johnnyestia Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 says who? μπορεί να έχουν πάει 4 και όχι 3. γιατί ντε και καλά πριν τους 3 αστροναύτες να είναι 2? Μήν μπερδεύεσαι. Αν αποδείξεις οτι υπάρχουν 3 διαφορετικοί αστροναύτες, τότε μπορεί να υπάρχουν και 4, και 5 κτλ. Αν αποδείξεις όμως πως δεν υπάρχουν 3 διαφορετικοί, τότε δεν υπάρχει ούτε 4ος. Ωραίος ο Krokodilos by the way.
FarCry Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μήν μπερδεύεσαι. Αν αποδείξεις οτι υπάρχουν 3 διαφορετικοί αστροναύτες, τότε μπορεί να υπάρχουν και 4, και 5 κτλ. Αν αποδείξεις όμως πως δεν υπάρχουν 3 διαφορετικοί, τότε δεν υπάρχει ούτε 4ος. επειδή το 4 συμπεριλαμβάνει το 3? αυτό δε λες? (τι εννοείς με το διαφορετικοί αστροναύτες? αφού ο κάθε αστροναύτης διαφορετικός είναι) μπορεί να ισχύει αυτό που λες in real life? γιατί όταν μου λες αστροναύτες το μυαλό μου πάει στην πραγματικότητα
parsifal Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή σε σύνολα με πληθάριθμο ίσο ή μεγάλύτερο μεγαλύτερο από N, μπορείς να σχηματίσεις μία ή περισσότερες N-αδες.
FarCry Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Επειδή σε σύνολα με πληθάριθμο ίσο ή μεγάλύτερο από N, μπορείς να σχηματίσεις μία ή περισσότερες N-αδες. ναι το ίδιο πράγμα είπα και εγώ Some months have 30 days, some months have 31 days. How many months have 28 days?
DrLo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Έστω δύο συναρτήσεις που έχουν δύο κοινά σημεία στα χ1 και χ2,(ή η διαφορά τους έχει 2 ρίζες). Αν δείξεις ότι δεν υπάρχει ρίζα στο (-οο,χ1), στο (χ1,χ2) και στο (χ2, +οο) είσαι ok (το οποίο φαντάζομαι ότι είναι σχετικά εύκολο αφού πχ στο (-oo,x1) η μία είναι αυξουσα και η άλλη φθίνουσα αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ή καλύτερα ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ότι δεν έχει 3 ρίζες αλλά ότι δεν έχει τρίτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.