SomethingGR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα και παλι. Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με την προ αναφερωμενη καρτα, εδω και καιρο δεν θυμαμαι νομιζω και απο την ημερα που την πηρα ακομμα εχω ενα μικρο προβλημα. Σε ορισμενα παιχνιδια π.χ Crysis στα εισαγωγικα βιντεο δλδ το EA logo και ολλα τα υπολοιπα, την ωρα που παιζουν η καρτα σφυριζει σαν κατι παλιες τηελορασεις καθωδικου τυπου και πολες φωρες εκεινη την στιγμη crasharei ολλο το pc σαν να του κοβεις το ρευμα και κανει παλι reboot αυτο γινεται ασχετα με τα επιπεδα θερμοκρασιων και λοιπα. Απλα σφυριζει και kaput. Επισης πιο παλια που και παλι σφυριζε δεν μου εκλεινε το pc στα εισαγωγικα video αλλα καθε φωρα που εκανα new game και επαιζε το εισαγωγικο που δειχνει εκει την στολη και τους developers του παιχνιδιου μου πεταγε μπλε οθωνη και crash. Και τωρρα μου αρχισε τα ιδια και στα εισαγωγικα του Fear 2. Ξερει κανεις τι και γιατι τα κανει αυτα σε ορισμενα μονο παιχνιδια ? Τα εχω χασει τελειως δεν ξερω αν θα μπω στο παιχνιδι η αν θα κλαταρουν ολλα καθε φωρα που το ξεκιναω. Αυτο το κανει επισης και η και με χωρις overclock ακομμα και με τις εργωστασιακες ρυθμισεις. Απλα με τα stock clocks εχει λιγωτερες πιθανωτητες να κλεισει.
John-lamia Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 την εχεις κουμποσει καλα? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** για θερμοκρασιες δε σε ροταω γιατι ειδα οτι εχεις κανει o/c την cpu σου και ξερεις.....
SomethingGR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 την εχεις κουμποσει καλα?***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** για θερμοκρασιες δε σε ροταω γιατι ειδα οτι εχεις κανει o/c την cpu σου και ξερεις..... Πιστευω εχει κατσει μια χαρρα διωτι οταν την εβαλλα εκανε κανωνικα κλικ και αναβε και το λαμπακι στην mobo, και πρωσφατα κιωλας την εβγαλα και την καθαρισα μαζι με ολλο το συστημα τακτικα. Επισης και χωρις oc και στην cpu και ram παλι τα ιδια. Και το κανει μονο σε κανα 2 - 3 παιχνιδια. Εκει που παει το μυαλο μου ειναι στο τροφωδοτικο μηπως εχει κατι και δεν της δινει τις σωστες τασεις γιατι οσο συκωνω απο το riva τα mhz της μνημης τωσσο πιο γρηγωρα κλεινει. Επισης μολις τωρρα εκανα ενα πειραμα και εκανα underclock την μνημη και παλι σφηριζε αλλα αισθητα πιο λιγο και μπικα κανωνικα χωρις προβλημα. Αλλα αυτο γινεται με το που πειραζω την μνημη της, ακομμα και με τα εργοστασιακα ρολογια σταυρωνω τα χερια και προσευχωμαι να μπω στο παιχνιδι καθε φωρα. Τα μονα που μπωρει να φταινε ειναι οτι η οι μνημες της ετοιμαζονται για απωχωρηση η οτι η δικια μου απο την αρχη ειχε προβληματικες μνημες, η οτι το τροφοδοτικο μου δεν δινει τις σωστες τασεις. τι να πω
notios7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Πιστευω εχει κατσει μια χαρρα διωτι οταν την εβαλλα εκανε κανωνικα κλικ και αναβε και το λαμπακι στην mobo, και πρωσφατα κιωλας την εβγαλα και την καθαρισα μαζι με ολλο το συστημα τακτικα. Επισης και χωρις oc και στην cpu και ram παλι τα ιδια. Και το κανει μονο σε κανα 2 - 3 παιχνιδια. Εκει που παει το μυαλο μου ειναι στο τροφωδοτικο μηπως εχει κατι και δεν της δινει τις σωστες τασεις γιατι οσο συκωνω απο το riva τα mhz της τωσσο πιο γρηγωρα κλεινει. Επισης μολις τωρρα εκανα ενα πειραμα και εκανα underclock την μνημη και παλι σφηριζε αλλα αισθητα πιο λιγο και μπικα κανωνικα χωρις προβλημα. Αλλα αυτο γινεται με το που πειραζω την μνημη της, ακομμα και με τα εργοστασιακα σταυρωνω τα χερια και προσευχωμαι να μπω στο παιχνιδι καθε φωρα. Τα μονα που μπωρει να φταινε ειναι οτι η οι μνημες της ετοιμαζονται για απωχωρηση η οτι η δικια μου απο την αρχη ειχε προβληματικες μνημες, η οτι το τροφοδοτικο μου δεν δινει τις σωστες τασεις. τι να πω τροφοδοτικο λιγακι δυσκολο γιατι σηκωνε ανετα την δικια μου 8800gtx.και ειναι και ποιοτικο.τωρα δεν ξερω τις αναλυσεις που παιζεις και γιατι νατο κανει σε 2-3 παιχνιδια?πιο απαιτητικα θα μου πεις και σωστα.κοιτα μην σταματαει ο ανεμ/ρας και τις θερμοκρασιες.
