Προς το περιεχόμενο

AMD - Istanbul

kostandinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Καλησπερα ειδα αυτη την ειδηση " H AMD παρουσίασε σε επίδειξη, τους επερχόμενους six-core Opterons επεξεργαστές, με την κωδική ονομασία "Istanbul". Το ερωτημα ειναι,εσεις απο τη κωδικη ονομασια και μονο,θα τον αγοραζατε ? Ανεξαρτητα απο τις ικανοτητες του.

επιδόσεις/τιμή>all the rest

κοινώς δεν με απασχολεί, έτσι και αλλιώς η εμπορική του ονομασία θα είναι κατά πάσα πιθανότητα Phenom...(και αυτό ελληνικό ονοματάκι έτσι? :o )

Δημοσ.
αν ειναι με 32 πυρηνες, 128bit, 128mb cache και κανει μονο 50 ευρω, θα τον επερνα ακομα κι'αν το λεγανε ΤΖΟΥΛΙΑ

ξύπνα, μη κοιμάσε. Στην ελλάντα είμαστε :lol:

Δημοσ.
Δεν είναι λίγο περίεργο να επιλέγεις ένα καθαρά τεχνικό κομμάτι από την κωδική του ονομασία; Στο κάτω-κάτω δεν σε βρίζει.

Ακόμα όμως κι αν θεωρείς εαυτόν "υπερήφανο Έλληνα", θα πρέπει να μάθεις ότι η ονομασία Istanbul προέρχεται από το ελληνικότατο "Εις την Πόλην".

Αν κάποιος νιώθει ότι δεν τον θίγει καλώς , δεν τίθεται θέμα!

Αν όμως σε θίγει η ονομασία , θα κοιτάξεις καθαρά το τεχνικό κομάτι?:rolleyes:

Δημοσ.
Ποτέ!

Δηλαδή αν η ονομασία του ήταν ''είμαι τούρκος'' θα τον παίρνατε η θα κοιτάζατε τις επιδόσεις?

Θα τον παίρναμε και θα κοιτάζαμε τις επιδόσεις.

Όχι ότι θα έπαιρνα ποτέ AMD, απλά flame να γίνεται.

Δημοσ.
Εγώ δε θα τον έπαιρνα αν είχε ονομασία "Παπαρίζου".

Αρκει να φαινονται καθαρα τα 3 τελευταια γραμματα ομως ε!

_________

Αντι να χαιρομαστε που βγαινει με ονομα Ελληνικης προελευσης....

Ποιο το προβλημα;

Δημοσ.
Ποτέ!

Δηλαδή αν η ονομασία του ήταν ''είμαι τούρκος'' θα τον παίρνατε η θα κοιτάζατε τις επιδόσεις?

Δεν μπορουμε παραλληλα να τον παιρνουμε, και να κοιταζουμε και τις επιδοσεις;

Απο την αλλη δεν ξερω... με βαζεις σε σκεψεις, ειναι και Τουρκος, σκεψου τον ετσι με το τσιγκελωτο μουστακι του, τι να πω, ισως να ενδωσω.

Δημοσ.

Πολύ εύκολα παραδέχεστε ότι θα τον παίρνατε...

Κι εγώ θα τον έπαιρνα, αν με σημαδεύανε με όπλα και μου λέγανε ή τον παίρνεις εδώ και τώρα ή σε σκοτώνουμε. Ασχέτως επιδόσεων... :lol::lol:

Δημοσ.
... με βαζεις σε σκεψεις, ειναι και Τουρκος, σκεψου τον ετσι με το τσιγκελωτο μουστακι του, τι να πω, ισως να ενδωσω.

πωπω... σκηνη απο το Midnight Express καταντησε :fear:

να βαλω και μουσικουλα για ατμοσφαιρα; ;)

Δημοσ.
Καλησπερα ειδα αυτη την ειδηση " H AMD παρουσίασε σε επίδειξη, τους επερχόμενους six-core Opterons επεξεργαστές, με την κωδική ονομασία "Istanbul". Το ερωτημα ειναι,εσεις απο τη κωδικη ονομασια και μονο,θα τον αγοραζατε ? Ανεξαρτητα απο τις ικανοτητες του.

Αν τον ονόμαζαν "Τίρανα" ή "Σόφια" θα τον αγόραζες?

Όμως αν λέγόταν Κάιρο ή Τρίπολη (όχι την δικιά μας Τρίπολη :-D ) δεν θα είχες κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Το κακό έχει παραγίνει και δεν είναι μόνο η AMD,είναι κι άλλες εταιρίες.

Να κοιτάξτε την Microsoft στο live maps.

Γράφει την Μικρά Ασία-Turkey

nqk6r8r9txeqoqupgw89.png

Μποικοτ Microsoft (έχω βάσιμες υποψίες ότι Turkey αντί για Μ. Ασία το γράφει κι η Google)

(Εκεί που λέει Patras εννοεί τον παρουσιαστή; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...