Προς το περιεχόμενο

8800GTS 512 Σφυραει και crash

SomethingGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν έχει πρόβλημα πιθανότατα το psu, εμένα σηκώνει δύο από δαύτες.

Μάλλον δεν έχει ούτε η κάρτα πρόβλημα.

Violent shutdowns αντιμετώπισα κι εγώ στο warhead, και λύθηκε με update (ή rollback δεν θυμάμαι) drivers μητρικής και κάρτας.

Εσύ δεν έχεις nforce, οπότε παίξε με άλλες εκδόσεις drivers της κάρτας.

Δοκίμασε πειραματικά κάποιους παλιούς 169.21 π.χ, να δούμε αν προέρχεται από εκεί το πρόβλημα.

Επίσης κάνε update και το flash player.

χμμμ εχεις δικιο φιλε μου, καμια φωρρα στο πρωτο crysis τα παιζει ολλα και κανενα crash :-) αλλα στο warhead ποτε μου δεν καταφερα να δω το εισαγωγικο. Flash player και ολλα αυτα ειναι ενημερωμενα και το bios μητρικης το ιδιο. Τωρρα για το bios καρτας δεν ξερω να το πειραζω lol και εχω τους drivers 182.06 τον τελεφταιο δηλαδη. Παντος αφτο το σφυριγμα το ειχα στο crysis και μονο στα video του απο τοτε που την πηρα την καρτα.

Δημοσ.

προβλημα psu μου φαινεται αλλα δοκιμασε κατι..ξηλωσε τους δριβερς και βγαλε μετα οτι εμεινε με driver sweeper..βαλε τους πιο καινουργιουσ drivers και τρεξε το vga stress test του occt..πες μας αν βρηκε artifacts..

Δημοσ.
προβλημα psu μου φαινεται αλλα δοκιμασε κατι..ξηλωσε τους δριβερς και βγαλε μετα οτι εμεινε με driver sweeper..βαλε τους πιο καινουργιουσ drivers και τρεξε το vga stress test του occt..πες μας αν βρηκε artifacts..

Ποπο φιλε υποκλεινωμαι στο pc σου ειδα το video στο youtube. Απλα δεν εχω λογια, πρεπει να εισαι πλουσιος σωστα ? :-)

Δημοσ.

Ποιο κιτς...πεθαίνεις...

Περισσότερα χρώματα και απο γύφτικο γάμο έχει, ήμαρτον.

Τρέμω με την σκέψη οτι όταν ενηλικιωθεί θα κάνει αντίστοιχα πράγματα και στο αμάξι του...

Δημοσ.

ειστε offtopic και οχι δεν ειμαι πλουσιος...timour 21 ειμαι ενηλικος και αμα δεν σαρεσει το pc μου απλα μην το βλεπεις...επισης τα φωτα ειναι το περιτυλιγμα...δες μεσα στον υπολογιστη και πες μου αν ειναι γυφτικος..

φιλικα παντα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...