KRITOLAOS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σε ολους.Εχω το εξης προβλημα.Προσπαθω να συνδεσω το laptop μου(ενα ACER aspire 1350,καρτα γραφικων AT1 mobility radeon 9200) με την νεα FULL HD τηλεοραση που αγορασα(μαρκας LG)μεσω VGA cable.Δεν μπορω ομως να καταφερω τιποτα.Δεν μπορω να καταλαβω τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στο laptop και στην τηλεοραση.
Skylined Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 To manual της LG και τη ρύθμιση πολλαπλών οθονών στο Catalyst control panel της Radeon να κοιτάξεις.
adi32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Πρεπει να πας στο Catalyst control panel και στο displays manager να κανεις enable το display 2 και να το κανεις clone
apo33apo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο φορουμ,θα ηθελα τη βοηθεια σας.εχω κανει συνδρομη στο greeklive.tv(myTV) για να βλεπω ελληνικη τηλεοραση στην αγγλια.μου εστειλαν μειλ οτι πηραν τα λεφτα,αλλα δεν μοθ εστειλαν το πιν.εχω στειλει ενα σωρο μειλ αλλα τιποτα.ισως επειδη ειναι σαββατοκυριακο...τι μπορω να κανς?
stefa_1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Αν και εισαι σε τελειως ακυρο θεμα,περιμενε μεχρι την δευτερα και μπορει να στο ενεργοποιησουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.