Προς το περιεχόμενο

Insomnia Real Time Chat

jvgrjohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δε ξέρω μάλλον κάτι δε κατάλαβα καλά.

έχεις δίκιο teo64x, αλλά στο μπλα-μπλα υπάρχουν και ωραία θεματάκια που σκίζονται απο τα τρολς, τα οποία είναι στάνταρ πλεόν.

το οτι καταργήθηκε το μπλα-μπλα δε το λέω επειδή θέλω να γίνει πάλι. απλα το αναφέρω για οσους δεν ξέρουν οτι και παλιότερα είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα που οδήγησε στη κατάργηση του κατα τ'άλλα χρήσιμου μπλα-μπλα.

Δημοσ.

Πάντως και εγώ όσο αναφορά το "γενικό" chat είμαι εντελώς κατά...

Με το "γενικό" εννοώ να είμαστε όλοι μαζί σε ένα chat και να λέει ο καθένας ότι θέλει..

Αυτό που πιστεύω θα είναι καλό είναι να μπορούν 2 άτομα να κάνουν chat και αυτό γιατί θα μπορέσει να μειωθεί το offtopic αυτού του στύλ:

πχ.

user1: ... και έτσι έγινε αυτό πχ το σκηνικό στο τάδε μέρος.

user2: ... έλα ρε ήσουν και εσύ στο τάδε, όταν πέχτυκε η φάση δείνα;

user1: ... φίλε ναι απίστευτη φαση... μ[λα μπλα

Τώρα για το offtopix "χώσιμο"δεν γίνεται να εξαφανιστεί πιστεύω,και αυτό γιατί εκεί το θέμα είναι ότι αυτοί που μαλώνουν προσπαθούν να πείσουν τους άλλους και όχι ο ένας τον άλλο για τις απόψεις τους.

Δημοσ.
Πραγματικά φοβάμαι τη μέρα που θα πραγματοποιηθεί έστω και μία από τις προτάσεις του Lomar... :-(

πλέον και εγώ...

Δημοσ.
εεεεεεεεεεεεεελα! :) το chat, πέραν του οτι έχει παλαιολιθικές προσωπικότητες που αποσο ξέρω καμία σχέση δεν έχουν με το φόρουμ (Jheremias, paravoid, kopykat soulman).

Στέκομαι μόνο σ' αυτό.

Ρε συ,έχεις λαλήσει τελείως;Τους ξέρεις αυτούς;Μήπως οι "παλαιολιθικές" προσωπικότητες που αναφέρεσαι στήσανε "κwλο για νάχεις εσύ αυλή να παίζεις;

Δημοσ.

@o_magazatoras ψηλέ χαλάρωσε λίγο. δεν το είπα προσβλητικά. απλά έτσι ήθελα να δείξω οτι το chat με το forum δεν σχετιζονται πλέον.

και μη το συνεχίσεις το flame δε ψήνομαι και σε είχα για πιο σοβαρό.

@alexxx + teo64x -> ρε παιδιά γτ τέτοιο στράβωμα με εμένα; δλδ τι σκατά πρότεινα που θα σας τα χαλάσει όλα;

καλά ο alexxx φαντάζομαι θα στραβώσει λόγο του οφτόπικ που πλέον δε θα μπορεί να κάνει, αλλά ρε teo64x, τι άλλο περίεργο πρότεινα;

και στο κάτω κάτω αυτή την επίθεση μόνο προς εμένα δε μπορώ να τη καταλάβω. δλδ τι το περίεργο έχει αυτό που προτείνω; δεν είπα οτι είναι απαραίτητα το σωστό, ούτε πως πρέπει απαραίτητα να εφαρμοστεί.

EDIT

και τι πάει να πει αυτό? επειδή δεν postάρουν σαν και μένα δεν υπάρχουν? έλεος δλδ...

μπαίνουν στο forum, διαβάζουν απλά δεν postάρουν...simple as that

καμία σχέση δεν εννοούσα αυτό, αλλά είπαμε, αν ψάχνεις ευκαιρία να αρπαχτείς, αρπάζεσαι απ'όπου μπορείς...

χαλαρά θα γίνει το τριμπούρδελο το ίδιο...

γιατί τώρα δεν είναι;

pm στην Ομάδα διαχείρισης...

