FallenAngelGR Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Επειδη δεν εχω ενημερωθει τον τελευταια καιρο καθολου! Θα ηθελα να μου προτεινεται μια καλη καρτα γραφικων με καλο και αθορυβο(στο θεμα αθορυβο ειμαι λιγο περιεργος!) συστημα ψυξης και σχετικα φτηνη. Δηλαδη να μην ξεπερνα τα 300 eyro. Εχω επεισης ακουσει κατι για 45nm. Ποτε θα εμφανιστουν αν δεν εχουν ηδη αξιζει να περιμενω? Θα ειναι πανακριβες ή οχι και τοσο?
Alexisssss Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Aν βιαζεσαι τοσο παρε αυτηνhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513378 ή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512692 Επελεξα την 1 giga edition γιατι με oc κερδιζεις αρκετα παραπανω fps απο οτι με 512
outlaw star Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Επειδη δεν εχω ενημερωθει τον τελευταια καιρο καθολου! Θα ηθελα να μου προτεινεται μια καλη καρτα γραφικων με καλο και αθορυβο(στο θεμα αθορυβο ειμαι λιγο περιεργος!) συστημα ψυξης και σχετικα φτηνη. Δηλαδη να μην ξεπερνα τα 300 eyro. Εχω επεισης ακουσει κατι για 45nm. Ποτε θα εμφανιστουν αν δεν εχουν ηδη αξιζει να περιμενω? Θα ειναι πανακριβες ή οχι και τοσο? σε τι ανάλυση παίζεις?
outlaw star Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 προσωπική μου άποψη μη πάρεις τίποτα για την ανάλυση αυτή η 8800gt είναι μια χαρά ακόμη ... και εγώ σε αυτή την ανάλυση παίζω με τη συγκεκριμένη κάρτα...σε ποιο παιχνίδι πέραν του crysis και σε κάποια σημεία ίσως του far cry δε σε ικανοποεί και θες να την αλλάξεις??
SomethingGR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Αγγελε για εσενα την θες σωστα ? Αν ναι τοτε θα σου πρωτεινα αυτην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514299 . Οτι θες εσυ απλα πιστευω σε καλυπτει 1000%
sam_@ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 για τετοια αναλυση δεν λεει να αλλαξεισ την 8800gt.... αλλα αν το 8ες τοσο το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις μια 4870 512mb μην δωσεις παραπανω για τετοια αναλυση edit:τι τροφοδοτικο εχεις?
caution Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512692 επειδή είπες αθόρυβη... Και σου δείχνω την 1GB γιατί πρέπει κάποια στιγμή να πετάξεις την 17άρα (?) σου
FallenAngelGR Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 προσωπική μου άποψη μη πάρεις τίποτα για την ανάλυση αυτή η 8800gt είναι μια χαρά ακόμη ... και εγώ σε αυτή την ανάλυση παίζω με τη συγκεκριμένη κάρτα...σε ποιο παιχνίδι πέραν του crysis και σε κάποια σημεία ίσως του far cry δε σε ικανοποεί και θες να την αλλάξεις?? Κοιτα στο λεω και μετα με βαρας. Αν αλλαξω σε μια με 1 gb θα μπορω να βαλω περισσοτερο ΑΑ? Θα αλλαξει κατι στα υπολοιπα? δεν παιζουν ρολο και τα ρολογια? Θα μπορω να εχω την ιδια αναλυση και για παιχνιδια μεχρι τον Σεπτεμβρη του 2009? Δλδ για το νεο Crysis(σε Dx10)? ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** για τετοια αναλυση δεν λεει να αλλαξεισ την 8800gt.... αλλα αν το 8ες τοσο το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις μια 4870 512mb μην δωσεις παραπανω για τετοια αναλυση edit:τι τροφοδοτικο εχεις? Ειναι γυρω στα 750Watt
outlaw star Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Κοιτα στο λεω και μετα με βαρας. Αν αλλαξω σε μια με 1 gb θα μπορω να βαλω περισσοτερο ΑΑ? Θα αλλαξει κατι στα υπολοιπα? δεν παιζουν ρολο και τα ρολογια? Θα μπορω να εχω την ιδια αναλυση και για παιχνιδια μεχρι τον Σεπτεμβρη του 2009? Δλδ για το νεο Crysis? μέχρι το σεπτέμβρη του 2009 είναι πολύς καιρός γαι vga οπότε το βλέπεις.....το 1 gb vram σε αυτή την ανάλυση δεν έχει καμμία ιδιαίτερη σημασία...πχ αν πας σε μια 4870 με 512 θα έχεις καλύτερες επιδόσεις απο μια 4850 με 1 gb vram...τη μεγαλύτερη σημασία πάντα έχει το μοντέλο και όχι η ποσότητα της μνήμης...ακόμη όμως και με φίλτρα ενεργοποιημένα σε αυτή την ανάλυση πιστεύω ότι η 8800gt είναι ακόμη μια χαρά...ούτε έχει για μένα νόημα να δώσεις ένα ποσό γύρω στα 200 ευρώ για να παίζεις πχ με 16χAF αντί για 2χ...μείνε όπως είσαι και περίμενε λίγο..τώρα αν θες οπωσδήποτε να αναβαθμιστείς(που νομίζω ότι είναι μόνο ψυχολογικό το θέμα) μπορείς να βρεις ati 4870 512mb με 175 ευρώ(κοίτα skroutz)..οτιδήποτε παραπάνω εντελώς περιττό..τώρα μπορώ να σε βαρέσω???:lol::lol::-D
FallenAngelGR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε μου αυτα ειναι λογια σταρατα! Εχεις δικιο και με βοηθησες παρα πολυ. Εδωσες μια σωστη και καλη λυση στο ερωτημα μου και ευχαριστω παρα πολυ. Βαρα με σαν καλος noobas που ειμαι! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Βεβαια για το μελον... πως να κρινω μια καρτα? να κοιταω τα ρολογια ή κατι αλλο?
