Προς το περιεχόμενο

AMD - Istanbul

kostandinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τις καϋμένες.

sexy_nurse.jpg

Το να βάζεις στο στόμα μου λόγια που δεν είπα παίζοντας με το quote είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αντι για το quote σε συμβουλεύω να παίξεις με τίποτα'αλλο!!!!!!;)

Παρακαλώ κάποιος mod να επέμβει!!!!!!

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μερικοί δεν την παλεύετε,το πιθανότερο είναι να έκανε λάθος ο άνθρωπος με τα quote,αντί να ζητήσεις εξηγήσεις και να συμπεριφερθείς κόσμια πρώτα(μετά την απάντηση πράξε αναλόγως)προτιμάς να βρίσεις κατευθείαν.

Δημοσ.
Εσύ, γιατί νομίζεις ότι σε παίρνει να εκφράζεσαι έτσι εδώ μέσα; :mad:

Μάθε να σέβεσαι τους συνομιλητές σου ακόμα κι αν διαφωνείς μαζί τους. Κι επειδή δεν είμαι τόσο ελαστικός και ανεκτικός με τις προσβολές σου και τις προσωπικές σου επιθέσεις, ούτε γουστάρω τα παραληρήματά σου, πρόσεχε πολύ καλά τι γράφεις και πώς το γράφεις! Είναι τελευταία φορά που σε προειδοποιώ! :mad:

Που είπα για τη Ρεπούση? Καλά εδώ ιερά κ όσια θίγονται, η Ρεπούση σε πείραξε? Και αν τους λένε στις σχολές, πως προοδεύσαμε επί οθωμανικής κατοχής ε τι θες να κάνω, να τους εκθειάσω? Επί λατίνων ναι προοδεύσαμε, τουλάχιστον στη μουσική (οι προπαππούδες μας, καντάδες άκουγαν το 15-20, μάντεψε από που προήλθαν). Χώρια τα έργα που κανανε στα δωδεκάνησα?

Μόνο μία πλούσια φαντασία θα μπορούσε να συνδέσει τον απελευθερωτικό αγώνα κατά των Τούρκων με τις μακροπρόθεσμες στρατηγικές της τότε Ευρώπης. Αλήθεια, μήπως οι αγαπημένοι μας Ευρωπαίοι έπαιζαν και με τις ισορροπίες δυνάμεων; Τίποτα για Μέτερνιχ έχεις ακούσει; Τίποτα για Ρωσία και Αγγλία και για γεωπολιτικά παιχνίδια; Ή μήπως δάκρυσαν οι Ευρωπαίοι για τον δίκαιο απελευθερωτικό μας αγώνα και είπαν να μας βοηθήσουν;

Αλήθεια, η επανάσταση του 1821 ήταν απλώς απελευθερωτική; Ή και κάτι άλλο; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ σου;

όταν ξεσηκώθηκαν στο μοριά, δε μιλάγανε για επανάσταση. Δλδ ο κόσμος έλεγε να πάμε, να δούμε και ότι βγει ή οι περισσότεροι λέγανε δν βαριέσαι, όχι γιατί καλοπερνούσαν, αλλά γιατί φοβόντουσαν. Οι μεγάλες δυνάμεις βέβαια, δεν υπολογισαν ένα πράμα. Το γεγονός ότι οι ελληνες, από ναύτες του γλυκού νερού, άρχισαν και εγινοντο πειρατές (βλ οι πειρατές του αιγαίου του Βερν). Ε από το να έχουν μια δεύτερη καραιβική, προτίμησαν να τους δώσουν κράτος.

Κατάφερες να μπερδέψεις τη σφαγή των Ποντίων και των Αρμενίων με το παιδομάζωμα (άλλη μεγάλη συζήτηση) και τους κομμουνιστές.

Γιατί αφήνεις απ' έξω και το "κρυφό σχολείο";

Οι σφαγές και το παιδομάζωμα είναι ιστορικά αποδεκτά. Ολοι το δέχονται αυτό. Και το χαράτσι. Το κρυφό σχολειό, είναι ωραίο σαν θρύλος.