το έγραψα οτι δεν είναι δική μου δουλειά αυτό, ειδικά απο τη στιγμή που και μέλη της διαχείρισης συμμετέχουν στην όλη φάση του τραμπουκισμού θρεντς.

και στη τελική τη γνώμη μου λέω, πως εσύ ποστάρεις άκυρα motivation pictures για να κάνουν παλαμάκια τα άλλα wanna-fuck-threads παληκάρια; έτσι και εγώ προτείνω αυτά που προτείνω.

Δημοσ.
@alexxx + teo64x -> ρε παιδιά γτ τέτοιο στράβωμα με εμένα; δλδ τι σκατά πρότεινα που θα σας τα χαλάσει όλα;

καλά ο alexxx φαντάζομαι θα στραβώσει λόγο του οφτόπικ που πλέον δε θα μπορεί να κάνει, αλλά ρε teo64x, τι άλλο περίεργο πρότεινα;

και στο κάτω κάτω αυτή την επίθεση μόνο προς εμένα δε μπορώ να τη καταλάβω. δλδ τι το περίεργο έχει αυτό που προτείνω; δεν είπα οτι είναι απαραίτητα το σωστό, ούτε πως πρέπει απαραίτητα να εφαρμοστεί.

οι λόγοι για τους οποίους προτείνεις να γίνει το μαραφέτι και ότι το φόρουμ έχει παρακμάσει για τους λόγους που λες είναι κατ εμε "επικίνδυνοι"

το ξέρω ότι βγαίνω off topic πολύ συχνά και δεν έχει καμία σχέση με αυτό

• Super Moderators
Δημοσ.
καμία σχέση δεν εννοούσα αυτό, αλλά είπαμε, αν ψάχνεις ευκαιρία να αρπαχτείς, αρπάζεσαι απ'όπου μπορείς...

sorry αλλά δεν αρπάχτηκα, απλά έβγαλα αυτό το συμπέρασμα και δεν ήμουν και ο μόνος...

γιατί τώρα δεν είναι;

όχι δεν συμφωνώ ότι είναι...

το έγραψα οτι δεν είναι δική μου δουλειά αυτό, ειδικά απο τη στιγμή που και μέλη της διαχείρισης συμμετέχουν στην όλη φάση του τραμπουκισμού θρεντς.

και στη τελική τη γνώμη μου λέω, πως εσύ ποστάρεις άκυρα motivation pictures για να κάνουν παλαμάκια τα άλλα wanna-fuck-threads παληκάρια; έτσι και εγώ προτείνω αυτά που προτείνω.

αν έχεις πρόβλημα με τα motivationals posters και τα posts κάποιων γενικότερα υπάρχει και το report...

άσε που και τα 2 αυτά που σε πειράζουν γίνονται κατά κύριο λόγο στο Μπλα Μπλα που δεν θεωρείται καν το "main section" του forum και είναι για χαβαλέ κυρίως

στα υπόλοιπα sections δεν νομίζω ότι ισχύει η κατάσταση που περιγράφεις και δεν υπάρχει τόση ελαστικότητα...

Δημοσ.
οι λόγοι για τους οποίους προτείνεις να γίνει το μαραφέτι και ότι το φόρουμ έχει παρακμάσει για τους λόγους που λες είναι κατ εμε "επικίνδυνοι"

το ξέρω ότι βγαίνω off topic πολύ συχνά και δεν έχει καμία σχέση με αυτό

αυτό εννοώ φίλε μου για τις προτάσεις που γίνονται εδώ, λέει κάποιος τη γνώμη του, λέω τη δική μου, μετα εσύ εξηγείς, αν θέλεις που διαφωνείς και καταλήγουμε κάπου, δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσεις μαζί μου ή εγώ μαζί σου.

μια και ανέφερες το οφτοπικ. νομίζεις οτι μόνο αυτό είναι το πρόβλημα; ή που ο καθένας θα πεταχτεί σε κάποιο θρέντ για να προλάβει να πετάξει τη καφρίλα του μπας και κλειδωθεί; εσύ δλδ το θεωρείς φοβερό αυτό; οτι κάπως βοηθάει τα άτομα που ποστάρουν για κάποιο ζήτημά τους στο μπλα-μπλα (το οποίο εμένα τουλάχιστον με είχε βοηθήσει παλιότερα, αλλά πλέον φοβάμε να κάνω κάποιο thread);

το θέμα όμως είναι να μην απαγορεύτεί σε αυτούς που τρολάρουν, να το κάνουν, αλλά να βρεθεί ενας άλλος τρόπος για την εκτόνωσή τους. πχ το μέτρο διαγραφής greeklish μηνυμάτων βοήθησε στο να γράφονται παντού ελληνικά και έτσι να είναι και πιο ευανάγνωστα τα μηνύματα, κάτι παρόμοιο μπορεί να γίνει και εδώ.

ps: για να προλάβω καταστάσεις και επιθέσεις, τη παραπάνω κατάσταση τη κράζω αρκετό καιρό.

