Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα(;) με Dual Channel

freedubus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι μνήμες μου είναι αυτές και η μητρική MSI K9A2 CF-F.

msi_k9a2_cf_f_v2-400-400.jpg

Η μητρική, όπως φαίνεται στη φωτό, έχει 4 memory slots, 2 πράσινα (channel A) και 2 πορτοκαλί (channel B).

Εχω βάλει τις μνήμες στο channel B (πορτοκαλί slots), γιατί στο άλλο βρίσκει η ψύκτρα της μνήμης στον ανεμιστηρα του επεξεργαστή.

Πάω λοιπόν στο CPU-Z, στο memory, και εκεί που έπρεπε να λέει Dual-Channel, μου λέει Single. Το ίδιο και στο AMD Overdrive.

Why?

Δημοσ.

Στο μανουαλ τις μητρικής τι λέει για τοποθέτηση ram dual channel ??

Ποιο είναι το Α1 &Β1??

Συνήθως οι μητρικές για dual channel δίνουν τα slot Α1&Β1 Η Α2&Β2

Δημοσ.

Ευχαριστώ, αυτο που λές είναι. Δεν το έλεγε όμως στο μανουαλ που είχε μέσα, έπρεπε να κατεβάσω τη φουλ έκδοση από τη σελιδα της MSI. Εκεί το γράφει.

Δημοσ.

Ρε άστα να πάνε. Είναι η δεύτερη φορά που την πατάω με τα ελλιπή/κακογραμμένα μανουάλια τους.

Εκτός από υποχρεωτικό ιντερνετ, πρέπει να έχεις μαντικές ικανότητες κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο για να βγάλεις άκρη.

Δημοσ.

Είναι, ευαίσθητος τομέας το support. Τις προάλλες μια καινούργια ASROCK δεν μπούταρε καν με τον Phenom II, και άντε εγώ είμαι σχετικός (:P) και έχω και άλλα 500 cpu (:shock:) για να κάνω το απαραίτητο bios update, το καημενούλι το noobάκι τι φταίει;

Περαστικά ;)

Δημοσ.
...τι διάολο, οικονομία στο χαρτί κάνουν;

Θα φταίει η κρίση Η ξαφνικά οι εταιρείες έγιναν οικολογικές

Δημοσ.

..."οικολογικές" έχουν γίνει εκ του πονηρού: Κάνουν ένα μέτριο δίσκο να καίει μισό watt λιγότερο (με τρόπους αμφιλεγόμενους για την αξιοπιστία του) του κοτσάρουν ένα green αυτοκόλλητο NA και ζητούν 20 ευρώ παραπάνω από τους ecomentalist :P

Quiz: ποια εταιρία περιγράφω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...