Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Netbook 8.9"

GinGin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συνεχιζεις να θαβεις ενα προιον και δε καταλαβαινω για ποιο λογο, μηπως παιρνεις ποσοστα απο την advent με το κομματι?

Δεν θάβω κανένα προϊόν και πραγματικά ελάχιστα μ΄ενδιαφέρει αν μείνεις με το 901 ή όχι. Απλά συγκρίνω 2 προϊόντα και σαφώς υπερασπίζομαι-προτείνω αυτό που θεωρώ καλύτερο και πιο συμφέρον ως αγορά. Σε μια από τις απαντήσεις μου εθιξα τις θερμοκρασίες του 901 με έναν ίσως υπερβολικό ή χιουμοριστικό τρόπο. Μάλλον δεν το κατάλαβες αυτό και μου "επιτέθηκες". Απο την πλευρά μου καμιά αντιπαράθεση...κουβέντα κάνουμε άλλωστε.

Υ.Γ: Πολύ θα ήθελα πάντως να πέρνω κάποια μικρά ποσοστά από την Advent. Νομίζω το δικαιούμαι....:-D

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τωρα δε θυμαμαι και βαριεμαι να ψαχνω παντως εχει αναφερθει ή εδω ή το adslgr.com.

το θεμα ειναι αν τοπαιξομο αυτο ειναι ελλαττωμα ή ετσι απλα ειναι κατασκευασμενο.

Και γω παντως τα 2 απο τα 3 που εχω δει ηταν εκθεσιακα του κοτσοβολου και το ενα το πετυχα στο φοιτητικο αναγνωστηριο θεσσαλονικης.

Δημοσ.
τωρα δε θυμαμαι και βαριεμαι να ψαχνω παντως εχει αναφερθει ή εδω ή το adslgr.com.

το θεμα ειναι αν τοπαιξομο αυτο ειναι ελλαττωμα ή ετσι απλα ειναι κατασκευασμενο.

Και γω παντως τα 2 απο τα 3 που εχω δει ηταν εκθεσιακα του κοτσοβολου και το ενα το πετυχα στο φοιτητικο αναγνωστηριο θεσσαλονικης.

Κατσε ρε μαγκα τωρα τι δεν θυμασαι??

Δεν μπορω να διαβαζω χαζωμαρες :shock:

Η οθονη ειναι πιο σταθερη απο οποιοδιποτε asus eee pc και πολυ καλυτερη απο οποιοδηποτε eee pc και σε βαζω και μια κοντρα αμα θες να βρεθουμε για να το διπιστωσεις ;)

Μην λεμε και οτι θελουμε!

Δημοσ.
Κατσε ρε μαγκα τωρα τι δεν θυμασαι??

Δεν μπορω να διαβαζω χαζωμαρες :shock:

Η οθονη ειναι πιο σταθερη απο οποιοδιποτε asus eee pc και πολυ καλυτερη απο οποιοδηποτε eee pc και σε βαζω και μια κοντρα αμα θες να βρεθουμε για να το διπιστωσεις ;)

Μην λεμε και οτι θελουμε!

Καλυτερη με ποιον τροπο ειναι? και πως ακριβως θα κοντραριστειτε με τις οθονες?

δηλαδη βαζουμε ας πουμε advent 4211 και asus 1000h....πως ακριβως θα το κερδισεις?

Δημοσ.

Μαγκα εγω λεω να χαλαρωσεις λιγο, σιγα μη διαλεξω και οπλο!

Εγω σταματαω εδω γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει συνενοηση και απλα θελετε να πειτε οτι ειναι το καλυτερο, ας ειναι λοιπον, παιρνω το κουβαδακι μου και παω σε αλλη ενοτητα οπου υπαρχει διαθεση για βοηθεια, το να τσαμπουκαλευεσαι δε βοηθαει ουτε εμενα να αποφασισω ποιο να παρω ουτε το κανει καλυτερο.

Δημοσ.
Μαγκα εγω λεω να χαλαρωσεις λιγο, σιγα μη διαλεξω και οπλο!

