Προς το περιεχόμενο

Windows 7 πρόβλημα εγκατάστασης

Bolek_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να εγκαταστήσω τα Windows 7. Έκαψα το iso file σε ένα dvd και προσπαθώ να το τρέξω μέσω του Daemons Tools. Κάνει mount image αλλά 8 στις 10 φορές δεν το διαβάζει, τις 2 που τα κατάφερε ξεκίνησε κανονικά η διαδικασία εγκατάστασης αλλά στο copying files σταμάτησε. Τη μία φορά στο 30% και την άλλη στο 50%. Έβγαλε το εξής μήνυμα: ΕΣΦΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΜΟΣ. Ο τόμος στη μονάδα δίσκου είναι εσφαλμένος. Τοποθετήστε τον τόμο GB1CULXFRE_EN_DVD στη μονάδα δίσκου.

Δημοσ.

αφού έκαψες το iso σε δισκακι dvd , το daemon tools που κολάει?

δεν κατάλαβα τίποτα.

ή θα καψεις το iso σε δισκακι dvd, και θα κανεις εγκατάσταση απο αυτό ...

ή θα κάνεις mount το iso με το daemon, και θα τρέξεις το setup, απο τον εικονικό δίσκο.

ένα απο τα δύο, όχι και τα δυο.

ερωτηση: εχεις xp ή vista;

Δημοσ.

Εγώ έχω αλλο πρόβλημα. Μου λέει κατευθείαν ότι λείπει νομίζω το DU.dll και μετά τον το windows***.dll (δεν ειμαι σίγουρος για τα ονόματα). Έχω ΧΡ, ξέρετε τπτ?

Δημοσ.

Παρτε πρώτα στα χέρια σας ένα δισκάκι που επιβαιβεωμένα δουλεύει

και κάντε κανονική εγκατασταση , Boot δηλαδή απο το CD , Format κτλπ...

Δημοσ.

Εγω το κατέβασα από τον ιντερνετ, και θέλω να κάνω format, το θέμα είναι ότι ούτε bootarει... και είπα μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα τι παίζει..

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα ολα αυτα τα κανεις μεσα απο τα windows.

Κανεις εγκατασταση ή upgrade γιατι upgrade απο xp σε 7 (τουλαχιστον στις beta εκδοσεις) δεν γινεται(το εχω δοκιμασει).

EDIT

Τωρα ειδα αυτο που λες πανω.

Μαλον δεν κατεβηκε καλα το iso ή δεν ειναι bootable.

Δημοσ.

ναι, αλλα το δοκιμασα και να bootaro ωστε να κανω φορματ.

δεν ξερω τι να πω.. αν κανω φορματ δεν πιστευω να αλλαξει κατι.

Δημοσ.
Αν καταλαβα καλα ολα αυτα τα κανεις μεσα απο τα windows.

Κανεις εγκατασταση ή upgrade γιατι upgrade απο xp σε 7 (τουλαχιστον στις beta εκδοσεις) δεν γινεται(το εχω δοκιμασει).

EDIT

Τωρα ειδα αυτο που λες πανω.

Μαλον δεν κατεβηκε καλα το iso ή δεν ειναι bootable.

Απ' ότι φαίνεται το ISO δεν είχε κατέβει σωστά. Κατέβασα ένα άλλο και αμέσως όλα δούλεψαν ρολόϊ. Η εγκατάσταση έγινε κανονικά και τα 7 τρέχουν χωρίς πρόβλημα. Πριν είχα Vista και όχι ΧΡ.

Δημοσ.
Απο που κατέβασες το iso?

To ISO που δεν δούλεψε το είχα κατεβάσει από το επίσημο σαιτ της Microsoft. Αυτό που δούλεψε το κατέβασα από ένα τορεντ, δνε θυμάμαι ποιο. Ήταν πάντως από τις πρώτες επιλογές του google.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...