Αν πάντως νομίζεις ότι η μόνη διαφορά των δύο ήταν η χρονική περίοδος που διήρκησαν, τότε είσαι βαθιά νυχτωμένος. Μάθε λίγο για τις δομές του κράτους κατά την οθωμανική κατοχή, μάθε για την πολιτική της μη επέμβασης στα εσωτερικά, διάβασε το "Κουλτούρα και Καθημερινή Ζωή στην Οθωμανική Αυτοκρατορία", από τις εκδόσεις Εξάντας, είναι χρήσιμο να'χουμε και μερικές γνώσεις εκτός από κραυγές.

Και ο σκοταδισμός που επικρατούσε τότε είναι η 2η. Τώρα εσύ νομίζεις, πως εγώ πιστεύω πως επί 400 χρόνια μας βαράγανε κάθε μέρα. Οχι δν το πιστευω αυτό. Πάρε παράδειγμα, τους Ιταλούς και τους Ούγγρους που ήταν υπό την κατοχή των Αυστριακών. Εκεί υπήρχαν πολύ καλύτερες συνθήκες, ο βέρντι έβγαζε κανά έργο, οι Τούρκοι τι να βγάλουν? Η τι παιδεία να δώσουν στους Ελληνες? Οι Αυστριακοί μετέδωσαν την όπερα. Αλλά και αυτοί που περνούσαν καλά, αποφάσισαν να επαναστατήσουν. Που είχαν συγγενείς πολιτισμούς. Φαντάσου εμείς δλδ.

εγώ πάλι, ΓΙΑΤΙ βλέπω ΚΑΙ "αντικομμουνικά" ΚΑΙ "φιλοναζικά" από 'σενα ;

(αν πούμε ότι δέχομαι ότι όντως βλέπεις ΚΑΙ ότι οι άλλοι ήτο ζώα, και καλά κάνει κανείς και δεν είναι περήφανος γι' αυτούς) (για τσ' βιαστές/φονιάδες λέω...)

(...λες να τα πίνω και 'γω σαν τον Άρη ; )

Ιστορικά γεγονότα παραθέτω. Δεν βρισκω το λόγο, πριν 70 χρόνια να πολεμήσει κάποιος για τους άγγλους. Και πολλοί άγγλοι επίσης, που κλείσθηκαν σε ψυχιατρεία ή εξαφανίσθηκαν μυστηριωδώς. Κάτι σαν τον Πάουντ ένα πράμα

Απορώ γιατί αυτό δεν συμβαίνει αντίστοιχα με την Ιατρική, τη Φυσική, τη Χημεία, τη Νομική, τα Μαθηματικά κλπ

Γιατί ο lucifer ξέρει πως αν δώσει γλυκά σε διαβητικό θα τον στείλει αδιάβαστο. Γιατί ξέρουμε πως λόγω της βαρύτητας τα σώματα πέφτουν και δεν επιπλέουν, γιατί 2 υδρογόνα και ένα οξυγόνο πάντα δίνουν νερό, γιατί δυο παράλληλες ποτέ δεν συναντώνται κοκ.

Ή μήπως ήταν και κάτι άλλο...

Με τη διαφθορά στα '30 και ' 40 να φθάνει στα ύψη, δεν νομίζω.

πλήρως τεκμηριωμένες όμως και βασισμένες σε πηγές και επιστημονικές συγκρίσεις

Ας πούμε ότι βρίσκω εγώ ένα βίντεο, που δείχνει κάτι πτώματα σε ένα χαντάκι. Αυτό το βίντεο, δν μπορώ εγώ μετά να πω πως να δείχνει τους κακούς ναζί, που ξεφορτώνονταν πτώματα εβραίων (αλήθεια), που τα χανε βάλει στους φούρνους (ψέμα, από που προκύπτει?). Βρες μου ένα λόγο του Χίτλερ και του Γκαίμπελς, που να υποστηρίζουν πως ήθελαν να ξεπαστρέψουν τους Εβραίους. (άλλο διωχνω ε?). Και όμως σήμερα πιστεύουμε πως 6 μιλ εβραίοι θανατώθηκαν. Ρε και ένας να είναι κατακριτέο, αλλά το πιστεύουμε. Και όποιος το αρνείται πάει στη φυλακή.

