Προς το περιεχόμενο

προβλημα με 9600gt

lala2334

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

εχω ενα σλι συστημα με δυο 9600gt νβιντια με οθονη 1680*1050...

απο τοτε που τις εχω στα περισοτερα παιχνιδια ειχα μια τρεμαμενη γραμμη στην οθονη μου...ενα την τελευταια φορα που εβαλα το κρυσις ξαφνικα στο παιχνιδι φαινονταν ασπρομαυρες γραμμες σαν μαχαιρια σε ολοκληρη την οθονη...σε χαι ρυθμισεις και 4χκαι μετα και με 2χ

Δημοσ.
γεια σας,

εχω ενα σλι συστημα με δυο 9600gt νβιντια με οθονη 1680*1050...

απο τοτε που τις εχω στα περισοτερα παιχνιδια ειχα μια τρεμαμενη γραμμη στην οθονη μου...ενα την τελευταια φορα που εβαλα το κρυσις ξαφνικα στο παιχνιδι φαινονταν ασπρομαυρες γραμμες σαν μαχαιρια σε ολοκληρη την οθονη...σε χαι ρυθμισεις και 4χκαι μετα και με 2χ

εχεις ελενξει θερμοκρασιες του συστιματος σου?

αλλαξες drivers?

με μια καρτα εχεις παλυ το ιδιο προβλημα?

Δημοσ.
μηπως σηκωσε π:rolleyes:ολυ και τις συχνοτητες?

αν και δεν εχει αναφερει κατι τετοιο.....και γενικα δεν εχει αναφερει και τι τροφοδοτικο εχει...

lala2334 ποια η γενικη συνθεση του κουτιου σου; βασικα τι τροφοδοτικο εχεις και ποια μητρικη στην οποια εχεις παντρεψει τις καρτες.:-)

Δημοσ.
αν και δεν εχει αναφερει κατι τετοιο.....και γενικα δεν εχει αναφερει και τι τροφοδοτικο εχει...

lala2334 ποια η γενικη συνθεση του κουτιου σου; βασικα τι τροφοδοτικο εχεις και ποια μητρικη στην οποια εχεις παντρεψει τις καρτες.:-)

το ξερω αλλα μου φανηκαν γνωστα τα συμπτωματα.:-)

Δημοσ.

λοιπον παιδια εχω εναν intel core 2 duo 8500,4 gb ram αλλα διαβαζει μονο τα δυο,chieftec 750 watt psu,evga750sli mobo και τις δυο 9600γτ albatron...drivers εχω τους πιο τελευταιους και η αληθεια ειναι πως με μια δεν εχω δοκιμασει...τωρα για συχνοτητες τι ενοειτε...?

Δημοσ.
λοιπον παιδια εχω εναν intel core 2 duo 8500,4 gb ram αλλα διαβαζει μονο τα δυο,chieftec 750 watt psu,evga750sli mobo και τις δυο 9600γτ albatron...drivers εχω τους πιο τελευταιους και η αληθεια ειναι πως με μια δεν εχω δοκιμασει...τωρα για συχνοτητες τι ενοειτε...?

γιατι διαβαζει μονο τα δυο?

.πρωτα αντιμετωπιζεις προβλημα με τις μνημες.σιγουρα τις βλεπει single channel.

Δημοσ.

οπα παιδια ξεχασα να σημειωσω η μητρικη μια χαρα 4γβ ραμ βλεπει τα windows xp βλεπουν 2gb ram σορρυ για την παραλειψη

Δημοσ.
οπα παιδια ξεχασα να σημειωσω η μητρικη μια χαρα 4γβ ραμ βλεπει τα windows xp βλεπουν 2gb ram σορρυ για την παραλειψη

η γνωμη μου ειναι να πας σε 64αρια και τους καινουργιους οδηγους.

Δημοσ.

και εγω αυτο ξερω αλλα τα ιδια....εχω βαλει ποσες διαφορετικες εκδοσεις αλλα ακομα δυο...το θεμα μουτ ομος δεν ειναι η ραμ παιδια μην ξεφευγουμε εχω μιλησει για τη ραμ αλλα δεν εβγαλα κανα συμπερασμα...λοιπον ξερετε κατι για την 9600γτ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...