Antwni Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Έφτιαξα έναν καινούριο χρήστη αλλά δεν μπορεί να κάνει τις ίδιες ενέργειες με αυτόν που έχω τώρα!!Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο είναι ότι στον καινούριο λογαριασμό δεν μπορεί να μπει στο Internet!!Πατάω δηλαδή το εικονίδιο για να συνδεθώ και λέει ότι δεν υπάρχει η συσκευή και κάτι τέτοια!!Στον παλιό χρήστη που χρησιμοποιώ τώρα στις συνδέσεις δικτύου έχει μια επιλογή για να συνδέεται με όλους τους χρήστες και βάζω τικ πάνω της αλλά ξαναβγαίνει κατευθείαν!!Τι να κάνω????Το λειτουργικό μου είναι Vista SP1!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!:-D
micos000 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως δεν έδωσες αρκετά δικαιώματα στον νέο χρήστη; Στον πίνακα ελέγχου (του νέου) είναι εγκατεστημένες όλες οι συσκευές σωστά;
Antwni Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως δεν έδωσες αρκετά δικαιώματα στον νέο χρήστη;Στον πίνακα ελέγχου (του νέου) είναι εγκατεστημένες όλες οι συσκευές σωστά; Ε μα τι δικαιώματα να του δώσω!!Άκου εκεί μου θέλει και δικαιώματα!!:lol:Πέρα από την πλάκα τον έχω τυπικό χρήστη και τον παλιό (αυτόν που έχω τώρα)είναι administrator!!Τι, να τον κάνω και αυτόν admin??? Πάω στην διαχείριση και όταν κάνω κλικ πάνω αυτής της επιλογής με ρωτάει εάν επιτρέπει ο παλίος χρήστης (administrator) να το ανοίξω και μου ζητάει κωδικό για να κάνω την επιλογή!! Είναι μάλλον σαν να μπαίνει στον άλλο χρήστη τι να κάνω???
micos000 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Προσπάθησε να επιλέξεις τον admin και αν έχεις και κωδικό, βάλτον. Μερικές λειτουργίες δεν είναι προσβάσιμες από τους τυπικούς χρήστες. Ίσως γι' αυτό σου το κάνει. Όταν λες στο εικονίδιο, εννοείς στην σύνδεση μέσω modem ή έχεις router;
Antwni Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Προσπάθησε να επιλέξεις τον admin και αν έχεις και κωδικό, βάλτον. Δηλαδή θα έχω δυο admin???OK θα το κάνω και θα δούμε!! Όταν λες στο εικονίδιο, εννοείς στην σύνδεση μέσω modem ή έχεις router; modem!!
micos000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως δεν έχει αρκετά δικαιώματα ο τυπικός χρήστης για να κάνει σύνδεση μέσω μόντεμ. Αν έκανες δεξί κλικ->Εκτέλεση ως και επέλεγες από την λίστα τον χρήστη με πλήρη δικαιώματα μήπως το ξεκινούσε.
Antwni Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Τίποτα!!!Τον έκανα admin αλλά και πάλι τίποτα!!Κοίταξε την foto να καταλάβεις!! Σαν να μην μου διαβάζει την συσκευή είναι!! Αχ Αυτά τα Vista:mad:
micos000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχω άμεση πρόσβαση σε vista, αλλά αυτό που δείχνεις είναι για σύνδεση σε δίκτυο και όχι στο internet (νομίζω). Αν θέλεις να συνδεθείς σε τοπικό δίκτυο είναι άλλη κατάσταση και πρέπει να ελέγξουμε άλλα πράγματα. π.χ. αν παίρνεις ip σωστά.
Antwni Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Για να μπει στο Internet πρέπει να εμφανιστεί και εδώ η συσκευή(το adiras,αν δεν κάνω λάθος!)!!Αυτό εδώ είναι ο παλιός χρήστης που είναι administrator, για να δεις!! Που με αυτόν εδώ συνδέομαι!!Αυτό εδώ είναι το ίδιο πράγμα με το εικονίδιο που βγαίνει στην επιφάνεια εργασίας δηλαδή και από εκεί συνδέεσαι κανονικά!!Να δες και αυτό εδώ!! Από εδώ προσπαθώ να βάλω να μπαίνει με όλους του χρήστες αλλά δεν με αφήνει δηλαδή το βάζω και ξαναβγαίνει κατευθείαν!! Όσο για αυτό που λες να δες αυτά!!Δεν ξέρω εάν βοηθάνε??!!:o Είναι από τον παλιό χρήστη όλα αυτά μετά θα πάω στον άλλο να ξαναψάξω λίγο!!
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 {Παρένθεση) Αυτό που προσπαθείς να τσεκάρεις στην 3η εικόνα είναι άσχετο με το θέμα. Αυτό χρησιμεύει όταν είσαι σε τοπικό δίκτυο και αυτός ο υπολογιστής έχει το μόντεμ. Έτσι μπορούν και οι υπόλοιποι υπολογιστές να ανοίξουν σύνδεση μέσω του μόντεμ σε αυτό το pc. Οπότε μην ασχολείσαι άλλο με αυτό. (Κλείνει η παρένθεση) Τώρα για το άλλο θέμα, μήπως πρέπει να εγκαταστήσεις ξανά τους drivers για το modem και σε αυτόν τον χρήστη; Τα screens για την σύνδεση (4, 5)δεν μας βοηθάνε. Αν έχει cd το modem μήπως βοηθούσε να το ξανατρέξεις. Το εικονίδιο της σύνδεσης υπήρχε όταν έκανες τον νέο χρήστη ή το δημιούργησες εσύ μετά (και πως;;; ) Δεν θυμάμε ακριβώς πως ρυθμίζεται ένα modem με μη αυτόματο τρόπο για να σου πω. Αν είχες router δεν νομίζω να είχες τέτοια προβλήματα.
Antwni Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα για το άλλο θέμα, μήπως πρέπει να εγκαταστήσεις ξανά τους drivers για το modem και σε αυτόν τον χρήστη; Θα το έκανα και αυτό αλλά περίμενα να βρω μήπως παίζει κάτι άλλο!!:-D Το εικονίδιο της σύνδεσης υπήρχε όταν έκανες τον νέο χρήστη ή το δημιούργησες εσύ μετά (και πως;;; ) Όχι υπήρχε!!Τα εικονίδια που υπάρχουν στην επιφάνεια εργασίας του παλιού χρήστη εμφανίζονται και στου καινούριου!! Εντάξει μάλλον θα ξαναεγκαταστήσω τους καινούριους drivers του modem μου!!:cool:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.