Προς το περιεχόμενο

The Path

{TDi}Dj2k..infc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φαίνεται ένα ενδιαφέρον school project!!!

The Path is a short horror game inspired by older versions of Little Red Ridinghood, set in modern day. The Path offers an atmospheric experience of exploration, discovery and introspection through a unique form of gameplay, designed to immerse you deeply into its dark themes. Every interaction in the game expresses an aspect of the narrative. The six protagonists each have their own age and personality and allow the player to live through the tale in different ways. Most of the story, however, relies on your active imagination.

The Path is designed with accessibility in mind. There are no ticking clocks or monsters to defeat. No hard puzzles will ever halt your progress. Most activities in the game are entirely optional and voluntary. The player has all the freedom in the world to explore and experience. The Path is a Slow Game.

Six sisters live in an apartment in the city. One by one their mother sends them on an errand to their grandmother, who is sick and bedridden. The teenagers are instructed to go to grandmother's house deep in the forest and, by all means, to stay on the path! Wolves are hiding in the woods, just waiting for little girls to stray.

Ρε με τα ελληνικά, φτιάξε την μούφα plugin παρακαλώ.

But young women are not exactly known for their obedience, are they? Will they be able to resist the tempations of the forest? Will they stay clear of danger? Can they prevent the ancient tale from being retold?

Ρε με τα ελληνικά, φτιάξε την μούφα plugin παρακαλώ.

Η φωνή στο τέλος του video απλά lol!

[gt]30687[/gt]

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρέπει να είναι φοβερό adventure. Πέρσι είχε βγεί το the lost crown φέτος πιστεύω το the path να είναι στα ίδια υψηλά επίπεδα γιατί έχουμε καιρό να δούμε κάποια αξιόλογη δουλειά σε αυτόν τον χώρο. Δείτε εδώ και μια παρουσίαση από το Adventure Advocate

http://adventureadvocate.gr/html/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=349&mode=thread&order=0&thold=0

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.rockpapershotgun.com/2009/03/11/what-cruel-teeth-youve-got-the-path-impressions/

Σε 2 ημερες κυκλοφορει.Ηδη εχει φτιαχτει ενα ψιλο-hype(δικαιως,αν και ειναι εντελως indie game).Μαλιστα ο υπογραφων το παραπανω αρθρο λεει οτι το Fear 2 μπροστα στο the path ειναι ανευ εμπνευσεως..

• Moderators
Δημοσ.

Σε 2 ημερες κυκλοφορει.Ηδη εχει φτιαχτει ενα ψιλο-hype(δικαιως,αν και ειναι εντελως indie game).Μαλιστα ο υπογραφων το παραπανω αρθρο λεει οτι το Fear 2 μπροστα στο the path ειναι ανευ εμπνευσεως..

Στο steam το έχει ως released (σε αρκετά χαμηλή τιμή). Το έχει παίξει κανείς;

Δημοσ.

Το πηρα πριν λιγες ωρες.Κατα τη διαρκεια του αναρωτιεσαι τα εξης:

1) Ποσο ληγμενα παιρνουν αυτοι που το σκαρφιστηκαν?

2) Τα ληγμενα απο απο ποιον αιωνα ειναι?

Και ενω αναρωτιεσαι συνεχιζεις να παιζεις..και συνεχιζεις..και συνεχιζεις και ξαφνικα καταλαβαινεις οτι δεν πας καλα.

Το Pathologic μπροστα του ειναι νορμαλ.

Αξιζει και με το παραπανω τα 8Ε.Θα εδινα και 19Ε ανετα.

Επισημανση: Δεν το θεωρω game.Ειναι ενα ψηφιακο art interactive concept.

Δημοσ.

Χθες το αγόρασα και είπα το αργά το βράδυ να το δω λίγο. Ε μέχρι τις 5 το πρωι είχα κολήσει και "επαιζα" με το game αν μπορείς να το χαρακτηρίσεις αυτό το πράγμα παιχνίδι. Νομίζω πιο πολλή μοιάζει με συμμετοχή στην τριπαρισμένη φαντασία των δημιουργών του.

Φοβερό και μιλάμε καθαρά για τέχνη και όχι για παιχνίδι. Σουρεαλισμος,ψυχεδέλεια. Νομίζω αν το game το είχε στα χέρια του o Timothy Leary θα το επαιζε στους μαθητές του μαζί με αυτά που τους έδεινε :P

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σε όσους άρεσε η αρωστημένη ατμόσφαιρα του παιχνιδιού βγήκε ένα addon που λέει για την ιστορία του αινιγματικού κοριτσιού με το λευκό φόρεμα.

http://tale-of-tales.com/ThePath/downloads.html

Είναι τελείως free για download. Καιρός να ξανατριπαρουμε..

Δημοσ.

Kι εγω το εχω..αλλα δν το εχω βαλει ακομη..:P..παντως απ'οσα ειπατε δν εχω καταλαβει αν οντως αξιζει..θα το βαλω και εγω να δω τι ειναι..:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...