Προς το περιεχόμενο

Amazon.com-shopping questions(????)

InDiO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi again guys..Λοιπόν, επειδή θέλω κάτι βιβλία που δεν μπόρεσα να βρω στο Παπασωτηρίου, είπα να κοιταξω στο Amazon, μιας και που ο παπά-σωτήρης από εκεί θα τα παράγγελνε έτσι κι αλλιώς...Υπαρχει κάποιος που να ψωνίζει από εκεί on-line; Τι λέτε ειναι ασφαλές; Τι παίζει με την Ελλάδα και τους χρόνους παραλαβής ξέρετε;<BR> Ο σωτήρης μου λέει οτι θα τα φέρει σε 40 μέρες(!!).Τι προτείνετε να κάνω;<BR>Οποιεσδήποτε προτάσεις ευπρόσδεκτες, απλά να ακούσω κάποιον με περισσότερη εμπειρία από μένα....<BR> confused.gif" border="0 frown.gif" border="0

Δημοσ.

Κοίταξε, εγώ ψωνίζω από την amazon εδώ και τρία με τέσσερα χρόνια τώρα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μέχρι στιγμής δε μου έχει συμβεί κάτι που το έχω μετανιώσει. Και οι τιμές είναι καλές, και ο χρόνος παραλαβής είναι καλός και η ιστοσελίδα τους είναι αρκετά ασφαλής όταν παραγγέλνεις τα βιβλία με πιστωτική κάρτα. Βέβαια κανένα σύστημα δεν είναι 100% ασφαλή, και πάντα μπορούνε να γίνουνε υποκλοπές, αλλά αν σκεφτόμασταν έτσι τότε δε θα αγοράζαμε ποτέ αγαθά μέσω του Διαδικτύου (είναι σαν να λέμε δηλαδή ότι ποτέ δε θα περπατήσω στο δρόμο γιατί μπορεί να με χτυπήσει αμάξι). Η amazon έχει ρίξει εκατομμύρια δολλάρια για να φτιάξει το σύστημα κρυπτογράφησης/αποκρυπτογράφησης οπότε πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο ασφαλή για on-line shopping.<BR> Τώρα για τις τιμές πιστεύω ότι έχει από τις φθηνότερες αλλά το κακό είναι ότι δε συμφέρει να αγοράσεις λίγα βιβλία γιατί πληρώνεις πολλά ταχυδρομικά έξοδα (μην ξεχνάς ότι έρχοντε από Μεγάλη Βρετανία ή Ενωμένες Πολιτείες). ΤΟ καλύτερο θα ήταν να αγοράσεις αγαθά μαζί με φίλους σου ώστε να μειωθούνε τα ταχυδρομικά.<BR> Επίσης το σύστημα πλοήγησης ώστε να αγοράσεις/ακυρώσεις/σβήσεις αγαθά από το καλάθι σου όταν ψωνίζεις είναι από τα ευκολότερα που έχω δει.<P> Τώρα για το πόσο χρόνο παίρνει είναι λίγο δύσκολο να πει κανείς για τον πολύ απλό λόγο ότι πολλά βιβλία από αυτά που θα ζητήσεις μπορεί να μην υπάρχουνε και να χρειάζεται να τα παραγγείλει από τους εκδοτικούς οίκους. Πάντως σίγουρα κάνει πολύ λιγότερο από 40 ημέρες. Πιστεύω ότι στη χειρότερη περίπτωση θα κάνει δύο με τρεις εβδομάδες. Στην καλύτερη θα κάνει μερικές ημέρες. Είναι βέβαια και ανάλογο από που θα τα αγοράσεις. Αν τα πάρεις από την amazon.com θα κάνει πιο πολύ από αν τα αγοράσεις από την amazon.co.uk. Πάντως κάθε φορά που κάνεις κλικ σε ένα βιβλίο αυτό λέεi σε πόσο καιρό φεύγει (this book is usually dispatched in ... days).<P> Επίσης αν φοβάσαι πολύ για την πιστωτική σου κάρτα να ξέρεις ότι μπορείς να πληρώσεις και με επιταγή. Για περισσότερες πληροφορίες κοίτα στις ιστοσελίδες της amazon.<P> Ελπίζω να βοηθήσει.<p>[ 04-09-2001: Message edited by: Γηριόνης ]

Δημοσ.

Pantos apo to papasothriou exo polu kakes empeiries apo paraggelies biblion sygkekrimena gia ena mou ekane 3 mhnes kai gia na mou to feroun (kai emena 40 meres mou eipan) h timh htan 3.5 xiliarika pio akribh apo oti eixa dei sto amazon....peritto na po oti de prokeite na ksanaparaggeilo kai eixa kai filaraki mesa sto magazi......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...