Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Λέμε ναι, θα τον αγοράζαμε. ΟΚ; μα γιατί? αφού λέει ότι "είμαι Τούρκος" ...oh wait, who gives a shit!
freedubus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 "Καλησπέρα μπάρμπα - κουκιά σπέρνω". "Γειά σου γέρο - κουκιά σπέρνω" "Τι κάνει η γριά; - αριά τα σπέρνω" "Τα παιδιά καλά; - ψόφησε η γουρουνα' Στο δικό μου χωριό αυτή η εκδοχή :Ρ
washcloud Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 επιτέλους πια, να πάτε στα χωριά σας !
lef50 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Εύκολο είναι να κάνετε πλάκα!Το δύσκολο είναι να μιλήσετε σοβαρά! Θα απαντήσει κανένας? Βεβαιως θα απαντησω εγω δεν θα τον αγοραζα ποτε προτιμω να μου τον χαρισουνε
freedubus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 free-s εσύ γιατί δε θα τον αγόραζες δε μας είπες.
free-s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 free-s εσύ γιατί δε θα τον αγόραζες δε μας είπες. Γιατί? Επειδή η γάτα μου έχει ένα αυτί!
elven Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά ξεκολάτε,μη κλειδώσει!Να γελάσουμε λιγάκι ακόμα,αν και δεν είπε κάποιος ακόμα γιατί ΔΕΝ θα τον αγόραζε.
freedubus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή η γάτα μου έχει ένα αυτί Διαπίστωσες μήπως οτι είναι γάτα Αγκύρας και της το 'κοψες για εκδίκηση;
pournaras Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Λέμε ναι, θα τον αγοράζαμε. ΟΚ; Κοιτα, δε σε ρωτησε αν θα τον αγοραζες, αυτο ειναι δικο σου προβλημα, η ερωτηση ηταν κατακαθαρη και σαφεστατη, "θα τον παιρνατε;" Γιατί?Επειδή η γάτα μου έχει ένα αυτί!
soturin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα το είδα το "θέμα" Καλησπερα ειδα αυτη την ειδηση " H AMD παρουσίασε σε επίδειξη, τους επερχόμενους six-core Opterons επεξεργαστές, με την κωδική ονομασία "Istanbul". Το ερωτημα ειναι,εσεις απο τη κωδικη ονομασια και μονο,θα τον αγοραζατε ? Ανεξαρτητα απο τις ικανοτητες του. Πότε είπαμε τελειώνει ο μεσαίωνας; Αντε βαρεθήκαμε... Η μόνη απορία μου όμως είναι:Τι έκανε μια εταιρία να ονομάσει ένα προϊόν της έτσι? thresh, requesting new level of facepalm κι αφού είναι που είναι troll thread
free-s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μπράβο σας συνχαίρω! Κάνατε ένα θέμα κ@λος Εσείς εκτίθεστε και σας απολαμβάνω Συνεχίστε ακάθεκτοι!
lef50 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μπράβο σας συνχαίρω! Eυχαριστουμε καλα κουλουμα Κάνατε ένα θέμα κ@λος Κολος εννοεις Εσείς εκτίθεστε και σας απολαμβάνω Σε ποιον? Συνεχίστε ακάθεκτοι! Περιμενε λιγο να ξυπνησουν και οι υπολοιποι
free-s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Περιμενε λιγο να ξυπνησουν και οι υπολοιποι Σωστά! Η τακτική της αγέλης! Λάθος του κοπαδιού καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.