EDIT:

@thresh, οκ φίλε μου, μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις και επιμένεις στο να σχολιάζεις τη γαρνιτούρα (τι και πως το γράφω) παρά την ουσία. συγνώμη που σε ενόχλησα και τόλμησα να σκεφτώ οτι θα μπορούσα ποτέ να σου χαλάσω το φοβερό κλίμα που έχεις κάνει στο μπλα-μπλα.

in&out.

Δημοσ.
αυτό εννοώ φίλε μου για τις προτάσεις που γίνονται εδώ, λέει κάποιος τη γνώμη του, λέω τη δική μου, μετα εσύ εξηγείς, αν θέλεις που διαφωνείς και καταλήγουμε κάπου, δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσεις μαζί μου ή εγώ μαζί σου.

μια και ανέφερες το οφτοπικ. νομίζεις οτι μόνο αυτό είναι το πρόβλημα; ή που ο καθένας θα πεταχτεί σε κάποιο θρέντ για να προλάβει να πετάξει τη καφρίλα του μπας και κλειδωθεί; εσύ δλδ το θεωρείς φοβερό αυτό; οτι κάπως βοηθάει τα άτομα που ποστάρουν για κάποιο ζήτημά τους στο μπλα-μπλα (το οποίο εμένα τουλάχιστον με είχε βοηθήσει παλιότερα, αλλά πλέον φοβάμε να κάνω κάποιο thread);

το θέμα όμως είναι να μην απαγορεύτεί σε αυτούς που τρολάρουν, να το κάνουν, αλλά να βρεθεί ενας άλλος τρόπος για την εκτόνωσή τους. πχ το μέτρο διαγραφής greeklish μηνυμάτων βοήθησε στο να γράφονται παντού ελληνικά και έτσι να είναι και πιο ευανάγνωστα τα μηνύματα, κάτι παρόμοιο μπορεί να γίνει και εδώ.

ps: για να προλάβω καταστάσεις και επιθέσεις, τη παραπάνω κατάσταση τη κράζω αρκετό καιρό.

δεν νομίζω ότι το chat θα αποτρέψει κάποιους από το να γράφουν άσχετα κτλ στα θρεντς.

Εγώ ας πούμε δεν θα ασχοληθώ με το chat για τον ίδιο λόγο που δεν ασχολούμαι με το msn.

Άλλο το να θέλεις ένα chat module για τον χ ή ψ λόγο. Εμένα η διαφωνία μου είναι ότι θα βοηθήσει κάπου και ότι είναι παρακμή το να μην έχει το insomnia ένα τέτοιο

Δημοσ.
δεν νομίζω ότι το chat θα αποτρέψει κάποιους από το να γράφουν άσχετα κτλ στα θρεντς.

Εγώ ας πούμε δεν θα ασχοληθώ με το chat για τον ίδιο λόγο που δεν ασχολούμαι με το msn.

Άλλο το να θέλεις ένα chat module για τον χ ή ψ λόγο. Εμένα η διαφωνία μου είναι ότι θα βοηθήσει κάπου και ότι είναι παρακμή το να μην έχει το insomnia ένα τέτοιο

alexzzz κάνεις οτι δεν καταλαβένεις; παλεύεις να διαστρεβλώσεις αυτά που λέω; ή όντως δεν κατάλαβες;

αυτό που έγραψα εν ολίγις ήταν πως το insomnia βρίσκεται σε παρακμή λόγο του pimp my thread που επικρατεί. το chat ίσως βοηθήσει στην εκτόνωση αυτής της σαχλαμάρας. απλά πράγματα. που διάολο γράφω αυτά που μόνο εσύ και ο thresh βλέπεται δε μπορώ να καταλάβω.

