Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Netbook 8.9"

GinGin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιρνετε σαν τιμη του 901(το Linux με τον 20αρι δισκο) τα 380 ευρω του e-shop?

Αντε δε το ξερετε το cloce στην αγγλια αλλα το εχω αναφερει σε αυτο το θεμα.

300+ ευρω ρε παιδια το δινει, εμπιστο καταστημα και το εχουμε χρυσωσει οι ελληνες.

Η κοντρα-συγκριση δε με ενδιαφερει αλλα να εχουμε κοινη βαση στην τιμη, ειδικα αν σκεφτουμε οτι το electroworld εχει λιγα καταστηματα (δεν ξερω αν στελνει πανελλαδικα).

289 το ενα και 300 περιπου το αλλο, αν ειναι να περνετε την μικροτερη τιμη για το advent παρτε την και για το asus αλλιως πειτε 349 to advent χωρις παζαρεμα μιας και δεν ειμαστε γυφτοι αλλα απλες

http://www.skroutz.gr/search?keyphrase=asus+901

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι οτι περνει ο καθενας πρεπει απαρετιτα να το πασαρουμε και στον αλλο???

Οκ ο καθενας κανει την επιλογη του και περνει οτι θελει τοσο off τοπικ δεν το εχω δει πουθενα ομως...

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παλιος κατοχος του 701 ειμαι (αγορα απο clove) Street-Fighter και ειμαι σε αναζητηση αυτην την περιοδο για νεο.

Πριν λιγο καιρο ειχα κανει και ενα θεματακι για να μου πειτε και διαφορες-γνωμες για το toshiba-asus 901 αλλα τελικα λογο πτωσης τιμης του hp 2133 (γυρο στα 270 ευρω) ειπα να παω προς τα κει αλλα παλι το παγωσα.

Δεν νομιζω οτι γινετε απλοκλειστηκα αυτο που λες απλα λογικο ειναι οτι αν εχω το μηχανημα και ειμαι ευχαριστημενος θα το προτεινω.

Και επειδη εκανες παραθεση δικο μου μηνυμα επισημανα οτι η τιμη του ειναι 901 ειναι 300 ευρω, τωρα αν βολευει τη συγκριση η τιμη των 380 οκ κανενα προβλημα, γι'αυτο αλλωστε υπαρχουν και τα "επισημα" δεματακια για καθε ενα μικρο φορητο για να μαθαινουμε τα στραβα του καθενος κυριως

Δημοσ.
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι παιρνετε σαν τιμη του 901 τα 380 ευρω του e-shop?

Αντε δε το ξερετε το cloce στην αγγλια αλλα το εχω αναφερει σε αυτο το θεμα.

300+ ευρω (το Linux με τον 20αρι δισκο) ρε παιδια το δινει, εμπιστο καταστημα και το εχουμε χρυσωσει οι ελληνες.

Η κοντρα-συγκριση δε με ενδιαφερει αλλα να εχουμε κοινη βαση στην τιμη, ειδικα αν σκεφτουμε οτι το electroworld εχει λιγα καταστηματα (δεν ξερω αν στελνει πανελλαδικα).

289 το ενα και 300 περιπου το αλλο, αν ειναι να περνετε την μικροτερη τιμη για το advent παρτε την και για το asus αλλιως πειτε 349 to advent χωρις παζαρεμα μιας και δεν ειμαστε γυφτοι αλλα απλες

1. Στην μια περίπτωση έχουμε να κάνουμε με Ελλάδα και πολυκαταστήματα και στη άλλη με Αγγλία & eshop με ότι αυτό συνεπάγεται. Είναι ανυπόφορα αυτονόητο ότι δεν πρόκειται για το ίδιο πράγμα από όποια πλευρά και να το δούμε.

2. Δεν κάνουμε παζάρια γιατί απλά δεν είμαστε γύφτοι. Τόσο το πουλάει το electroworld/Κωτσόβολος και τόσο τους δίνουμε. Αν εσύ είσαι τόσο large τύπος που θέλεις να τους το πληρώσεις 349 ευρώ με γεια σου με χαρά σου.

3. Ακόμη και 100 ευρώ φτηνότερο να ήταν το 901 πάλι advent θα έπερνα. Είναι κλάσεις ανώτερο παντού. Δεν τίθεται θέμα κόντρας σε μη συγκρίσιμα προϊόντα.

Δημοσ.

Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι οτι περνει ο καθενας πρεπει απαρετιτα να το πασαρουμε και στον αλλο???

Οκ ο καθενας κανει την επιλογη του και περνει οτι θελει τοσο off τοπικ δεν το εχω δει πουθενα ομως...

Δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό! πασάρει?

