vangosg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά help,σήμερα αγόρασα έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο μαζί με εξωτερικό κουτί για να τον κάνω εξωτερικό.... τον συνδεω στο laptop ή στον επιτραπέζιο,μου τον αναγνωρίζει,αλλα δεν τον εμφανίζει στο Παράθυρο Ο Υπολογιστής Μου.... τι να κάνω?????? P.S.ο σκληρός είναι ένας sata 1ΤΒ WD...
caution Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 ...πρέπει να κάνεις πρώτα partition και μετά να το formάρεις σε κάποιο filesystem
vangosg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Πως να του κανω παρτισιον,αφου μου βγάζει κατω δεξια εικονιδιο για ασφαλή κατάργηση,μου τον αναγνωρίζει στο μενου αναγνωριση υλικού,αλλα δεν μου τον εμφανίζει στο εικονίδιο Υπολογιστής μαζί με τους άλλους σκληρούς.... επειδή είναι SATA δεν μπορω και να τον κάνω slave γιατι οι sata δεν γίνονται... τι να κάνω????? Πως μπορω να του κανω format ?????? Please παιδια
kakovatos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Πηγαίνεις στη διαχείριση δίσκων και αν τον βλέπει του αλλάζεις drive letter γιατί προφανώς κάνει conflict με άλλη hard drive συσκευή.
peri2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Πηγαίνεις στη διαχείριση δίσκων και αν τον βλέπει του αλλάζεις drive letter γιατί προφανώς κάνει conflict με άλλη hard drive συσκευή. Πως αλλάζεις drive letter;
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Disc Management -> δεξί κλικ στο δίσκο -> Change Drive Letter and Paths -> Change -> επιλέγεις το γράμμα που θες. Δεν ξέρω αν θα λυθεί το πρόβλημά σου με αυτόν τον τρόπο though..
koumos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Παιδια αν μπορειτε μια βοηθεια για παρομοιο προβλημα αλλα λιγο δυσκολοτερο εδω....http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=347102 thanks
peri2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 disc management = διαχείριση δίσκων ; έχω ελληνικά... ...και vista..
phanispal Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 http://windows.microsoft.com/el-GR/windows-vista/Change-add-or-remove-a-drive-letter
peri2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 πήγα διαχείριση δίσκων και μου γράφει: Δίσκος 1- ΄'Αγνωστο- χωρίς προετοιμασία
peri2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 αν κάνω δεξί κλικ βγάζει : Ιδιότητες - Προετοιμασία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.