arbaden Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Εχω φτιαξει μια σελιδα και θελω να τιν ανεβασω σε εναν server... Την εχω φτιαξει με joomla και με αυτον το τροπο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=266860 τοπικα στο pc μου! 1)Τωρα για να την αναιβασω τι πρεπει να κανω και πως? 2)Χρειαζεται καμια ριθμιση να πιραξω για να την ανεβασω (το λεω γιατι μηπως ο φιλος που το εφτιξε το tutorial και οι ριθμισεις που εκανε ειναι μονο για το xampp και μονο για τοπικα)? 3)Θα ανεβασω μονο το φακελο που εχει η joomla τα αρχεια της?
pOLoS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 πρεπει 1) να ανεβασεις τον φακελος με τα αρχεια 2) τη ανεβασεις τη βαση δεδομενων 3) να αλλαξεις στο configuration.php το absolute path και το oνομα/username/password της βασης
arbaden Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 1)Την βαση δεδομενων πως την ανεβαζω? 2)Και οταν λεσ να αλαξω το configuration.php και το absolute path τη να του αλλαξω? 3)Τον φακελο με τα αρχεια πως το ανεβαζω π.χ. στο server της otenet? 4)Και τη βασει δεδωμενων πως την ανεβαζω? Σε ευχαριστω pOLoS για την απαντηση!
giorgos147 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Πες στον hoster σου να τα φτιάξει όλα εκείνος...Δώσ'του βάσεις δεδομένων κ.λπ. και λογικά θα στα σηκώσει χωρίς χρέωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.