tolis_01 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 ^^ Αυτό καριβώς. Σε fat32 πάνε σφαίρα τα xp. Επίσης απενεργοποιούμε το pagefile (αντίστοιχα σε linux, εγκατάσταση σε ext2 χωρίς swap).
Radiatedsoul Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Εγω εχω windows xp στο asus 901 με ssd σκληρους και NTFS και δεν εχω κανενα προβλημα. Ισως να ειναι αργο αλλα να μη μπορω να το καταλαβω εγω. Ποιος ξερει
kostasfalcon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Τα journaling filesystems σέρνονται στους ssd των netbooks. NTFS έβαλες? Ναι NTFS..... αν τα περασω με FAT32 θα δω μεγαλη διαφορα? Τι χανω ομως σε αυτην την περιπτωση?
Orlandob Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 http://el.wikipedia.org/wiki/NTFS ελπιζω να βοηθησα.....
stefa_1 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Παρε καλυτερα με ενσωματωμενα τα ΧΡ γιατι εμενα μου βγαλε την ψυχη να τα περασω απο USB στικακι , εκτος και αν εχεις διαθεσιμο USB DVD-Rom
koprodogis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδια το EEE 901 εχει μεν ολα τα καλα που λετε (πιο μικρο απο ολα ειναι, πιο μικρο ομως πληκτρολογιο απο αλλα εχει, και αβολο), αλλα απο την αλλη κοστιζει ΕΚΑΤΟ ευρω παραπανω απο το advent (MSI) που εχει και 10ρα οθονη και 120/160 σκληρο συν τοις αλλοις. Τα ιδια λεφτα κανει, βγαινει γυρο στα 300 ευρω αν το παρεις απο αγγλια απο το clove. Τσεκαρε εδω. Για το φιλο που ενδιαφερεται να βαλω και μια ακομα παραμετρο, αυτη της αναλυσης οθονης που με το hp 2133 εχει μια απογειωση στα 1200χ768 και απο αγγλια κανει 190 λιρες (δυστυχως πρεπει να βρεις καποιον να στο στειλει, και εγω στην αναζητηση ειμαι)
basilis5 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 και επειδη εχει 10ρα οθονη και σκληρο ειναι καλυτερο;γιατι για μενα 1000φορες το 901 που εχω.. ειναι θεμα του τι ζητα ο καθενας
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Ακριβως...! Αν το χρησιμοποιεις on the fly μιση ωριτσα ειναι οκ. Αν καθεσαι και γραφεις/διαβαζεις για μερικες ωρες εμενα προσωπικα μου βγαινουν τα ματια με την 9ρα οθονη! Επισης, μιλησα για καθαρα αγορα απο ελλαδα. Απο εξωτερικο δεν γνωριζω καν τι παιζει. Τελος, κατι μου λεει οτι τσαμπα συζηταμε γιατι ο τοπικ σταρτερ (με πρωτο και μοναδικο ποστ αυτο) φαινεται να μας εχει εγκαταλειψει.
tolis_01 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Ναι NTFS..... αν τα περασω με FAT32 θα δω μεγαλη διαφορα? Τι χανω ομως σε αυτην την περιπτωση? Στο asus eee 900 μου πάντως με fat32 πάνε πολύ πιο γρήγορα. Αλλά χάνεις σε ασφάλεια αρχείων. Αν σβήσει πχ ξαφνικά ο υπολογιστής, χάνεις ότι αρχεία δεν είχαν αποθηκευτεί. Παρε καλυτερα με ενσωματωμενα τα ΧΡ γιατι εμενα μου βγαλε την ψυχη να τα περασω απο USB στικακι , εκτος και αν εχεις διαθεσιμο USB DVD-Rom Εύκολο είναι.
panos2000gr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 και επειδη εχει 10ρα οθονη και σκληρο ειναι καλυτερο;γιατι για μενα 1000φορες το 901 που εχω..ειναι θεμα του τι ζητα ο καθενας Βρες μου ενα λόγο για τον οποίο είναι καλύτερο το 901 από το advent 4211. Το advent 4211 έχει πολύ πιο άνετο πληκτρολόγιο, καλύτερη οθόνη (και σε μέγεθος και σε απεικόνιση), ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, φτηνότερη τιμή και το κυριότερο έχει Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Η θερμική συμπεριφορά και επίπεδα θορύβου σε αντίθεση με το ASUS 901 που κινδυνεύεις να πάθεις εγκαύματα από τις θερμοκρασίες που αναπτύσει.
atrias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 το 901 έχει την μεγαλύτερη αυτονομία από όλα τα netbook που κυκλοφορούν επίσης σε σχέση με αυτό που λες είναι μικρότερων διαστάσεων και ελαφρύτερο. οπότε είναι καλύτερο σε όλα τα χαρακτηριστικά που ορίζουν αυτό που λέμε mobility (και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκαν τα netbook!)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Με 60 ευρω παιρνεις την 6cell μπαταρια για το Advent (και κρατας και τη 3ρα). Με 50-60 παιρνεις απο ebay 9cell. Και στις 2 περιπτωσεις η τελικη τιμη ειναι μικροτερη απο του 901, ενω παραλληλα διατηρουνται αναλλοιωτα ολα τα αλλα πλεονεκτηματα του Advent εναντι του 901.
Radiatedsoul Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 σε αντίθεση με το ASUS 901 που κινδυνεύεις να πάθεις εγκαύματα από τις θερμοκρασίες που αναπτύσει. Γιατι τετοια παραπληροφορηση και υπερβολη? Κανενα μικρο με Ατομ δεν αναπτησει θερμοκρασιες ουτε κανει θορυβο, ουτε καν χρειαζεται να λειτουργησει το ανεμιστηρακι που διαθετουν. Αυτο ειναι και απο τα πλεονεκτηματα του επεξεργαστη Ατομ.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Πριν μιλησεις για παραπληροφορηση χμ...μπας και εχεις ακουστα οτι ορισμενα κακοσχεδιασμενα netbooks μεχρι και shutdown κανανε απο τις υψηλες θερμοκρασιες? Κατι 70ρια εβλεπες και παθαινες πλακα..
Radiatedsoul Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Βρε συ georgeman ποια 70αρια και τι μου λετε τωρα, εγω μιλησα καθαρα και μονο για το 901 το οποιο ο απο πανω λεει οτι θα παθω εγκαυματα απο την θερμοκρασια! Το 901 εχω και ουτε καν ζεσταινεται θα με τρελανεται τωρα? Τι εγκαυματα μου λετε τωρα μη τρελαθουμε τελειως. Νταξει θελεις να το θαψεις εσυ το 901 για την υπερβολη οτι το advert ειναι καλυτερο. Ολα αυτα τα μικρα τα ιδια ειναι μη παραμυθιαζομαστε σιγα τις διαφορες που εχουν , παρε εκει ενα με μεγαλη μπαταρια και κανε δουλεια σου. Σε λιγο βγαινει αυτο μιλα μου γιαυτο και πες οτι θελεις αστα τα αλλα τα μικρα ειναι περσινα ξυνα σταφυλια δε θα ασχολουμαστε τωρα με περσινα και προπερσινα gadgets οπως τα 901 και τα msi wind.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.