nikspyr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιο ''stick'' που συνδέοντάς το στη μία από τις 4 ethernet ports του ενσύρματου router μου, να έχω ασύρματη πρόσβαση. Θέλω δηλαδή και ενσύρματη και ασύρματη πρόσβαση από τον ίδιο router. Θα μου πείτε γιατί δεν βάζω ένα ασύρματο router να τελειώνω, έλα που αυτό μου έστειλε δωρεάν το connx. Βέβαια βρήκα ένα ασύρματο από φίλo, αλλά είναι σεταρισμένο για forthnet κσι από το connx δεν βοηθούν. Δεν θέλω βέβαια να τους πληρώσω νέο wifi router, εξου και η ερώτησή μου!!!
nske Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Θέλεις δηλαδή έναν δεύτερο router με wireless και ethernet interfaces, ένα "Access Point" όπως τα λένε συνήθως. Κάνε μια αναζήτηση για Access Points και θα βρεις αρκετά σε διάφορες τιμές. Όμως δεν έχουν τις διαστάσεις και την εργονομία ενός usb "stick" και δεν είναι πιο απλό να τα ρυθμίσεις από ότι τον router που βρήκες από τον φίλο σου. Ενώ και η τιμή τους δεν είναι πολύ μικρότερη από αυτή ενός router με Wireless, Ethernet και ADSL interfaces. Υσ. Πάντως, υποθέτοντας ότι μοιράζεστε τα ίδια πρότυπα και τεχνολογίες (π.χ. ADSL2+, ANNEX A, PSTN), είναι απλό να ρυθμίσεις τον router του φίλου σου. Το πιθανότερο είναι να χρειαστεί να αλλάξεις μόνο τα στοιχεία λογαριασμού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.