Street-Fighter Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 δυστυχως παιδια,δεν θυμαμαι και εγω που ειχα δει πριν λιγο καιρο αντιστοιχα ποσοστα,αλλα ηταν οπως τα λεει ο φιλος. η ασερ ειναι πρωτη μαζι με την ασους με τεραστια διαφορα απο τον ανταγωνισμο.θα ψαξω παλι και αν βρω κατι θα το ανεβασω,για να μην υπαρχουν και παρεξηγησεις Και εστι κατι αυτο??? Δηλαδη ολοι επειδη πιινουμε johnnie red εστι οτι ειναι και καλυτερο απο το blue???
basilis5 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 οχι, ασχετο.απλα επειδη καποιος ρωτησε για την πηγη αυτης της στατιστικης. απο ποτε αλλωστε ο πρωτος σε πωλησεις ειναι και ο καλυτερος;
mits@kos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Από κοντά έχω δουλέψει μόνο το ΕΕΕ 900 και το Α110... Το δεύτερο είναι μακράν ποιοτικότερο ως κατασκευή. Άκυρη ερώτηση, η θερμοκρασία των 50 βαθμών στον ΑΤΟΜ είναι νορμάλ? Ειδικά από τη στιγμή που λειτουργεί υποχρονισμένος...
basilis5 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 μηπως το δουλευεις στα ποδια σου, η σε κανενα καναπε πανω; δεν ειναι υπερβολικη, και εμενα το 901 πιανει καμια φορα τους 50 φροντισε να δεις,μηπως καπως μπλοκαρεις την εισοδο-εξοδο του αερα
puzzle21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=238577 Οριστε το Link...
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Κατσε γιατι θα τρελλαθουμε τελειως..εντελως φιλικα...Δεν θα αρχισω τα συγκρητικα μιας και εχουν ειπωθει χιλιαδες φορες... Αλλα επιασες το 1000Η της asus ας πουμε και σου φανηκε ψευτικο?Ποια ειναι τα γνωστα προβληματα του firmware δηλαδη? μιας και μιλαμε για μια εταιρεια με συνεχη και αμμεση ενημερωση των λογισμικων τους.. Και στατιστικα λογικο ειναι στη κατηγορια των netbook να φευγουν περισσοτερα για service(αν και μιλαμε για 2 χρονια εγγυηση και απο τα καλυτερα home delivery services) αφου εχουν πουλησει σαν τρελλα ειδικα στην εποχη των 900-901 Και μιας και περνανε ολα απο τα χερια σου πως και δεν εχει πεσει το advent του κωτσοβολου δηλαδη?και αφου ειναι η δουλεια σου τι φοβασαι στην εγγυηση τους? Οχι τιποτε αλλο αλλα μιλαμε για παραπληροφοριση που οποιος μη γνωστης διαβαζει παρασυρεται απο τα αναγραφωμενα του καθενος.. Εδω βγαλαμε μαπα τα asus με ενα κομματι το 1000Η ας πουμε οπου εχει κανει θραυση ανα το κοσμο...τι αλλο θα δουμε... Χαλάρωσε λίγο και απάντησε σαν άνθρωπος..καλό είναι να παραθέτεις κόσμια την άποψη σου και να μην κάνεις επίθεση στον αλλο που λέει την γνώμη του.Δεν προσπαθώ να παρασύρω μάλλον εσύ προσπαθείς να το κάνεις κρίνοντας απο τα γεμάτα "πορωση " λόγια σου. Εγώ δεν σύγκρίνω χαρακτηριστικά ουτε μπαταρίες ουτε επιδόσεις ..Σου λέω οτι τα ASUS μου μοιάζουν ψεύτικα σαν ΣΑΣΙ και επειδή δουλεύω σε Service και μιλάω με όλες αντιπροσωπείες συμπεριλαμβανομένου της ASUS ACER και αρκετές άλλες επέτρεψε μου να ξέρω εκ των έσω καλύτερα απο σένα .. Εχεις συγκρίνει ASUS DELL LENOVO LG MSI ; Οφείλω να πώ οτι του κωτσόβολου δεν το έχω αγγίξει για να εκφέρω άποψη.. Εγώ θέλω να έχω ενα μηχανάκι που να το αγγίζω και να το νιώθω στοιβαρό και οχι να χτυπάω το ASUS και να νομίζω οτι θα φύγουν τα κουμπάκια..
mits@kos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 μηπως το δουλευεις στα ποδια σου, η σε κανενα καναπε πανω;δεν ειναι υπερβολικη, και εμενα το 901 πιανει καμια φορα τους 50 φροντισε να δεις,μηπως καπως μπλοκαρεις την εισοδο-εξοδο του αερα Ναι, είμαι άνιωθος... Τόση ώρα στην κοιλιά μου το έχω. Με το που το μετακίνησα για λίγο ώστε ο αέρας να διαχέεται, έπεσε στους 44...
Street-Fighter Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Ναι, είμαι άνιωθος... Τόση ώρα στην κοιλιά μου το έχω. Με το που το μετακίνησα για λίγο ώστε ο αέρας να διαχέεται, έπεσε στους 44... To θεμα ειναι οτι αμα το μετακινησες προς τα κατω και επεσε η θερμοκρασια εχεις αλλο προβλημα
mits@kos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Το στήριξα στους υπό γωνία μηρούς μου κακεντρεχή τύπε... :D
Street-Fighter Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Το στήριξα στους υπό γωνία μηρούς μου κακεντρεχή τύπε... :D :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.