Προς το περιεχόμενο

xbox 360 death?

ntouzieras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες, μετα απο 2 χρονια μαλλον το xbox μου πεθανε..οποιοδηποτε παιχνιδι και να βαλω να παιξω εχει αλλοιωμενα γραφικα, πιξελιαζει ολη η οθονη. τι μπορω να κανω? plz τα φωτα σας...

ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.
Εγγύηση έχει νομίζω 3 χρόνια από την τελευταία φορά που το έστειλες.

Αν δεν το εχεις πειραξει.

+1:-) Όσοι πήραν κονσόλα μέχρι και πέρυσι έχουν όχι 2 αλλά 3 χρόνια εγγύηση

Απλά ξανά πέρνα του το παλιό λογισμικό πριν το στείλεις... καμιά φορά μπορεί και να το καταλάβουν το flasharisma:devil::mrgreen:

Υ.Γ. Είχε τύχει παλικάρι να στείλει flasharismeno και να του το στείλουν πίσω επισκευασμένο κανονικά... ούτε που το κοίταξαν δηλαδή

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι ειναι φλασαρισμενο, περα απο αυτο μου εβγαλε ενα κοκκινο λαμπακι με κωδικο σφαλματος ε74, εκανα οτι βρηκα στο ιντερνετ αλλα τπτ δεν απεδωσε. σε περιπτωση που περασω το κανονικο firmware του drive τι πιθανοτητα υπαρχει να το καταλαβουν, και αν το καταλαβουν τι μπορει να γινει?

Δημοσ.

Ntouzieras το κατά πόσο θα το καταλάβουν θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο φαίνεται ότι έχει μπει ανθρώπινο χέρι... τίποτα άλλο. Αλλά μην αγχώνεσαι εδώ σου λέω ότι παλικάρι το στειλε φλασαρισμένο και του το επισκεύασαν κανονικά... ούτε που το πήραν χαμπάρι.

Να σε ρωτήσω, εσύ το flashares ή έβαλες κάποιον να στο flasharei;

Δημοσ.

αποτι εψαξα υπαρχει περιπτωση το προβλημα να διορθωνεται οπως σε αυτο το βιντεο

το μονο που κανουν ειναι να βαζουν θερμικη παστα στην gpu και cpu. περαν αυτων η ms καλυπτει 3 χρονια στα 3 κοκκινα λαμπακια...το δικο μου ειναι 1 και ισχυει 2 χρονια εγγυηση.

να το προσπαθησω αυτο στο βιντεο; τι λετε;;

Δημοσ.

Το ενα 360 μου (το launch) ειναι ετσι και αναγκαζομαι συχνα-πυκνα να το περναω με heatgun για να ερθει στα ισια του.

Απο την αλλη ενεχει τον κινδυνο να το καταλαβουν και να στο γυρισουν (και να πληρωσεις τα εξοδα μεταφορας).

Αν ειναι πολυ παλιο,ρισκαρε το και στειλτο μηπως σου κατσει κανα Jasper

Δημοσ.

παρε τηλ και πες τους τον σειριακο αριθμο της κονσολας. ρωτα αν εισαι εντος εγγυησης και αν οντος εισαι στειλτο με κλειστα τα ματια ακομα και αν εχεις σπασμενο firmware. στην χειροτερη να σου το στειλουν με lite on οπου και παλι εδω θα ειμαστε

Δημοσ.

πηρα στην ms... μου λενε επειδη εχω φαει ban απο το xbox live δεν μου επισκευαζουν την κονσολα...οποτε ακυρο το service...τι προτεινετε παιδες? να κανω το x-clamp? να αγορασω μεταχειρισμενο? να πεσω στα νυχια μαυραγοριτη να μου το φτιαξει??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...