lef50 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 εχω προβλημα με το σκυλο μου.γαθγιζει ασταματητα οταν δει ανθρωπο στο σπιτι.τι να κανω? Ρωτησα τον γαμπρο μου (εκπαιδευτης σκυλων) >"Ο χαρακτηρας που θα διαμορφωση ο σκυλος μεχρι 1.5 χρονων τον ακολουθει στην υπολοιπη ζωη του" Προφανως δεν γινεται τιποτα.
biscoto Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 ο χαρακτηρας με την ευροια εννοια, ναι, αλλα συγκεκριμενες συμπεριφορες οπως στην περιπτωση της Ελενης μπορουν να βελτιωθουν και να διορθωθουν. Αλλα θελει υπομονη και επιμονη! Εχει 1-2 show στο αμερικα που κανουν αυτη ακριβως την δουλεια. Pet whisperer ισως εχουν κατι για τιν περιπτωση σου Ελενη
stefa_1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Kαι μενα το σκυλι μου κανει ετσι.Το βρηκα προχθες οταν πηγα στο περιπτερο.Δεν ηταν αδεσποτο,ειναι ενα bologneze νομιζω με τριχωμα σαν φλωκατη και οχι πολυ μεγαλο.Εμεινε ολο το βραδυ εξω απο το σπιτι μου και του δωσα να φαει και μετα...μονιμοποιηθηκε.Ε τελος παντως εχει πολυ προβλημα με τους ξενους.Τους αντιλαμβανεται απο πολυ μακρια και τρελενεται στο γαβγισμα.Αν ομως δει εμας,τρελενεται απο την χαρα και κανει σαν χαζο .
nickarmy Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 χροιαζοντε εκπαιδευση πρέπει να εξικοιωθει και να μηρισει τα προσωπα ώστε να τα μαθει και να μην αντιδρά
De@th L0rd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δεν μπορείς να μάθεις σε ένα γέρο σκύλο νέα κόλπα...
kage Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 υπαρχει μια σειρα στο ΣΚΑΙ νομιζω κατα τις 12.θα δεις οτι δεν φταινε τα σκυλια αλλα οι ιδιοκτητες τους.δες την εκπομπη κ σιγουρα θα βρεις λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.