Εγω σταματαω εδω γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει συνενοηση και απλα θελετε να πειτε οτι ειναι το καλυτερο, ας ειναι λοιπον, παιρνω το κουβαδακι μου και παω σε αλλη ενοτητα οπου υπαρχει διαθεση για βοηθεια, το να τσαμπουκαλευεσαι δε βοηθαει ουτε εμενα να αποφασισω ποιο να παρω ουτε το κανει καλυτερο.

Αμα σε πειραξε το μαγκα sorry :-D

Δεν σου τσαμπουκαλευτικα αλλα δεν μπορεις να πετας ετσι πραγματα στον αερα..

Εχεις αποδείξεις?οχι αφου δεν εχεις μην πετας λογια του κο@@@1 ;)

Και ουτε θελω να πω ποιο ειναι το καλυτερο απλα οταν πετανε λογια του @$!31ου η μονη απαντηση που θα περνετε απο μενα θα ειναι και αυτη του @31131ου :o

Και εγω ειπα εξαρχεις τι του προτείνετε το advent??

Αφου το παλικαρι θελει 8,9 ιντσες ας παρει το asus τοσο απλο αν ηθελε με 10 ιντσες advent μεσα και το asus 1000h κλπ κλπ....

Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδιά, οι περισσότεροι από δω μέσα απ'ότι βλέπω συμφωνούν πως το advent έχει καλυτερη οθόνη, μην τις βγάλετε έξω να τις μετρήσετε :P

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια χωρις να θελω να σας απογοητευσω, αλλα μαλλον ο τοπικ σταρτερ μας εγκατελειψε :P

Οποτε στο βροντο μιλατε :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μιας και το ξέθαψα..Επειδή είναι η δουλειά μου τέτοια περνάνε συνέχεια netbook απο τα χέρια μου..

Το Asus ασχετα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν θα το έπερνα με τπτ γιατι πολύ απλά μου φαίνεται φτηνό στα χερια μου..(αφήστε που στατιστικά είναι τα περισσότερα που φεύγουν για service ..) Το πρόβλημα με το firmware τους αρκετά γνωστό..

Δεν έχω παρατηρήσει να ζεστένετε τόσο πολύ σε αντίθεση με αυτό της ACER το οποίο είναι ελαφρός καλύτερο σαν κατασκευή.

Ωστόσο πρόσφατα πήρα στα χέρια μου το Lenovo S10 της IBM και είναι οτι καλύτερο έχω δεί εμφανισιακά και απο ποιότητα κατασκευής.Λίγο μικρό πληκτρολόγιο αλλά σου δίνει την εντύπωση και οπτικά και στην αφή οτι πρόκειτε για κάτι αρκετά ποιοτικό.Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω.οπως και το LG μου φάνηκε πολύ καλή κατασκευή..

Βέβαια βλέπω στε όλο το τοπικ οτι λέτε γι αυτό του κωτσόβολου αλλά φοβάμαι την εγγύηση που δίνει..

Δημοσ.
μιας και το ξέθαψα..Επειδή είναι η δουλειά μου τέτοια περνάνε συνέχεια netbook απο τα χέρια μου..

Το Asus ασχετα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν θα το έπερνα με τπτ γιατι πολύ απλά μου φαίνεται φτηνό στα χερια μου..(αφήστε που στατιστικά είναι τα περισσότερα που φεύγουν για service ..) Το πρόβλημα με το firmware τους αρκετά γνωστό..

Δεν έχω παρατηρήσει να ζεστένετε τόσο πολύ σε αντίθεση με αυτό της ACER το οποίο είναι ελαφρός καλύτερο σαν κατασκευή.

Ωστόσο πρόσφατα πήρα στα χέρια μου το Lenovo S10 της IBM και είναι οτι καλύτερο έχω δεί εμφανισιακά και απο ποιότητα κατασκευής.Λίγο μικρό πληκτρολόγιο αλλά σου δίνει την εντύπωση και οπτικά και στην αφή οτι πρόκειτε για κάτι αρκετά ποιοτικό.Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω.οπως και το LG μου φάνηκε πολύ καλή κατασκευή..

