JimxxZe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Kalispera εχω ενα λαπτοπ fujitsu siemens και ενω ολα δουλευαν καλα,σνμερα ενω επαιζα ενα game kai ειχα πατησει πause για λιγη ωρα,οταν επεστρεψα μου ειχε βγαλει μιαμπλε οθονη με κατι κουκιδες,τωρα δε ξεκινανε τα windows δε με βαζει μεσα.....οταν ξεκιναω μου λει unexpected shutdown afoy ton ekleisa kαι τον ξανανοιξα και μου κολλαει....Kai moy lei kati gia egkatastash tvn windows..Τι να κανω ρε παιδια παρακαλω καποια βοηθεια εχω στεναχωρηθει!!
MeddlingMageGr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 δεν επαρκούν οι πληροφορίες που μας δίνεις. Γραψε μας ακριβώς τι λέει το μήνυμα λάθους που σου βγάζει.
JimxxZe Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 De ξερω απλα μια μπλε οθονη μου χε βγαλει,και μετα εκλεισα το λαπτοπ και το ξανανοιξα και τωραμου βγαζει τις επιλογες....Κνονικη εκκινηση,ασφακλης λειτουργια κτλ,οταν παταω κανονικη εκκινηση παει να μπει μεσα αλλα βγαζι μια γκρι οθονη και κολαει,πριν π[ηγε να ανοιξει και μου εβγαλε επιλογη γλωσσας,γλωασσα πληκτρολογιου και ελεγε πανω εγκατασταση των windows lol αλλα κολληεσε και εκει....δε ξερω τι να του κανω δε λει να ανοιξει ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** AYTO μου βγαζει... *** Hardware Malfunction Call your hardware vendor for support *** The system has halted *** NMI: Parity Check / Memory Parity Error βρηκα κατι οδηγιες εδω σχετικα με αυτο αλλα δε πολυ καταλαβαινω http://support.microsoft.com/kb/222973 Εχει τυχει σε κανεναν τπτ τετοιο?Καμια βοηθεια?
hawkpilot Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 De ξερω απλα μια μπλε οθονη μου χε βγαλει,και μετα εκλεισα το λαπτοπ και το ξανανοιξα και τωραμου βγαζει τις επιλογες....Κνονικη εκκινηση,ασφακλης λειτουργια κτλ,οταν παταω κανονικη εκκινηση παει να μπει μεσα αλλα βγαζι μια γκρι οθονη και κολαει,πριν π[ηγε να ανοιξει και μου εβγαλε επιλογη γλωσσας,γλωασσα πληκτρολογιου και ελεγε πανω εγκατασταση των windows lol αλλα κολληεσε και εκει....δε ξερω τι να του κανω δε λει να ανοιξει ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** AYTO μου βγαζει... *** Hardware Malfunction Call your hardware vendor for support *** The system has halted *** NMI: Parity Check / Memory Parity Error βρηκα κατι οδηγιες εδω σχετικα με αυτο αλλα δε πολυ καταλαβαινω http://support.microsoft.com/kb/222973 Εχει τυχει σε κανεναν τπτ τετοιο?Καμια βοηθεια? [NMI: Parity Check / Memory Parity Error]: αυτό σημαίνει πρόβλημα μνήμης RAM. Τρέξε κάποιο διαγνωστικό (πχ memtest86) για να εντοπίσεις πιο τσιπάκι έχει πρόβλημα (σε περίπτωση που έχεις πάνω από ένα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.