SomethingGR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μην του λετε και πολυ για ATI επειδι εχει κακιες εμπειριες απο την x1300 που ειχε παλια, αλλα σου εχω εξηγησει Αγγελε οτι τωρρα πια ΞΕΧΝΑ την ATI που ηξερες, εχουν μπει δυναμικα στο παιχνιδι με την σειρα 4χχχ και πανε για ακομμα περισσοτερα. Εγω παντος οταν ερθει η στιγμη της αναβαθμισης κατα ενα 87% θα βαλω ATI, και ο μονος λογος για να μην επιλεξει κανεις ATI σημερα ειναι ο εξης, εχεις προσεξει που πολλα παιχνιδια εχουν στο κουτι τους και γενικα διαφημιζουν την Nvdia και λενε It's meant to be played; εε αυτα λοιπον τα παιχνιδια εχουν γραφτει ιδιαιτερα για τις καρτες της nvidia. Ετσι λοιπον οι λαδομενοι developers φτιαχνουν καλυτερα παιχνιδια για τις καρτες μας. Ενα λαμπρο παραδειγμα παρε το crysis οπου η 4870 ειναι κανα 4 - 5 frames πιο κατο απο την gtx280! Δηλαδι η μικρουλα και φτηνη 4870 λογο του διστροπου παιχνιδιου χανει αδικα απο το τερας της nvdia που κανει 400ευρα αλλα αντικατασταθικε απο την gtx285, και αν θες και παραδειγμα δες http://www.youtube.com/watch?v=DYnXxI1UjxE&feature=PlayList&p=BC4C621C52DE4954&index=7 . Αυτα, ελπιζω να καταλαβες οτι τωρρα υπαρχει ανταγωνισμος και οτι με μια παλια x1300 των 99 ευρω οταν ηταν ολοκαινουργια κιολας, ειναι φυσικο να μην εχουμε αποτελεσματα. Ελπιζω να σε βοηθισα να κανεις την μελοντικη σου επιλογη και επισης τον λογο που ακομμα οι ATI χανουν κανα 3 - 5 frames απο τα περισσοτερα παιχνιδια, ενω ειναι πιο δυνατες. Και πριν κλεισω με το βαρετο μου κατεβατο, απλα και μονο για να σου δωσσο ενα παραδειγμα, η gtx280 εχει καπου στα 200 shader units η δικια σου εχει 112 και η δικια μου 128 ωραια; εε η 4870 λοιπον εχει 800:-) Over and out.
FallenAngelGR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Βεβαια για το μελον... πως να κρινω μια καρτα? να κοιταω τα ρολογια ή κατι αλλο?
outlaw star Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Βεβαια για το μελον... πως να κρινω μια καρτα? να κοιταω τα ρολογια ή κατι αλλο? τα ρολόγια απο μόνα τους δε λένε τίποτα...παίζει ρόλο ο πυρήνας, ο memory controller κτλ κτλ...για να κρίνεις μια κάρτα απλά διαβάζεις πολλά reviews απο sites που εσύ θεωρείς αξιόπιστα και φυσικά ποστάροντας στο insomnia(καλά ούτε ποσοστά να έπαιρνα απο το site έτσι!?)...και μη νομίζεις ότι μόνο εσύ είσαι noob και εγώ δε πάω πίσω απλά απάντησα σε απλά πράγματα..όταν θα έρθει η ώρα για αλλαγή θα το καταλάβεις θα είναι τότε που τα παιχνίδια θα παίζουν σε ρυθμό powerpoint slideshow:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.