teo64x Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Να πιάσουμε και τα Σκόπια που τα γράφουν Μακεδονία.
firewalker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ θέλω ο δικός μου να'χει κωδική ονομασία Sparta, για να γ***ει και να δέρνει. Είναι κατοχυρωμένο για σειρά επεξεργαστών (FPGAs) της εταιρίας Xilinx (Μήπως είναι για λογισμικό; Δεν θυμάμαι καλά). Εδώ και πολλά χρόνια.
random Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Είχα ορκιστεί οτι επεξεργαστή ΑΜΔ δεν ξαναβάζω σπίτι μου... αλλα μετά απ ' αυτό, λέω να πάραγγείλω καμια 100στή κομμάτια Instanbul. ποτέ δεν ξέρεις.. τι ξημερώνει. έτσι και βγεί αληθινός ο Γέροντας, και Την ξαναπάρουτε, και Την ξαναβαφτίσουτε όπως θέλουτε... θα είναι συλλεκτικά κομμάτια Αν, όπως ακούγεται έντονα, η ελληνική κυβέρνηση σε μια κίνηση μάτ, προ-αγοράσει και εξασφαλίσει αποκλειστηκότητα, για όλη την παραγωγή των συγκεκριμένων επεξεργαστών... τι λέτε να παιχτεί? α. ο ΟΗΕ, μας αναγνωρίζει επίσημα το δικαίωμα να λέμε "οΙ Ισταμπούλ είναι ΕΛΛΗΝΙΚοΙ" Β. οι Τουρκια αγοράζει όλους τους επερχόμενους Intel Westmere, rebranded ως "Intel Kalamata". Ο λαός της Πελλοποννήσου ξεχύνεται σε διαδηλώσεις με κυριάρχο σύνθημα "Η Ελλάδα ειναι Καλαματιανή", και ο Μητσοτάκης καθυσηχάζει... "σε 10 μέρες κανείς δε θα θυμάται τίποτα". γ. Σε μια ξαφνική κίνηση Ελλάδα κ Τουρκία, υπο την ομπρέλα του Ξανθού Γένους, ανακοινώνουν την γέννηση του Ανατολικού Αξονα, και την κύρηξη ηλεκτρονικού πολέμου κατα πάντων. Ο υπόλοιπος κόσμος έχει ξεμείνει χωρις προηγμένους πολυπήρυνους επεξεργαστές. Η Υφήλιος κρατά την αναπνοή της. Ο Ομπάμα αποδρά με ελικόπτερο απο το άσπρο σπίτι, και τα ίχνη του χάνονται πανω απο το Τρίγωνο....
elven Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 γ. .......Η Υφήλιος κρατά την αναπνοή της. Ο Ομπάμα αποδρά με ελικόπτερο απο το άσπρο σπίτι, και τα ίχνη του χάνονται πανω απο το Τρίγωνο.... Πανοράματος ;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ποτέ!Δηλαδή αν η ονομασία του ήταν ''είμαι τούρκος'' θα τον παίρνατε η θα κοιτάζατε τις επιδόσεις? sorry δεν τον παίρνω, μόνο τον δίνω...
free-s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ποτέ!Δηλαδή αν η ονομασία του ήταν ''είμαι τούρκος'' θα τον παίρνατε η θα κοιτάζατε τις επιδόσεις? Εύκολο είναι να κάνετε πλάκα! Το δύσκολο είναι να μιλήσετε σοβαρά! Θα απαντήσει κανένας?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 πρώτα επιδόσεις μετά τιμή μετά κατανάλωση μετά overclockability μετά θερμική συμπεριφορά μετά αν έχει ωραίο αυτοκολλητάκι μετά αν τα πουλιά πετάνε χαμηλά μετά μπλα μπλα μπλα μπλα και τέλος το όνομα...
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα ειδα αυτη την ειδηση " H AMD παρουσίασε σε επίδειξη, τους επερχόμενους six-core Opterons επεξεργαστές, με την κωδική ονομασία "Istanbul". Το ερωτημα ειναι,εσεις απο τη κωδικη ονομασια και μονο,θα τον αγοραζατε ? Ανεξαρτητα απο τις ικανοτητες του. Είναι η όχι αναγνωρισμένο το όνομα istanbul ; Η Κωνσταντινούπολη ιδρύθηκε ή όχι κατά την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία ;
washcloud Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Εύκολο είναι να κάνετε πλάκα!Το δύσκολο είναι να μιλήσετε σοβαρά! Θα απαντήσει κανένας? ...άμα μιλήσουμε σοβαρά, δε θα μας μιλάς για καμμιά 'βδομάδα....
teo64x Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Εύκολο είναι να κάνετε πλάκα!Το δύσκολο είναι να μιλήσετε σοβαρά! Θα απαντήσει κανένας? Αυτή η σιγουριά μερικών ότι έθεσαν ένα τόσο φοβερό ερώτημα που διστάζουμε να απαντήσουμε σοβαρά, είναι ικανή να με στείλει.
free-s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ...άμα μιλήσουμε σοβαρά, δε θα μας μιλάς για καμμιά 'βδομάδα.... Εύκολα γελοιοποιείτε κάποια πράγματα, μπράβο! Τι κάνεις Γιάννη ρωτάμε? κουκιά σπέρνω απαντάτε! Αντε και ευτυχισμένος ο καινούριος Πάσχας ά και καλά κρασιά!
teo64x Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Εύκολα γελοιοποιείτε κάποια πράγματα, μπράβο! Τι κάνεις Γιάννη ρωτάμε? κουκιά σπέρνω απαντάτε! Αντε και ευτυχισμένος ο καινούριος Πάσχας ά και καλά κρασιά! Λέμε ναι, θα τον αγοράζαμε. ΟΚ;
washcloud Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Εύκολα γελοιοποιείτε κάποια πράγματα, μπράβο! Τι κάνεις Γιάννη ρωτάμε? κουκιά σπέρνω απαντάτε! Αντε και ευτυχισμένος ο καινούριος Πάσχας ά και καλά κρασιά! "Τί 'χες Γιάννη - τί 'χα πάντα" ΚΑΙ "Καλησπέρα μπάρμπα - κουκιά σπέρνω". ΔΥΟ παροιμίες. Μη τις μπλέκουμε - σοβαρεύει ακόμα περισσότερο btw "Από την ΠΟΛΗ έρχομαι - και στην κορφή ο Phenom". Τον ΜΟΝΟ αχταρμά που δέχομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.