SomethingGR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 τροφοδοτικο λιγακι δυσκολο γιατι σηκωνε ανετα την δικια μου 8800gtx.και ειναι και ποιοτικο.τωρα δεν ξερω τις αναλυσεις που παιζεις και γιατι νατο κανει σε 2-3 παιχνιδια?πιο απαιτητικα θα μου πεις και σωστα.κοιτα μην σταματαει ο ανεμ/ρας και τις θερμοκρασιες. Εχω μια 17'' Lg και παιζω σε αναλυση 1280x1024 ολλα μου τα games αρρα δεν νομιζω να ειναι απο εκει. Τωρρα τον ανεμιστηρα τον εχω σε 54% και θερμοκρασιες under load δεν πανε ποτε πανω απο 60c. Τι μπωρει να ειναι ??? :fear: κοντευω να σκασω.
caution Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 ...hardwarίλα μου φαίνεται, δοκίμασε ένα δανεικό psu, μπορεί το δικό στο να έχει τουμπανιάσει κανένας πυκνωτής
SomethingGR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ωριστε και ενα βιντεο ντοκουμεντο, sorry για την ποιοτητα αλλα ειναι απο το k800 μου. http://www.youtube.com/watch?v=pnBHJRfMqYQ
pappous_soulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Το σφύριγμα που περιγράφεις είναι φυσιολογικό και το έχει και η δικιά μου κάρτα. Λογικά είναι λόγω κάποιου συντονισμού που γινεται. Γνώμη μου είναι πως η κάρτα δεν ευθύνεται. Στην υπογραφή σου βλέπω πως έχεις clockάρει τον επεξεργαστή σου. Έχεις βεβαιωθεί πως είναι stable? Έχεις τρέξει stress test προγράμματα, όπως Orthos, Prime95, κτλ? Μια άλλη λεπτομέρεια, όταν κλατάρει το PC, σου πετάει blue screen ή σβήνει με μιας και ξανανοίγει? Παρ'όλα αυτά, κάνε και ένα test για artifacts με το Ati tools με και χωρίς oc στην κάρτα σου.
SomethingGR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Το σφύριγμα που περιγράφεις είναι φυσιολογικό και το έχει και η δικιά μου κάρτα. Λογικά είναι λόγω κάποιου συντονισμού που γινεται. Γνώμη μου είναι πως η κάρτα δεν ευθύνεται. Στην υπογραφή σου βλέπω πως έχεις clockάρει τον επεξεργαστή σου. Έχεις βεβαιωθεί πως είναι stable? Έχεις τρέξει stress test προγράμματα, όπως Orthos, Prime95, κτλ? Μια άλλη λεπτομέρεια, όταν κλατάρει το PC, σου πετάει blue screen ή σβήνει με μιας και ξανανοίγει? Παρ'όλα αυτά, κάνε και ένα test για artifacts με το Ati tools με και χωρίς oc στην κάρτα σου. Φιλε μου δυστιχως αφτα τα κανει και με χωρις καθωλου oc σε ολλο το συστιμα γιατι το εκανε και παλια οταν την πρωτοπειρα επισης εχω τρεξει και orthos και το αφισα για κανα 10λεπτο και ολλα οκ. Παλια πεταγε μπλε οθωνη και μετα επανεκιννηση αλλα τωρα οπως δειχνω και στο βιντεο κλεινει μονοκοπανια ολλο το συστημα. Δεν ξερω ειναι τελειος κουφο. Επισης κανει τα ιδια και με τα χρ αλλα και με τα vista, Τι να πω.
pappous_soulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Αν σου έκανε κι απ'την αρχή που την πήρες τα crashes (και χωρίς να'χεις κάνει oc) στείλ'την για RMA. Αν και θα σου πρότεινα να τρέξεις ένα prime95 για 5-6 ωρίτσες, γιατί με τα 10 λεπτά δεν εξασφαλίζεις σταθερότητα.
SomethingGR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Αν σου έκανε κι απ'την αρχή που την πήρες τα crashes (και χωρίς να'χεις κάνει oc) στείλ'την για RMA.Αν και θα σου πρότεινα να τρέξεις ένα prime95 για 5-6 ωρίτσες, γιατί με τα 10 λεπτά δεν εξασφαλίζεις σταθερότητα. Οκ παιδια εφχαριστω πολυ. Αν και για RMA λιγο δυσκολο γιατι η καρτα ειναι πια εκτος εγκυησης. Θα περιμενω μεχρι να κανω αναβαθμιση να φτηνηνουν λιγο οι i7 και τα mobo τους.
pappous_soulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Πως γίνεται να'ναι εκτός εγγύησης? Αφού Δεκέμβρη του '07 βγήκε. Απο που είναι αγορασμένη?
SomethingGR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Πως γίνεται να'ναι εκτός εγγύησης?Αφού Δεκέμβρη του '07 βγήκε. Απο που είναι αγορασμένη? βασικα δεν εχω ιδεα απο εγκυηση lol η καρτα εχει αγωραστει απο το πλαισιο τα χρηστουγενα 2007. Αν και απο οτι φαινεται με μια επανεκινηση στρονει λιγο, θα περιμενω για αναβαθμιση σε λιγο καιρο να φτηνηνουν λιγο η μητρικες για i7 γιατι για core 2 δεν αξιζει πια. Οι i7 τους λιονουν
pappous_soulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Και τι σημασία έχει? Η κάρτα είναι εντός εγγύησης, να πας να στην αλλάξουν.
liopyr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχει πρόβλημα πιθανότατα το psu, εμένα σηκώνει δύο από δαύτες. Μάλλον δεν έχει ούτε η κάρτα πρόβλημα. Violent shutdowns αντιμετώπισα κι εγώ στο warhead, και λύθηκε με update (ή rollback δεν θυμάμαι) drivers μητρικής και κάρτας. Εσύ δεν έχεις nforce, οπότε παίξε με άλλες εκδόσεις drivers της κάρτας. Δοκίμασε πειραματικά κάποιους παλιούς 169.21 π.χ, να δούμε αν προέρχεται από εκεί το πρόβλημα. Επίσης κάνε update και το flash player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.