Βέβαια βλέπω στε όλο το τοπικ οτι λέτε γι αυτό του κωτσόβολου αλλά φοβάμαι την εγγύηση που δίνει..

Κατσε γιατι θα τρελλαθουμε τελειως..εντελως φιλικα...

Δεν θα αρχισω τα συγκρητικα μιας και εχουν ειπωθει χιλιαδες φορες...

Αλλα επιασες το 1000Η της asus ας πουμε και σου φανηκε ψευτικο?Ποια ειναι τα γνωστα προβληματα του firmware δηλαδη? μιας και μιλαμε για μια εταιρεια με συνεχη και αμμεση ενημερωση των λογισμικων τους..

Και στατιστικα λογικο ειναι στη κατηγορια των netbook να φευγουν περισσοτερα για service(αν και μιλαμε για 2 χρονια εγγυηση και απο τα καλυτερα home delivery services) αφου εχουν πουλησει σαν τρελλα ειδικα στην εποχη των 900-901

Και μιας και περνανε ολα απο τα χερια σου πως και δεν εχει πεσει το advent του κωτσοβολου δηλαδη?και αφου ειναι η δουλεια σου τι φοβασαι στην εγγυηση τους?

Οχι τιποτε αλλο αλλα μιλαμε για παραπληροφοριση που οποιος μη γνωστης διαβαζει παρασυρεται απο τα αναγραφωμενα του καθενος..

Εδω βγαλαμε μαπα τα asus με ενα κομματι το 1000Η ας πουμε οπου εχει κανει θραυση ανα το κοσμο...τι αλλο θα δουμε...

Δημοσ.
Κατσε γιατι θα τρελλαθουμε τελειως..εντελως φιλικα...

Δεν θα αρχισω τα συγκρητικα μιας και εχουν ειπωθει χιλιαδες φορες...

Αλλα επιασες το 1000Η της asus ας πουμε και σου φανηκε ψευτικο?Ποια ειναι τα γνωστα προβληματα του firmware δηλαδη? μιας και μιλαμε για μια εταιρεια με συνεχη και αμμεση ενημερωση των λογισμικων τους..

Και στατιστικα λογικο ειναι στη κατηγορια των netbook να φευγουν περισσοτερα για service(αν και μιλαμε για 2 χρονια εγγυηση και απο τα καλυτερα home delivery services) αφου εχουν πουλησει σαν τρελλα ειδικα στην εποχη των 900-901

Και μιας και περνανε ολα απο τα χερια σου πως και δεν εχει πεσει το advent του κωτσοβολου δηλαδη?και αφου ειναι η δουλεια σου τι φοβασαι στην εγγυηση τους?

Οχι τιποτε αλλο αλλα μιλαμε για παραπληροφοριση που οποιος μη γνωστης διαβαζει παρασυρεται απο τα αναγραφωμενα του καθενος..

Εδω βγαλαμε μαπα τα asus με ενα κομματι το 1000Η ας πουμε οπου εχει κανει θραυση ανα το κοσμο...τι αλλο θα δουμε...

To οτι το παλικαρι μπορει να δουλευει σε ενα καταστημα ηλεκτρονικον πχ κανα plaisio κλπ δεν εστι οτι πρεπει να περασει και απο τα χερια του το advent ;)

Οντως το asus και γενικα τα asus δεν σου δινουν την αισθηση της ποιοτητας τουλαχιστων αντιστιχοντας τα χρηματα τους.

Βασικα εμενα μου αρεσουν τα asus αυτο που με χαλασε σε οσα εχω δει ειναι στο touchpad τους το δεξι και αριστερο κλικ καθε φορα που τα εχω πατισει νομιζω οτι παιζω με κανα videogame απο τα jambo :P

Οσο για το lg δεν νομιζω να εχει ιχνος ποιοτητας πανω του δεν το εχω δει απο κοντα αλλα αυτη η εταιρια οτι βγαζει μετα απο 3ης μηνες παει για πεταμα :fear:

Δημοσ.

