Mparkou13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια προσπαθω να κανω μια αλλαγει που θελω σε μια φωτογραφια...π.χ ενα σημειο της φωτογραφιας να τ κανω μαυρο και δεν μπορω..δεν ξερω αν ειναι ο κατταλληλο φορουμ που τ εγραψα αλλλα οποιος μπορει ας βοηθησει...
Antwni Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ανάλυσε το αυτό που λες!!!Με ποιο πρόγραμμα προσπαθείς να το κάνεις???
Mparkou13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 δεν εχω καποιο προγραμμα κατεβαζω αθτη την στιγμη το photoshop αλλα και παλιοτερα δεν ηξερα να τ χρησιμοποιησω
Antwni Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Με την ζωγραφική τον Windows προσπαθείς να κάνεις αυτήν την αλλαγή??
parsifal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Αν ήθελες αλλαγή στον τίτλο του θέματος, αντί να ανοίξεις νέο μπορούσες: 1. Nα στείλεις ένα Προσωπικό Μήνυμα σε εμένα που έχω το Software section ή σε κάποιον Super Moderator ή 2. Να υποβάλλεις ένα report για το 1ο post του θέματος, ζητώντας την αλλαγή τίτλου σε αυτόν που θες Το παρόν κλειδώνεται, συνεχίζουμε εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.