Πάμε στη σύγχρονη αμερικανική ιστορία. Ιδιαίτερα βαρετή, με εξαίρεση την περίοδο 10-24 (19-), όπου σχηματιστηκαν οι πρώτες εργατικές (αναρχικές οι περισσότερες) εργατικές ενώσεις. Αν πας σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο, δεν πρόκειται να πάρεις πτυχιακές γι' αυτή την περίοδο. Δεν μελετάται. Λες και δν υφίσταται. Παρά τους διωγμούς, τις φυλακίσεις και τις εκτελέσεις που υπέστησαν οι ηγετικές μορφές. Οι "κολλημένοι", μιλάνε για αντικομμουνιστική προπαγάνδα. Οι πιο ψαγμένοι, βρίσκουν κάτι κοινό σε αυτές τις ενώσεις. αντιφεμινισμός. Ο φεμινισμός ήταν το κυριαχο στοιχείο του αμερικανικού καπιταλισμού, μαζί με τη μεταφορά εργατών (κινέζοι για σιδηροδρόμους κοκ), και την ιδιωτικότητα.

Α και μπορείς να μου εξηγησεις, γιατί ο αριθμός των νεκρών, από τους συμμάχους μας στη δρέσδη(είδες βρε κάτι καλούς συμμάχους που είχες, βομβάρδισαν μια πολη από γυναικόπαιδα, και ο Τσώρτσιλ έλεγε, ε μετά πήγαμε στη δρέσδη (λες και πήγαμε για κανα καφέ)), μειώνεται? Με τι ιστορικά κριτήρια? Και γιατί με τα ιδια ιστορικά κριτήρια, χωροταξικά δε μειώνεται ο αριθμός των εβραίων?

Aλλά κόβω χλωμό το δεύτερο, απο το γεγονός οτι (όπως και ο αφεντικο) μου παρουσιάζεις το σύνολο των καθηγητών των ελληνικών πανεπιστημίων ώς ένα μάτσο ηλιθίων επειδή ανήκουν "σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο"

Ε όταν ό αλλος τη σφαγή, μου τη λέει συνωστισμό, πρέπει να ναι ηλίθιος. Πες μου γιατί στην ποσδέπ, η αριστερά συγκεντρώνει κοντά στο 60%. Ολοι οι μορφωμένοι είναι αριστεροί? Οι δεξιοί τι είναι, βλάκες κ αμόρφωτοι?

Δημοσ.

Ρε Απάλευτε7, αυτά που γράφεις τα διαβάζεις κάπου συγκεκριμένα ή είναι δικά σου; Τα γεγονότα του παρελθόντος από που τα διαβάζεις;

Δεν προσπαθώ να σου την πω, απλά αναρωτιέμαι.

• Super Moderators
Δημοσ.
Υπενθυμίζω σε όσους διαβάζουν το thread, ότι μιλάμε πάντα για το καινούριο μοντέλο CPU της AMD. :P

cpu?

this is Μπλα Μπλα, we don't know this word!

Δημοσ.
Ρε Απάλευτε7, αυτά που γράφεις τα διαβάζεις κάπου συγκεκριμένα ή είναι δικά σου; Τα γεγονότα του παρελθόντος από που τα διαβάζεις;

Δεν προσπαθώ να σου την πω, απλά αναρωτιέμαι.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σκανάρω βιβλία κ εφημερίδες, για να πειστούν κάποιοι, κυρίως γιατι δν έχω σκάνερ. Απλά σε κάθε σπίτι που πάω, όλο και κάποιο ενδιαφερον (και πολλά μη ενδιαφέροντα) βιβλίο θα έχει οπότε το τσιμπάω.

Δημοσ.
Υπενθυμίζω σε όσους διαβάζουν το thread, ότι μιλάμε πάντα για το καινούριο μοντέλο CPU της AMD. :P

Εγώ προτείνω να μαζέψουμε υπογραφές να στείλουμε στην Intel ώστε μετά του i7, και σαν συνέχεια των Pentium, Itanium να βγάλει τους Byzantium και να έχουμε κόντρα AMD-Istanbul / Intel-Byzantium

Δημοσ.
Εγώ προτείνω να μαζέψουμε υπογραφές να στείλουμε στην Intel ώστε μετά του i7, και σαν συνέχεια των Pentium, Itanium να βγάλει τους Byzantium και να έχουμε κόντρα AMD-Istanbul / Intel-Byzantium

συμφωνω,εγκρινω και επαυξανω , και λιγο γελιο,γιατι νομιζω οτι ξεφυγαμε

Δημοσ.

