elena7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 εχω προβλημα με το σκυλο μου.γαθγιζει ασταματητα οταν δει ανθρωπο στο σπιτι.τι να κανω?
ANHLIKOS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Κάποια φοβία θα εχει απο οταν ηταν κουταβι. Οταν μπει καποιος αγνωστος, για αυτον, στο σπιτι ας τον δωροδοκήσει με μικρες μπουκιτσες κρεατος. Ετσι ωστε να συνδυάσει τους ξένους με κατι θετικό και οχι κατι που πρεπει να το φοβάται, Τι ρατσα ειναι και ποια ειναι η ηλικία του?
glitsa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 το σκυλι ειναι κουταβι ή ενηλικος σκυλος που αρχισε ξαφνικα να το κανει??
Lilith19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Οταν μπει καποιος αγνωστος, για αυτον, στο σπιτι ας τον δωροδοκήσει με μικρες μπουκιτσες κρεατος. Ετσι ωστε να συνδυάσει τους ξένους με κατι θετικό και οχι κατι που πρεπει να το φοβαται Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και καλυτερο να παει απ'το ενα ακρο στο αλλο.
teo64x Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δεν νομιζω ομως οτι ειναι και καλυτερο να παει απ'το ενα ακρο στο αλλο. Ε καλά, μερικές μπουκίτσες είπαμε, δεν είπαμε να του κάτσει κιόλας.
Lilith19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Εννοω απο 'κει που γαβγιζει σε ολους,να ειναι φιλικο με ολους..Το λεω επειδη εμενα η δικια μου οποιον ερχοταν σπιτι απ'την χαρα της τον εμμ..δροσιζε Α,γαβγιζε μονο σε μερικους που ειχαν μουστακι.
elena7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Κάποια φοβία θα εχει απο οταν ηταν κουταβι. Οταν μπει καποιος αγνωστος, για αυτον, στο σπιτι ας τον δωροδοκήσει με μικρες μπουκιτσες κρεατος. Ετσι ωστε να συνδυάσει τους ξένους με κατι θετικό και οχι κατι που πρεπει να το φοβάται, Τι ρατσα ειναι και ποια ειναι η ηλικία του?[/QUOT ειναι κανισ 9 ετων θηλυκο ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** ειναο κανις 9 ετων θηλυκο κ το κανει απο μικρο μεχρι κ οταν χτυπαει τ κουδουνι γαυγιζει ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** ειναι κανις 9 ετων και το κανει απο μικρο.ευχαριστω
Harkon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 9 χρόνια μετά ίσως πρέπει να ρωτήσεις κανά ειδικό..
merde Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 A ρε Έλενα, που έχεις και το αγαπημένο μου όνομα... μ'έκανες και γέλασα... Ευτυχώς για σένα όμως που υπάρχει και το ινσομνια και θα λύσεις πλέον όλες τις απορίες που είχες τα τελευταία δέκα χρόνια...
pappous_soulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ε καλά, μερικές μπουκίτσες είπαμε, δεν είπαμε να του κάτσει κιόλας. Ability acquired, doggyphile!
elena7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 μαλλον δεν εχεισ τιποτα να σε απασχολει εσενα εκτος βεβαια απο τον εαυτο σου.κ για να σου απαντησω προκειται να μετακομισω σε πολυκατοικια κ προφανως πρεπει να την λυσω την απορια μου γιατι θα ενοχλει τουσ ενοικους
merde Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 μαλλον δεν εχεισ τιποτα να σε απασχολει εσενα εκτος βεβαια απο τον εαυτο σου.κ για να σου απαντησω προκειται να μετακομισω σε πολυκατοικια κ προφανως πρεπει να την λυσω την απορια μου γιατι θα ενοχλει τουσ ενοικους Ε??? OUAOU!!! μάλλον δεν έχεις πιάσει το νόημα εδώ μέσα.... με την καλή την έννοια ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** μαλλον δεν εχεισ τιποτα να σε απασχολει εσενα εκτος βεβαια απο τον εαυτο σου.κ για να σου απαντησω προκειται να μετακομισω σε πολυκατοικια κ προφανως πρεπει να την λυσω την απορια μου γιατι θα ενοχλει τουσ ενοικους Ε??? OUAOU!!! μάλλον δεν έχεις πιάσει το νόημα εδώ μέσα.... με την καλή την έννοια και όπως βλέπω είσαι καινούρια στην πιάτσα... τς τς τς.... τρυφερά πιπίνια ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** μαλλον δεν εχεισ τιποτα να σε απασχολει εσενα εκτος βεβαια απο τον εαυτο σου.κ για να σου απαντησω προκειται να μετακομισω σε πολυκατοικια κ προφανως πρεπει να την λυσω την απορια μου γιατι θα ενοχλει τουσ ενοικους Ε??? OUAOU!!! μάλλον δεν έχεις πιάσει το νόημα εδώ μέσα.... με την καλή την έννοια και όπως βλέπω είσαι καινούρια στην πιάτσα... τς τς τς.... τρυφερά πιπίνια ο κόσμος είναι κακός μικρή Ελενα, ο κόσμος είναι κακός
Harkon Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 μαλλον δεν εχεισ τιποτα να σε απασχολει εσενα εκτος βεβαια απο τον εαυτο σου.κ για να σου απαντησω προκειται να μετακομισω σε πολυκατοικια κ προφανως πρεπει να την λυσω την απορια μου γιατι θα ενοχλει τουσ ενοικους λοιπόν το καλύτερο κατ εμέ είναι να μιλήσεις με τον κτηνίατρο που της κάνει τα εμβόλια αν γνωρίζει ή να σε παραπέμψει σε κάποιον εκπαιδευτή σκύλων που λογικά θα γνωρίζει τί πρέπει να γίνει από μονοκατοικία σε πολυκατοικία; πίκρα
teo64x Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ε??? OUAOU!!! μάλλον δεν έχεις πιάσει το νόημα εδώ μέσα.... με την καλή την έννοια ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Ε??? OUAOU!!! μάλλον δεν έχεις πιάσει το νόημα εδώ μέσα.... με την καλή την έννοια και όπως βλέπω είσαι καινούρια στην πιάτσα... τς τς τς.... τρυφερά πιπίνια ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Ε??? OUAOU!!! μάλλον δεν έχεις πιάσει το νόημα εδώ μέσα.... με την καλή την έννοια και όπως βλέπω είσαι καινούρια στην πιάτσα... τς τς τς.... τρυφερά πιπίνια ο κόσμος είναι κακός μικρή Ελενα, ο κόσμος είναι κακός
ANHLIKOS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 ειναι κανισ 9 ετων θηλυκο Φανταζομαι πως οταν ηταν μικρο ηταν αρκετες ωρες μονο του και δεν ειχε την κατάλληλη κοινωνικοποίηση. Για αυτο ως μετρο αμυνας προσπαθει να ειναι κυρίαρχος στο χώρο του. Αυτο που συνεχιζω να σου προτείνω, ειναι το παραπανω. Μεγαλύτερη κοινωνικοποίησης και δωροδοκίες... Απο την φυση του δεν δικαιολογείται τετοια συμπεριφορά. Δεν ειναι σκυλος εργασιας. Αν και μερικα κανις ειναι γνωστά για το Μεσογειακό τους ταπεραμεντο. Με λιγα λογια τσαντίλες. Θα συμφωνήσω με τα παιδια που λενε να πας σε ειδικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.