Διαφωνω καθετως για το θεμα της ποιοτητας ειδικα σε σχεση με ορισμενα αλλα netbook των ιδιων τιμων..

Πχ εχω δουλεψει το msi και η οθονη ταρακουνιοταν ολοκληρη...ομως μπορει να ειναι μεμονωμενο γεγονος και δεν βγαινω να φωναζω αχ τα msi εχουν μαπα οθονες κτλ..

Ανεφερε τα γνωστα προβληματα του firmware?δηλαδη ποια ειναι αυτα?....

Αν ολα αυτα καθεται και τα διαβαζει ενας ανθρωπος που δεν εχει καμια γνωση δεν θα επηρεαστει?

Αμα ημουν ανοιδεος και εβλεπα το παληκαρι που λεει οτι ολη μερα περνανε νετβοοκ απο τα χερια του και εγραφε οτι εγραφε θα ελεγα..''αα οκ δεν παιρνω asus αφου το λεει αυτος..''

Γι αυτο μιλησα για παραπληροφορηση..

και παραθετω:

Την πρώτη θέση στις πωλήσεις "φορητοί υπολογιστές μικρού μεγέθους, με οθόνες 9-10 ιντσών" είχε η Acer (με μερίδιο 30,3%) με την Asus να είναι αρκετά κοντά (28%) και τρίτη την HP με 7%, ενώ την πεντάδα κλείνουν η Samsung (6,4%) και η Dell (4,3%)

Αληθεια..η lg, levono, msi που ειναι? ποιο ειναι το μεριδιο τους και γιατι τοσο χαμηλα?

Οι 2 πρωτες θεσεις που εχουν ταιραστια διαφορα με τους υπολοιπους δεν νομιζω να ειναι τυχαιες..

Δεν μπορει να ειναι πρωτη η toyota σε πωλησεις παγκοσμιως και να εχει χαλια αμαξια και aftersale...

Αρα δεν μπορεις να βγαζεις ετσι νωπα και αυθαιρετα συμπερασματα...

Y.Γ οσο για του toychpad Που λες ειναι θεμα συνηθειας και το θεωρω πολυ πιο στοιβαρο απο πολλα αλλα στη κατηγορια του..γι αυτο ειναι και πιο σκληρο..

Ασε που τα κουμπια δεν χρειαζονται καν μιας και με το multitouch κανεις οτι θες χωρις τη χρηση αυτων.κατι που επισης λειπει απο σχεδον ολα τα αλλα...

Δημοσ.

Την πρώτη θέση στις πωλήσεις "φορητοί υπολογιστές μικρού μεγέθους, με οθόνες 9-10 ιντσών" είχε η Acer (με μερίδιο 30,3%) με την Asus να είναι αρκετά κοντά (28%) και τρίτη την HP με 7%, ενώ την πεντάδα κλείνουν η Samsung (6,4%) και η Dell (4,3%)

Από ποιά πηγή προέκυψαν και σε ποιά αγορά απευθυνονται αυτά τα νούμερα?

Δημοσ.
Από ποιά πηγή προέκυψαν και σε ποιά αγορά απευθυνονται αυτά τα νούμερα?

Eλα μου ντέ! Οχι ότι έχει καμία σχέση με την ποιότητα!

Παίζουν πολλά ρόλο , από marketing μέχρι γιατί ήταν ο πρώτος στην κατηγορία!

Παρ ολλα αυτά μου κάνουν εντύπωση αυτά τα νούμερα!!!

Που αντιστοιχεί? πανελαδικά? παγκοσμίως?

Δημοσ.

δυστυχως παιδια,δεν θυμαμαι και εγω που ειχα δει πριν λιγο καιρο αντιστοιχα ποσοστα,αλλα ηταν οπως τα λεει ο φιλος.

η ασερ ειναι πρωτη μαζι με την ασους με τεραστια διαφορα απο τον ανταγωνισμο.θα ψαξω παλι και αν βρω κατι θα το ανεβασω,για να μην υπαρχουν και παρεξηγησεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...