Για να επιλέξει κάποιος κάποιο netbook σίγουρα το έψαξε και το βρίσκει για τις ανάγκες του το καλύτερο! δεν είναι φυσικό?

Εγώ προσωπικά το αγόρασα με πολύ ψάξιμο και με τη χρήση διαπίστωσα ότι είναι και ακόμα καλύτερο απο ότι περίμενα, και πείστηκαν και το πήραν ήδη 2 φίλοι μου!!!!

Δεν το μετάνοιωσε κανένας;)

Αν ήταν μάπα θα τους το έλεγα , θα το βλέπανε και στην πορεία!

Τήν έχω πατήσει σε κάποιες αγορές μου που δεν το έψαξα καλά απλά στη φούρια νόμιζα ότι ήταν ευκαιρία και σε όλους έλεγα ότι έκανα μ@λ@κια όχι να τους χαντακώσω κιόλας!!!!

Απλά το καλό να λέγεται:P

Δημοσ.
1. Στην μια περίπτωση έχουμε να κάνουμε με Ελλάδα και πολυκαταστήματα και στη άλλη με Αγγλία & eshop με ότι αυτό συνεπάγεται. Είναι ανυπόφορα αυτονόητο ότι δεν πρόκειται για το ίδιο πράγμα από όποια πλευρά και να το δούμε.

2. Δεν κάνουμε παζάρια γιατί απλά δεν είμαστε γύφτοι. Τόσο το πουλάει το electroworld/Κωτσόβολος και τόσο τους δίνουμε. Αν εσύ είσαι τόσο large τύπος που θέλεις να τους το πληρώσεις 349 ευρώ με γεια σου με χαρά σου.

3. Ακόμη και 100 ευρώ φτηνότερο να ήταν το 901 πάλι advent θα έπερνα. Είναι κλάσεις ανώτερο παντού. Δεν τίθεται θέμα κόντρας σε μη συγκρίσιμα προϊόντα.

Απο την στιγμη που το παλικαρι βρε συ ζηταει netbook με 8.9 οθονη δεν νομιζω να αξιζει οποιοδήποτε netbook ακομα και να κανει 20€ αφου ζηταει 8.9 ιντσες ;)

8.9 ιντσες netbook να του προτινεις και οχι 10ιντσες οπως το advent :-)

Για μενα στις 8.9 +1 για asus

10 advent απο κει και περα το παλικαρι καλο ειναι να αποφασησει μονο του σωστα?

Αυτα ειναι τα 2 καλυτερα σε 2 διαφορετικες διαστασεις και οσο πιο οικονομικα γινετε :-)

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Δεν καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό! πασάρει?

Για να επιλέξει κάποιος κάποιο netbook σίγουρα το έψαξε και το βρίσκει για τις ανάγκες του το καλύτερο! δεν είναι φυσικό?

Εγώ προσωπικά το αγόρασα με πολύ ψάξιμο και με τη χρήση διαπίστωσα ότι είναι και ακόμα καλύτερο απο ότι περίμενα, και πείστηκαν και το πήραν ήδη 2 φίλοι μου!!!!

Δεν το μετάνοιωσε κανένας;)

Αν ήταν μάπα θα τους το έλεγα , θα το βλέπανε και στην πορεία!

Τήν έχω πατήσει σε κάποιες αγορές μου που δεν το έψαξα καλά απλά στη φούρια νόμιζα ότι ήταν ευκαιρία και σε όλους έλεγα ότι έκανα μ@λ@κια όχι να τους χαντακώσω κιόλας!!!!

Απλά το καλό να λέγεται:P

Ναι αλλα καποιος πρεπει βρε συ να ειναι και το κορόιδο :P

Δημοσ.
Απο την στιγμη που το παλικαρι βρε συ ζηταει netbook με 8.9 οθονη δεν νομιζω να αξιζει οποιοδήποτε netbook ακομα και να κανει 20€ αφου ζηταει 8.9 ιντσες ;)

8.9 ιντσες netbook να του προτινεις και οχι 10ιντσες οπως το advent :-)

Ετσι πως το γραφεις είναι λες και ζήτησε 12αρι και του προτείναμε 17αρι. Η διαφορά της μιας ίντσας στο μέγεθος είναι αμελετηέα καθώς τις περισσότερες φορές οι εταιρείες δεν αλλάζουν σασί αλλά βάζουν περισσότερο πλαστικό γύρω από την οθόνη.

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι οι 10" είναι απο κάθε πλευρά η ίδανικότερη διάσταση σε netbook. Και το λέω έχοντας χρησιμοποιήσει όλες τις διαστάσεις netbook (7" ,8.9",10", 11").

