Nikos.thd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά έχω απηυδήσει! Μα είναι δυνατόν? Αμάν πια. Κάθε φορά που θέλω να κάνω convert κάποιο avi, ή mp4 σε video (vob) πρέπει να περιμένω και 2, και 3, και 4 ώρες, κάποιες φορές και 5! Εχω έναν Pentium 4 στα 3.2, 1Gb RAM, Δίσκο SATA, και VGA 256Mb GT nVidia PCIX Πρέπει να τον πετάξω, ή φταίει κάτι άλλο; Υ.Γ Είναι ανάγκη να γίνονται κατά την ώρα του convert τόσα πολλά pass encoding; Άλλο πρόγραμμα θέλει 2 άλλα θέλουν 3, μέχρι και 4 κάποιο άλλο. Όποιος έμπειρος ας με διαφωτίσει!
parsifal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Παραθέτω από τους Όρους Χρήσης του Insomnia: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: * ... * Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα. * ... Το παρόν θέμα κλειδώνεται, λόγω μη περιγραφικού τίτλου. Μπορείς να ανοίξεις ένα νέο θέμα, στον τίτλο του οποίου εν συντομία και με σαφήνεια θα περιγράφεις το πρόβλημα ή την ερώτησή σου. Έτσι βοηθάς τον ίδιο τον εαυτό σου, αφού υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να ανοίξουν και να διαβάσουν το θέμα μέλη που γνωρίζουν την απάντηση και/ή μπορούν να σε συμβουλέψουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.