Προς το περιεχόμενο

Αγορα μητρικης γυρω στα 150ε

hariskats

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ενδιαφερομαι για μητρικη με ddr3 για crossfire..διαθετω γυρω στα 150ε πανω κατω...ειμαι αναμεσα σε INTEL BOXDP45SG και ASUS P5Q3...ποια λετε εσεις??εχετε καλυτερες προτασεις??

Δημοσ.

Φιλε μου για Crossfire θελεις Χ38-Χ48 chipset. Με το Ρ45 θα κανεις 8x ενω με τα X 16x. Επισης θελεις και DDR3 που ανςβαζει το κοστος. Νομιζω η καλυτερη λυση ειναι μια P5E3 Deluxe που παιζει γυρω στα 200.

Δημοσ.
δεν αξίζει μητρική socket 775 με ddr3, πεταμένα λεφτά...

όπως λέει και ο optimus prime ahem..sorry ο thresh δεν έχει νόημα να βάλεις ddr3 και 775 εκτός και εάν τις έχεις ήδη...αλλιώς βάζεις ddr2 γλυτώνεις αρκετά λεφτά και με 150 παίρνεις μια πολύ mobo σε ddr2

Δημοσ.

...μα και εγώ πρότεινα μητρική με το σκεπτικό ότι έχει ήδη αγοράσει ddr3 και κάποιον s775. Αν σκοπεύεις να στήσεις από το 0 τέτοια σύνθεση πετάς άδικα αρκετά χρήματα ;)

( ξανά εγώ :P )

Δημοσ.

βασικα γιατι θες crossfire?εχεις 2 καρτες? γιατι αν σκοπευεις να παρεις 2 δεν εχει νοημα! υπαρχουν ολες οι ati χ2 .το μονο που δικαιολογο ειναι μια μελλοντικη αναβαθμηση!αν δεν εχεςι ddr3 παρε ddr2 που ειπαν κ τα παιδια!

Δημοσ.

συγνωμη για την καθυστεριση..λοιπον ενας φιλος ενδιαφερεται τωρα για κενουριο pc γυρω στα 900ε με οθονη..ειναι ομως κολλημενος με 4πυρινο και ddr3..θελω λοιπον σε αυτα τα λεφτα να μ δωσετε ενα συνολο οσο το δυνατον πιο δυνατο και κοψτε απο οπου μπορειτε οπωσ κουτι π.χ..το κουτακι ας εχει και 20 ε που λεει ο λογος...να τονισω οτι θελει να το κρατησει τουλ 3 χρονια και μαλλον δεν θα εχει και πολλα περιθωρια για μελλοντικες αναβαθμισεις...

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

επισεις δεν εχω προβλημα για ddr2..γενικα πειτε μου εσεις οτι θελετε μηπως και τον μεταπεισω και εγω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...