BaLsAmoMenos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Η μόνη απορία μου όμως είναι:Τι έκανε μια εταιρία να ονομάσει ένα προϊόν της έτσι? Οι σιωνιστες Εβραιοι ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα ειδα αυτη την ειδηση " H AMD παρουσίασε σε επίδειξη, τους επερχόμενους six-core Opterons επεξεργαστές, με την κωδική ονομασία "Istanbul". Το ερωτημα ειναι,εσεις απο τη κωδικη ονομασια και μονο,θα τον αγοραζατε ? Ανεξαρτητα απο τις ικανοτητες του. επιδόσεις/τιμή>all the rest κοινώς δεν με απασχολεί, έτσι και αλλιώς η εμπορική του ονομασία θα είναι κατά πάσα πιθανότητα Phenom...(και αυτό ελληνικό ονοματάκι έτσι? )
free-s Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ποτέ! Δηλαδή αν η ονομασία του ήταν ''είμαι τούρκος'' θα τον παίρνατε η θα κοιτάζατε τις επιδόσεις?
ntinos19 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 αν ειναι με 32 πυρηνες, 128bit, 128mb cache και κανει μονο 50 ευρω, θα τον επερνα ακομα κι'αν το λεγανε ΤΖΟΥΛΙΑ ξύπνα, μη κοιμάσε. Στην ελλάντα είμαστε
free-s Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δεν είναι λίγο περίεργο να επιλέγεις ένα καθαρά τεχνικό κομμάτι από την κωδική του ονομασία; Στο κάτω-κάτω δεν σε βρίζει. Ακόμα όμως κι αν θεωρείς εαυτόν "υπερήφανο Έλληνα", θα πρέπει να μάθεις ότι η ονομασία Istanbul προέρχεται από το ελληνικότατο "Εις την Πόλην". Αν κάποιος νιώθει ότι δεν τον θίγει καλώς , δεν τίθεται θέμα! Αν όμως σε θίγει η ονομασία , θα κοιτάξεις καθαρά το τεχνικό κομάτι?
teo64x Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ποτέ!Δηλαδή αν η ονομασία του ήταν ''είμαι τούρκος'' θα τον παίρνατε η θα κοιτάζατε τις επιδόσεις? Θα τον παίρναμε και θα κοιτάζαμε τις επιδόσεις. Όχι ότι θα έπαιρνα ποτέ AMD, απλά flame να γίνεται.
MsquitoPrincess Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Θα τον παίρναμε και θα κοιτάζαμε τις επιδόσεις.Ουήνκ. ....
freedubus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ δε θα τον έπαιρνα αν είχε ονομασία "Παπαρίζου".
BLISS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ δε θα τον έπαιρνα αν είχε ονομασία "Παπαρίζου". Αρκει να φαινονται καθαρα τα 3 τελευταια γραμματα ομως ε! _________ Αντι να χαιρομαστε που βγαινει με ονομα Ελληνικης προελευσης.... Ποιο το προβλημα;
pournaras Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Ποτέ!Δηλαδή αν η ονομασία του ήταν ''είμαι τούρκος'' θα τον παίρνατε η θα κοιτάζατε τις επιδόσεις? Δεν μπορουμε παραλληλα να τον παιρνουμε, και να κοιταζουμε και τις επιδοσεις; Απο την αλλη δεν ξερω... με βαζεις σε σκεψεις, ειναι και Τουρκος, σκεψου τον ετσι με το τσιγκελωτο μουστακι του, τι να πω, ισως να ενδωσω.
thanocaster Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Πολύ εύκολα παραδέχεστε ότι θα τον παίρνατε... Κι εγώ θα τον έπαιρνα, αν με σημαδεύανε με όπλα και μου λέγανε ή τον παίρνεις εδώ και τώρα ή σε σκοτώνουμε. Ασχέτως επιδόσεων... :lol:
BLISS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ... με βαζεις σε σκεψεις, ειναι και Τουρκος, σκεψου τον ετσι με το τσιγκελωτο μουστακι του, τι να πω, ισως να ενδωσω. πωπω... σκηνη απο το Midnight Express καταντησε να βαλω και μουσικουλα για ατμοσφαιρα;
SpY Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα ειδα αυτη την ειδηση " H AMD παρουσίασε σε επίδειξη, τους επερχόμενους six-core Opterons επεξεργαστές, με την κωδική ονομασία "Istanbul". Το ερωτημα ειναι,εσεις απο τη κωδικη ονομασια και μονο,θα τον αγοραζατε ? Ανεξαρτητα απο τις ικανοτητες του. Αν τον ονόμαζαν "Τίρανα" ή "Σόφια" θα τον αγόραζες? Όμως αν λέγόταν Κάιρο ή Τρίπολη (όχι την δικιά μας Τρίπολη ) δεν θα είχες κανένα πρόβλημα
elven Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Το κακό έχει παραγίνει και δεν είναι μόνο η AMD,είναι κι άλλες εταιρίες. Να κοιτάξτε την Microsoft στο live maps. Γράφει την Μικρά Ασία-Turkey Μποικοτ Microsoft (έχω βάσιμες υποψίες ότι Turkey αντί για Μ. Ασία το γράφει κι η Google) (Εκεί που λέει Patras εννοεί τον παρουσιαστή; )
washcloud Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 ...που και να προσέξεις το NICOSIA παράκατω φουκαρά μου...Θα μπαϊλντίσ ΕΕΕ λιποθυμίσεις !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.