Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα..κάτι καίγεται;;

nidiser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πανομοιότυπο πρόβλημα με amilo 1667 & X700, μάλλον σιγά-σιγά πρέπει να ψάχνω για καινούργιο γιατί τελευταία δεν αντέχει πάνω από 20 λεπτά ανοιχτό. Ανοίγοντάς το για καθάρισμα είδα ότι ο αεραγωγός της κάρτας γραφικών έχει μαυρίσει, ενώ της cpu έχει το αρχικό του χρώμα. Ξέρει κανένας τί μπορεί να σημαίνει αυτό? Η πλάκα είναι ότι πήρα το Σεπτέμβριο μία zalman nc2000 για να κρατάει καλύτερες θερμοκρασίες και του άλλαξα και μνήμες. Ε, ένα μήνα μετά αρχίσαν τα προβλήματα και όπως ξαναείπα τελευταία η κατάσταση έχει γίνει εκνευριστική.

Δημοσ.

Μου φαίνεται οτι τα συγκεκριμένα λάπτοπ έχουν κακό σχεδιασμό κουτιού και η κάρτα γραφικών δεν ψύχεται καθόλου...

Δημοσ.
Μου φαίνεται οτι τα συγκεκριμένα λάπτοπ έχουν κακό σχεδιασμό κουτιού και η κάρτα γραφικών δεν ψύχεται καθόλου...

Μάλλον τα λαπτοπ αυτά έχουν γενικότερα κακό σχεδιασμό!!

Αλλά όμως, είναι δυνατόν να έπαιζε για 4 χρόνια με "γερή" χρήση και να τα 'φτυσε τώρα που δεν δεχόταν καθόλου χρήση.

Βασικά, το λάπτοπ έχει αντικατασταθεί ήδη με ένα Sony Vaio, αλλά ψάχνω να βρώ καμιά λύση για να το ρυθμίσω ώς κατεβαστήρι.

Τέλος πάντων, εγώ έφυγα και δεν πρόλαβα να το ανοίξω αλλά εάν υπάρχει κανένα νεότερο από τους χρήστες choutos, ser_x ή όποιον άλλον αντιμετωπίζει τα ίδια και έχει βρεί κάποια λύση θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Φίλε μου προσωπικά με το amilo έχω πλέων σταματήσει να ασχολούμαι κοίταξα για μητρική (γιατί σίγουρα αυτή έχει πρόβλημα και συγκριμένα η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ) και ζητάνε το σόι μου ολόκληρο !!!

Ενεργοποίησε το φορητό και μπες στο bios και άστο να δουλέψει ανεβάζει τις ίδιες κατά προσέγγιση θερμοκρασίες ??

Δοκίμασε να τρέξεις κάποια διανομή Linux (ελαφριά )

Πάντως έχει παρατηρηθεί ότι όταν το pc – φορητός δεν έχει εγκατασταθεί πρόγραμμα έχει ποιο αυξημένη θερμοκρασία από ότι με την εγκατάσταση (ανεξαρτήτως προγράμματος )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...