EDIT:

έτσι για να μη φαίνομαι κακός και επειδή η προσπάθειά του είναι εμφανής: "Ο Thresh για moderator!!!".

Δημοσ.
που διάολο γράφω αυτά που μόνο εσύ και ο thresh βλέπεται δε μπορώ να καταλάβω.

δεν υπάρχει προσπάθεια διαστρέβλωσης αυτών που γράφεις... αλλά ότι κάποιοι καταλαβαίνουν άλλα από αυτά που εννοείς θα πρέπει να σε ανησυχεί.

• Super Moderators
Δημοσ.
@thresh, οκ φίλε μου, μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις και επιμένεις στο να σχολιάζεις τη γαρνιτούρα (τι και πως το γράφω) παρά την ουσία. συγνώμη που σε ενόχλησα και τόλμησα να σκεφτώ οτι θα μπορούσα ποτέ να σου χαλάσω το φοβερό κλίμα που έχεις κάνει στο μπλα-μπλα.

sorry αλλά αν εσύ δίνεις τόση σημασία στο Μπλα Μπλα κοιτάς το δέντρο και όχι το δάσος που είναι όλα τα υπόλοιπα sections...

γιατί στο κάτω κάτω το Insomnia είναι τεχνολογικό forum/site και όπως και να το κάνουμε δεν μπορώ να σε βλέπω να λες ότι ΟΛΟ το forum είναι τριμπούρδελο ή ότι βρίσκετε σε παρακμή επειδή στο Μπλα Μπλα χαβαλεδιάζουμε, το οποίο είναι το λιγότερο σημαντικό section...

Δημοσ.

ThReSh ενα μεγάλο ποσοστό των χρηστών του ινσόμνια, ποστάρει κυρίως στο μπλα-μπλα. το οποίο έχει και τα περισσότερα θέματα.

το θέμα είναι όπως ανέφερες και εσύ παραπάνω, οτι αυτή η κατάσταση παρατηρείται κυρίως στο μπλα-μπλα, παρά στα άλλα sub-forums. άρα η συζήτηση γίνεται για το μπλα-μπλα.

το chat δλδ πιστεύω θα βοηθήσει σε αυτό. όταν αρχίζει κάποιος το οφτοπικ στο επίπεδο διαπροσωπικής συζήτησης (επαναλαμβάνομαι, αλλά δυστυχώς αναγκάζομαι), θα μπορεί κάποιος να του πει (και οχι απαραίτητα μοντερέιτορ) να το συνεχίσει στο chat και έτσι να περιοριστούν τα άκυρα μηνύματα.

αλλά είπαμε το καφενείο του μπλα-μπλα (γιατί έτσι κατάντησε, δεν ήταν), βολεύει συγκεκριμενα άτομα που θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους και να περάσει η ώρα τους. καλά κάνετε, μην το παρεξηγήσετε και νομίζεται -πάλι- ότι σας κρίνω. απλά αναφέρω τη πραγματικότητα και πως καλό θα ήταν να υπάρξει για εσάς ενα διαφορετικός τρόπος εκτόνωσης (το οφ-τοπικ θρεντ ήταν μια καλή αρχή), απο το να καταστρέφετε διάφορα θρεντς προκειμένου να μεγαλώνουν τα κουφά του ινσόμνια (φοβερό θρεντ btw, αν εξαιρέσει κανείς τα με το τσιγκέλι κουφά/legendary/epic κτλ).

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

sorry αλλά αν εσύ δίνεις τόση σημασία στο Μπλα Μπλα κοιτάς το δέντρο και όχι το δάσος που είναι όλα τα υπόλοιπα sections...

γιατί στο κάτω κάτω το Insomnia είναι τεχνολογικό forum/site και όπως και να το κάνουμε δεν μπορώ να σε βλέπω να λες ότι ΟΛΟ το forum είναι τριμπούρδελο ή ότι βρίσκετε σε παρακμή επειδή στο Μπλα Μπλα χαβαλεδιάζουμε, το οποίο είναι το λιγότερο σημαντικό section...

μαζί σου. ο ThReSh για μοντερέιτορ. περα απο το τρόλινγκ για τη ψυχαγωγία του φόρουμ έχουμε και λογοκρισία και γλύψιμο.

τι μοντερέιτορ; σούπερ με τη μία, αφού ποστάρει και αλλού το παιδί.

και το θρέντ για άλλη μια φορά πήγε στο διάολο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...