Δημοσ.
Απ' ότι βλέπω το ASUS 901 πωλείται στο eshop περίπου στα 380 ευρώ με την φοβερή χωριτηκότητα των 12gb (σ.σ: και από τα χειρότερα ssd που υπάρχουν) :

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908060

Αν τώρα πάω στην λύση του advent...με 360 ευρώ μπορώ να έχω:

- Ένα netbook με συνολικά πολύ καλύτερο πληκτρολόγιο και οθόνη, δεκαπλασια αποθηκευτική χωριτηκότητα, σαφώς καλύτερη θερμική συμπεριφορά (βλ. παρακάτω), εργοστασιακό o/c στα 2.0Ghz, macos ready ;), πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά μεταξύ των οποίων και Bluetooth (για όσους δεν γνωρίζουν).

- 2 μπαταρίες αντί για μία ( μια μεγάλης χωριτηκότητας 6cell/9cell και την μαμίσια των 3cell)

- 2GB RAM αντί για 1

- Τσάντα μεταφοράς αντί για θήκη

- Σε σχέση με το 901 μας περισσεύουν και 20 ευρώ για να τα κάνουμε ότι θέλουμε. (σ.σ: με άλλα 20 χτυπάμε και ένα external dvdrw ;) )

Αυτο πως βγαινει?

Αφου πλεον βλεπω οτι παλι η τιμη του advent κοτσοβολο ελεκτροword πηγε παλι στα 349 και αν βαλεις και μια μπαταρια και μια μνημη περνας τα 400 ευρω..οποτε σε αυτη τη τιμη κοιτας και αλλα μηχανακια ..msi, asus 1000h που προσωπικα τα προτειμω αν και αυτο ειναι θεμα γουστου μιας και μιλαμε για τα ιδια πραγματα ουσιαστικα..το μονο που αλλαζει ειναι η εγγυηση και καποια ψιλοπραγματα..

Δημοσ.
Panos2000gr εμενα με επεισες παντως, πεταω το 901 και παω να αγορασω advent να σωθω απο τα εγκαυματα.

Εναλλακτικά και για περισσότερη οικονομία μπορείς να αγοράσεις 2-3 κρεμούλες bepanthol για ευγκαύματα και να το κρατήσεις. Άλλωστε πολυ δύσκολα θα ξαναβρείς τέτοιο netbook-κελεπούρι με τις ασύλληπτες ταχύτητες που προσφέρουν οι ssd του, το καταπληκτικό του πληκτρολόγιο και την εκτός συναγωνισμού οθόνη του.

Δημοσ.
Αυτο πως βγαινει?

Αφου πλεον βλεπω οτι παλι η τιμη του advent κοτσοβολο ελεκτροword πηγε παλι στα 349 και αν βαλεις και μια μπαταρια και μια μνημη περνας τα 400 ευρω..οποτε σε αυτη τη τιμη κοιτας και αλλα μηχανακια ..msi, asus 1000h που προσωπικα τα προτειμω αν και αυτο ειναι θεμα γουστου μιας και μιλαμε για τα ιδια πραγματα ουσιαστικα..το μονο που αλλαζει ειναι η εγγυηση και καποια ψιλοπραγματα..

Η τιμή του στα καταστήματα παίζει από 289-399 ανάλογα την εποχή που θα το πετύχεις. Αυτή τη στιγμή άσχετα με την τιμή που λέει στο site πωλείται στα καταστήματα στα 299 με δώρο τσάντα μεταφοράς και 6 άτοκες. Με 60-70 ευρώ το πολύ μπορείς να πάρεις και την 9αρα μπαταρία (7ώρες+ αυτονομία με όλα στο full) και 1 dimm του 1gb ram.

Δημοσ.

Τι διαφορα εχει πες μου λιγο, μονο στην εγγυηση μπορω να εντπισω διαφορα γιατι σε ολα τα αλλα ειδικα για το συγκεκριμενο καταστημα αν ψαξεις λιγο ελληνικα φορουμ θα διαβασεις τα καλυτερα.

Μ'αρεσει που αναφερθεικε το γεγονος οτι προσπαθουμε να πασαρουμε το 901 οταν σε λιγο θα μας δειρετε που δεν παιρνουμε και μεις το advent.

Δεν ειπε κανενας οτι δεν ειναι καλο, γιατι εχετε κολλησει? Ρε μπας και πραγματικα σας ενοχλει η μαρκα του (ε ας γινω και γω λιγο επιθετικος σαν εσας) ?

Oσο για ιντζες δε μονιζω οτι αναφερθεικα πουθενα, αν ηταν να συγκρινουμε αποκλειστικα 10αρια θα ελεγα οτι οκ, το 1000αρι asus εγω το βρισκω με 380 ευρω στην πορτα μου και εσεις το advent με 289 ευρω, εκει ναι εχει τεραστια διαφορα αρκει να μην αρχισει κανεις αντε να παρω αλλη μπαταρια αντε να παρω καμια μνημη.

