IcemanGr71 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα..... Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις και θα ήμουν ευγνώμον αν έπαιρνα κάποιες απαντήσεις και ξεκαθάριζε το θολό τοπίο στο κεφάλι μου... Παλιά, πριν μερικά χρόνια, ασχολιόμουν με HTML και ASP στη εταιρεία που δούλευα και παράλληλα είχα φτιάξει και ένα προσωπικό site (from scratches, χρήση Homesite), εντελώς απλό, με φωτογραφίες, αρχεία για download, ένα βιογραφικό μου και κτλ... Το θέμα για να μην σας πρήζω είναι ότι αποφάσισα εντελώς για την πάρτη μου να ασχοληθώ με σχεδιασμό site και κτλ. (στη σημερινή εργασία μου δεν ασχολούμαι με προγραμματισμό πιά) Διάβασα απ’ εδώ, διάβασα απ’ εκεί και το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορώ να αποφασίσω με τι εργαλείο να ασχοληθώ... Δηλαδή.... να μάθω Joomla ή Adobe Dreamweaver ή vBulletin ή SMF ή να πάρω κάποιο template και να το αλλάξω ή φτάνει το Homesite ή υπάρχουν site στο Internet στα οποία προσφέρονται τα εργαλεία για να φτιάξεις at hoc δικά σου site ..... ή..... ή .... Ποιό εργαλείο χρειάζεται να μάθει κανείς για να κάνει απλά, λειτουργικά site (όχι επαγγελματικά). Άντε και στο μέλλον να φτιάξει κάνα forum…. Μπορεί κάποιος να μου δώσει τις σωστές κατευθύνσεις.... Ευχαριστώ....
Blondeamon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ενα joomla για νεα και ευπαρουσιαστο site και ενα smf ενσωματωμενο μεσα για να γραφετε σαν κοινοτητα . Και τα 2 έτοιμα πακετα ειναι και απλά λίγο ψάξιμο να τα ενωσεις και voila ολα τα εχεις ready!
IcemanGr71 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Joomla λες ε? Είχα κατεβάσει πέρσι, είχα κάνει εγκατάσταση... από περιέργεια... Έλεγα να ασχοληθώ και με php , mysql... Πιστεύεις ότι με την χρήση μόνο Joomla και γνώσεις html μπορώ να κάνω αυτά που ζητώ ε???? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Ερώτηση 2.... Webhosting .... που κάνουμε??? Υπάρχει κάτι δωρεάν... ή χρειάζεται να πληρώσουμε... Προτάσεις υπάρχουν???
miza Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Εμενα μου αρέσει να το πιάνω από την αρχή. Όσο αφορά το template, photoshop και μετά μετατροπή σε html/css. Και ένα tutorial: http://www.partdigital.com/tutorials/convert-web
silverthan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δες και το wordpress που είναι πολύ πιο απλό, αλλά με ψάξιμο κάνεις παπάδες... Για hosting με 5€ το μήνα, είσαι καλύμμένος από ολες τις απόψεις (χώρος, uptime, ελληνική υποστήριξη κτλ). Αν θες να σου προτείνω συγκεκριμένη εταιρεία στείλε pm μη μου πούνε πάλι ότι κάνω διαφήμιση ή δουλεύω εκεί...
Vasilisxd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Εγω πάλι θα σου πρότυνα, εφ'οσον θέλεις να κάνεις κατί απλό να χρησιμοποιήσεις κατι σε Yahoo site Builder ή Google Sites
ALR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Θα συμφωνήσω με Silverthan. Το wordpress είναι τόσο εύκολο ώστε να μπορείς να εξικοιωθείς μαζί του και έχει τόσες δυνατότητες, ώστε όταν εξικοιωθείς, μπορείς να κάνεις τα πάντα μαζί του! Ρίξτο μια ματιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.