Χρονογράφημα:

-Τίθεται ένα ερώτημα εμφανέστατης αιτιολογίας και συνειρμικής πορείας από τον thread starter.

-Το ερώτημα απαντάται, αρχικά με τρόπο που θεωρείται κόσμιος και σαφής.

-Ο thread starter είναι άφαντος.

-Όσο το θέμα εξελίσσεται αναμενόμενα, η στατιστικώς επικρατής απάντηση αρχίζει να εκφράζεται ως αυτονόητη και επαγωγικά ως κάτι μη χρίζον σοβαρής αντιμετώπισης.

-Ο thread starter εμφανίζεται για να διαμαρτυρηθεί. Είναι εμφανές για τον γράφων πως το επίπεδο των απαντήσεων και ο δήθεν χλευασμός είναι απλώς τα προπύργια για ένα πολύ ειλικρινέστερο και πολύ σιωπηλότερο "δεν συμφωνεί κανείς μαζί μου, μπουχου".

-Στο εύφορο έδαφος που μια πλειοψηφικά υφιστάμενη άποψη δημιουργεί, αρχίζουν να εκφύονται και ζιζάνια που ζουν μόνο μέσω της αντίδρασης. Ομνισλάσηδες και αρχαιολάγνοι χριστιανοί ορθόδοξοι που ξέρουν μόνο να θίγονται, να ντρέπονται και να επικαλούνται αυθεντίες αυτοσκοπικά (sic) τη στιγμή που αυτές οι αυθεντίες κρίνονται ως τέτοιες, μεγαλουργούν και πυρπολούν φλίδα-φλίδα τα εγκεφαλικά μας κύτταρα αντιτάσσοντας σε απλά ερωτήματα φράσεις του στυλ "τα 'χει πει ο Ησίοδος ο Γ'" και "αν αυτό εννοείς, τότε λυπάμαι και ντρέπομαι" με το αντίστοιχο randomized bolding λέξεων και φράσεων. Λίγο παραπέρα, αρνητές της εξελεικτικής θεωρίας του δαρβίνου ερμηνεύουν την συμβολική βίβλο παραθέτοντας ιστορικά στοιχεία και λαμβάνοντας ως αληθή την ανάσταση εκ νεκρών.

Χαιρετισμούς από την Κοπεγχάγη, δοξάζω την πανάγαθη παναγιά που δεν έκλεισα εισιτήριο επιστροφής.

Δημοσ.

υπάρχει καποια επιστημονική εξήγηση γιατί τον λένε AMD-κωνσταντινουπολη:-) και όχι κατι σαν AMD-RazorΧ AMD-MX3 ...:rolleyes:

Δημοσ.

Ακόμα δεν κατάλαβα πως το πιθανό αγοραστή, θα τον βοηθήσει το ινστανμπούλ. Καταρχήν δεν ακούγεται ωραια. Κατά δεύτερον, εγώ θέλω να δω πυρηνες, κατανάλωση, χρονισμό και ταχύτητα όταν αγοράζω έναν επεξεργαστή. Οχι κωδικό όνομα. Αυτά είναι για αμερικανοτραφείς. Οπότε είναι μια άσχετη και αποτυχημένη μαρκετιστικη τακτική.

Αντί να μαζευτούν ασουσηδες και μσιδες να κωδικοποιησουν τις μητρικές, για να ξέρω και γω από το όνομα της μητρικής πότε έχει 2 pci*16 slots και να μη χάνω το χρόνο μου ψάχνοντας καθόμαστε και βγάζουμε ηλίθια ονόματα σε επεξεργαστές.

Δημοσ.
Χαιρετισμούς από την Κοπεγχάγη, δοξάζω την πανάγαθη παναγιά που δεν έκλεισα εισιτήριο επιστροφής.

Πού στην κοπεγχάγη συγκεκριμένα κουλόπαιδο; :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...