Και αλλη μια κακια αφου σας αρεσουν οσοι κοιτανε 10αρια γιατι ψαχνονται αναμεσα σε 1000αρι asus και samsung? (ερε φωτια τα πληκτρολογια σας για να λιντζαρετε!)

Τριτη κακια, εκεινη η οθονη γιατι παιζει τοσο πολυ, σε 3 που εχω δει κουνιεται σα σεισμοπληκτη, ειναι μερος της ποιοτητας του? αποσβαινει καλυτερα ετσι?

Τελος οι κακιες γιατι μπορει και γω να παρω κανενα στο τελος καθως δε το αποκλεισα ποτε απλα με χαλαει οτι πρεπει να παρω δευτερη μπαταρια και μου ανεβαζει το κοστος.

Αυτο περι οθονης αν μπορει καποιος να μου το απαντησει, οχι ειρωνικα οπως το ειπα εγω αλλα φιλικα γιατι το εχω δει να το αναφερουν και αλλοι

Δημοσ.
Η τιμή του στα καταστήματα παίζει από 289-399 ανάλογα την εποχή που θα το πετύχεις. Αυτή τη στιγμή άσχετα με την τιμή που λέει στο site πωλείται στα καταστήματα στα 299 με δώρο τσάντα μεταφοράς και 6 άτοκες. Με 60-70 ευρώ το πολύ μπορείς να πάρεις και την 9αρα μπαταρία (7ώρες+ αυτονομία με όλα στο full) και 1 dimm του 1gb ram.

Οτι παιζει η τιμη και αυτη παιζουν με εμας ειναι το μονο σιγουρο...

Αλλα 299 πως..με αυτο που λεει ο κοτσωβολος παρτε μας να κανουμε παζαρια?

Εχουμε φτασει σε σημειο λες και αγοραζουμε cd απο πλανοδιους..φιλε και τα 2 μαζι 4 ευρω αμα θες...

Δηλαδη με μια λεξη παζαρι απο 349 παει στα 299...απλα ντροπη σε αυτα τα μαγαζια και γι αυτο δεν ψωνιζω ποτε τιποτα..

Αρα 299+70=369 με 120αρι σκληρο εναντι 160 του ανταγωνισμου...μπα και παλι προτιμω με 400 πχ το asus...που να μπλεκω με ebay για μπαταριες κτλ..τα εχω ολα σε ενα χωρις ψαξιμο, πιστωτικες, αναμονη κτλ..

Απο μια προχειρη ματια στο ebay η μεγαλυτερη μπαταρια εχει 9cell εχει 66 ευρω +10 τα μεταφορικα + 10 η μνημη 1 gb = 86

Αρα 299+86=385 ευρω...και με σημερινες τιμες κωτσοβολου 349+86=435(εκτος ανταγωνισμου τελειως)..

Τα παραπανω στοιχεια τα αναφερω τελειως πληροφοριακα..αν και εχει ξεφυγει τελειως η συζητηση μιας και το παιδι ζητησε με 8,9 και εδω γινεται ο χαμος...

Δημοσ.

Αυτο περι οθονης αν μπορει καποιος να μου το απαντησει, οχι ειρωνικα οπως το ειπα εγω αλλα φιλικα γιατι το εχω δει να το αναφερουν και αλλοι

Δείξε μου με λίνκ κάποιον που του κάνει έτσι η οθόνη!

Εκτός απο 1 που έχω δει να λέγεται απο εκθεσιακό κομάτι που ποιός ξέρει τι έχει περάσει!!

Εγώ έχω δει σε εκθεσιακό κομάτι ακόμα και σπασμένη οθόνη(και οχι μόνο μια φορα) δεν σημαίνει ότι είναι προβληματική!!!!!

Σε μαζική παραγωγή σε οτιδήποτε και να πάρεις , ένα πολύ μικρό ποσοστό μπορεί να παρουσιάσει οποιαδήποτε βλάβη.

Δεν το αποκλείω βέβαια σε κάποιον να έτυχε αν και δεν το έχω ακούσει , αυτό τι θα πει? οτι είναι όλες έτσι? μπορεί να είναι προβληματικό μηχάνημα και το πας πίσω μέσα σε 10 μέρες και παίρνεις άλλο στο καπάκι(αντικατάσταση)! οχι επισκευή!

Εδώ άλλος παίρνει mersedes με 45.000ε kαι του βγάζει πρόβλημα στην εγγύηση και δε σου κάνουν και αντικατάσταση!!!:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...