψυχαγωγία του φόρουμ έχουμε και λογοκρισία και γλύψιμο. τι μοντερέιτορ; σούπερ με τη μία, αφού ποστάρει και αλλού το παιδί. και το θρέντ για άλλη μια φορά πήγε στο διάολο. πιστεύω ότι έχω σταματήσει εδώ και καιρό το trolling/flaming σε υπόλοιπα sections του forum, όπου βλέπεις trolling/flaming από μένα παρακαλώ report τότε... for the record στο Μπλα Μπλα άρχισα να postάρω αρχές 2008 (στον counter δεν έχει μετρήσει ούτε ένα post από Μπλα Μπλα )...πιο πριν παίζει να είχα κάνει 5-10 posts με το ζόρι αν θυμάμαι καλά...πάντα postαρα στα άλλα sections... δεν φταίμε εμείς όταν postαρες εσύ άρχισε να οδεύει προς τα εκεί (j/k)
Lomar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ThReSh άστο. κατάλαβα. σε βολεύει όπως είναι τώρα το φόρουμ και δεν θέλεις κανείς να το αλλάξει. το αφήνω και εγώ εδώ. το chat όντως δε θα βοηθήσει, η κατάσταση πλέον είναι μη-αναστρέψιμη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 βασικά το "κακό" είναι ότι θεωρώ το Μπλα Μπλα ως "chat" και όλα τα υπόλοιπα sections ως forum ενώ εσύ θεωρείς το Μπλα Μπλα λες και είναι το main forum του site...
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ...ή θα συμφωνήσουμε μαζί σου ή τέλος...
Lomar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 δεν είπα οτι πρέπει να συμφωνήσετε μαζί μου. απλά το να στέκεστε σε άσχετα με την ουσία του θρεντ ζητήματα σίγουρα δεν βοηθάει, απλά μόνο για flame πηγαίνει. τσπ. κατάλαβα οτι ήταν λάθος μου που τόλμησα να πω οτι με ενοχλεί η κατάσταση στο μπλα-μπλα, γτ το θεωρείτε chat-χαβαλέ. κάποιος δλδ που ρωτάει κάτι το οποίο μπορεί να το θεωρεί σημαντικό πρέπει να του το μαμήσουμε το θρεντ. όπωσδηποτε, επειδή εσείς που το θεωρείται chat, δεν το παίρνετε στα σοβαρά. οκ είστε περισσότεροι και έχετε εδραιωθεί εδω μέσα, άρα δεν χωράνε άλλες απόψεις. το κατάλαβα, μην αγχώνεστε δε πρόκειτα να σας ξαναχαλάσω τη ζαχαρένια
o_magazatoras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 @o_magazatoras ψηλέ χαλάρωσε λίγο. Λάθος.1,5 m με τα χέρια στην ανάταση είμαι. δεν το είπα προσβλητικά. απλά έτσι ήθελα να δείξω οτι το chat με το forum δεν σχετιζονται πλέον. Σωστά,το κατάλαβα αυτό. και μη το συνεχίσεις το flame δε ψήνομαι Καλώς,σταματάω. και σε είχα για πιο σοβαρό. Πάλι λάθος είσαι.Είμαι χαβαλές.
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ξεκινάς έτσι: δεν είπα οτι πρέπει να συμφωνήσετε μαζί μου. απλά το να στέκεστε σε άσχετα με την ουσία του θρεντ ζητήματα σίγουρα δεν βοηθάει, απλά μόνο για flame πηγαίνει. και το τελειώνεις έτσι: τσπ. κατάλαβα οτι ήταν λάθος μου που τόλμησα να πω οτι με ενοχλεί η κατάσταση στο μπλα-μπλα, γτ το θεωρείτε chat-χαβαλέ. μετά μην αναρωτιέσαι γιατί τρέμουμε ο Κρις και εγώ... εγώ σταματάω....
