Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ακόμα δεν κατάλαβα πως το πιθανό αγοραστή, θα τον βοηθήσει το ινστανμπούλ. Καταρχήν δεν ακούγεται ωραια. Κατά δεύτερον, εγώ θέλω να δω πυρηνες, κατανάλωση, χρονισμό και ταχύτητα όταν αγοράζω έναν επεξεργαστή. Οχι κωδικό όνομα. Αυτά είναι για αμερικανοτραφείς. Οπότε είναι μια άσχετη και αποτυχημένη μαρκετιστικη τακτική. Αντί να μαζευτούν ασουσηδες και μσιδες να κωδικοποιησουν τις μητρικές, για να ξέρω και γω από το όνομα της μητρικής πότε έχει 2 pci*16 slots και να μη χάνω το χρόνο μου ψάχνοντας καθόμαστε και βγάζουμε ηλίθια ονόματα σε επεξεργαστές. man, το Istanbul είναι code name...κλασικά το εμπορικό όνομα του cpu θα είναι Phenom/Opteron...ελάχιστοι γνωρίζουν το εκάστοτε code name των cpus της Intel/AMD και αν θυμάμαι καλά δεν αναφέρεται καν από τα καταστήματα που τον πουλάνε!
Lucifer Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Πού στην κοπεγχάγη συγκεκριμένα κουλόπαιδο; Hellerup, κοντά στο σταθμό του S-Tog Svanemollen.
cassidy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 υπάρχει καποια επιστημονική εξήγηση γιατί τον λένε AMD-κωνσταντινουπολη και όχι κατι σαν AMD-RazorΧ AMD-MX3 ... Έχει απαντηθεί ήδη βέβαια, τα κωδικά ονόματα που χρησιμοποιεί η AMD για τους επεξεργαστές της έχουν συνήθως ένα κοινό θέμα. Οι opteron servers έχουν ονόματα πόλεων που φιλοξενούν αγώνες F1. Opteron server CPUs and platforms: Cities related to the Formula One racing team Ferrari CPUs - F1 circuits: Barcelona Shanghai Montreal - Cancelled Suzuka Istanbul Sao Paolo Magny-Cours Platforms: Catalunya (F1 circuit) Fiorano (Ferrari privately owns a F1 circuit there for testing purpose) Maranello ("The home of Ferrari") Piranha (Breaks tradition, this is a kind of fish) - Cancelled Πηγή: AMD Codenames Φυσικά η AMD δεν είναι η μόνη εταιρία του χώρου που χρησιμοποιεί κωδικά ονόματα για τα προιόντα της. Περισσότερα παραδείγματα στο παρακάτω link. Well-known computer project code names
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.