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Sorry που πετάγομαι στο άσχετο αλλά έχω μια απορία. Είδα πως λέχθηκε πως το insomnia έχει παρακμάσει και ανησύχησα. Ισχύει κάτι τέτοιο και που το στηρίζουν αυτοί που το λένε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 εννοεί το Μπλα Μπλα section όχι όλο το Insomnia (για αυτό έφαγα και εγώ κόλλημα πριν)
Lomar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 alexzzz εντάξει σου είπα κατάλαβα οτι δε βγαίνει άκρη και το σταματάω. δλδ στράβωσες που έκανα πίσω και δε συνεχίζεται το flame; αν είναι έτσι μάλλον καλά έκανα o_magazatoras μαν δε σε πιάνω πια. edit: Sorry που πετάγομαι στο άσχετο αλλά έχω μια απορία.Είδα πως λέχθηκε πως το insomnia έχει παρακμάσει και ανησύχησα. Ισχύει κάτι τέτοιο και που το στηρίζουν αυτοί που το λένε? εγώ τόλμησα να το ξεστομίσω και ναι στο μπλα-μπλα αναφέρομαι. ζητώ συγνώμη για την αρχική γενίκευση, εν τη ρίμη του λόγου/τρόπος του λέγειν/παρεξήγηση/γουατέβερ ήταν. ps: ναι επιβεβαιώθηκε οτι και αυτό το θρεντ πήγε στο διάολο απο τα ίδια και τα ίδια άτομα.
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 alexzzz εντάξει σου είπα κατάλαβα οτι δε βγαίνει άκρη και το σταματάω. δλδ στράβωσες που έκανα πίσω και δε συνεχίζεται το flame; αν είναι έτσι μάλλον καλά έκανα όχι προσπαθώ να σε καταλάβω και να μην τελειώσει η κουβέντα μας με κενά. Και εκεί που το κλείνεις μια χαρά έχοντας πει την άποψη σου το χαλάς σαν να θέλεις να κάνει την μεγάλη έξοδο.
Lomar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 alexzzz απο'ότι φαίνετε πρέπει να έχω τεράστιο πρόβλημα διαπροσωπικής επικοινωνίας. και απο τη στιγμή που (εμένα έτσι μου φαίνετε) δε συζητάμε κάτι επι της ουσίας, αλλά είμαι αναγκασμένος να προλαβαίνω να ποστάρω στη κάθε παρερμήνευση που γίνεται, σίγουρα η συζήτηση οδεύει προς flame, παρά προς κάτι πιο παραγωγικό.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 alexzzz εντάξει σου είπα κατάλαβα οτι δε βγαίνει άκρη και το σταματάω. δλδ στράβωσες που έκανα πίσω και δε συνεχίζεται το flame; αν είναι έτσι μάλλον καλά έκανα δεν νομίζω ότι έχει πέσει flame στο συγκεκριμένο topic... ps: ναι επιβεβαιώθηκε οτι και αυτό το θρεντ πήγε στο διάολο απο τα ίδια και τα ίδια άτομα. εγώ περίμενα να φάει λουκέτο μιας και η επίσημη απάντηση του moderation team βρίσκετε εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=283418&highlight=chat (post #7)
katerina_a_86 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 εγώ τόλμησα να το ξεστομίσω και ναι στο μπλα-μπλα αναφέρομαι. ζητώ συγνώμη για την αρχική γενίκευση, εν τη ρίμη του λόγου/τρόπος του λέγειν/παρεξήγηση/γουατέβερ ήταν. ps: ναι επιβεβαιώθηκε οτι και αυτό το θρεντ πήγε στο διάολο απο τα ίδια και τα ίδια άτομα. Ναι ήταν υπερβολική γενίκευση. Το μπλα μπλα δεν είναι καν main section του forum. Πράγματι ατυχές αλλά το φάγαμε ρε παιδιά το παιδί, εντάξει μια βλακεία είπε και έκανε και μια πρόταση που δεν άρεσε ούτε σε μένα, δεν έκανε και κανένα έγκλημα. Ας ηρεμήσουμε... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** εγώ περίμενα να φάει λουκέτο μιας και η επίσημη απάντηση του moderation team βρίσκετε εδώ http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=283418&highlight=chat (post #7) Ποτέ δεν είναι αργά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.