Προς το περιεχόμενο

Δεν έχω απόδειξη...Έχω εγγύηση???

thanosaek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μαγκες, δεν ξερω τι λετε

εγω οσες φορες εχω παει λαπτοπ σε σερβις (διαφορες μαρκες- σονυ,τοσιμπα,φουτζιτσου) ποτε δεν εδειξα αποδειξη...σιγα μην κανουμε αυτη τη δουλεια τωρα..αυτο ειναι το νοημα της δηπωσης μεσω ιντερνετ

και επισης ετσι κατοχυρωνεσαι και σε περιπτωση κλοπης

εγω πχ εχω δηλωμενο στη σονυ το κλεμμενο μου βαιο, και αν ποτε παει εκει για σερβις, τοτε ισως το ξαναπαρω στα χερια μου..

εντιτ: το πρωτο πραγμα που θα κανουν αν το πας για σερβις, ειναι να το γυρισουν αναποδα και να χτυπισουν το σειριακο κωδικο στο συστημα τους να δουν αν εχεις εγγυηση..

Ακριβώς αυτό συμβαίνει στην πράξη.

Όσοι έχουν επαφή με τον χώρο της τεχνολογίας το γνωρίζουν. ;)

/sc

Δημοσ.

Εγώ που το έψαξα βρήκα αυτό το link στη Toshiba που λέει ότι βάζεις τον S/N και σου βγάζει πόσο καιρό έχεις ακόμα εγγύηση.....Επομένως κάπως ενημερώνεται για το πότε ξεκίνησε η χρήση του Laptop....Δεν γνωρίζω όμως αν δουλέυει πραγματικά....

Δημοσ.
Εγώ που το έψαξα βρήκα αυτό το link στη Toshiba που λέει ότι βάζεις τον S/N και σου βγάζει πόσο καιρό έχεις ακόμα εγγύηση.....Επομένως κάπως ενημερώνεται για το πότε ξεκίνησε η χρήση του Laptop....Δεν γνωρίζω όμως αν δουλέυει πραγματικά....

Δουλεύει το λινκ, κανονικότατα.

>[b]Stolen[/b]
NO
[b]Registered[/b]
YES
[b]Green PC[/b]
YES
[b]Production Date[/b]
2008-11-27
[b]Country Manufactured[/b]
China
[b]Shipping Date[/b]
2008-12-16
[b]Shipping Country[/b]
GR
[b]Purchase Date[/b]
2009-02-04

Δημοσ.

Στο Registeration σου ζήτησαν απόδειξη ...???Γιατί στο site της Toshiba λέει ότι είναι πιθανόν κατά το Registeration να σου ζητήσουν να στείλεις με fax ή με mail ένα αντίγραφο της απόδειξης...Συνέβει κάτι τέτοιο σε εσένα???

Δημοσ.

Εγω εχω κανει αλλαγη και δυο φορες μαλιστα σε διαφορετικα μαγαζια χωρις αποδειξη. αρκει να σε εχουν καταχωρημένο ως πελάτη. Κοιτάνε με το όνομα σου και το serial number και είσαι κομπλέ !

Δημοσ.

Όποιο μύνημα δεν ακολουθεί τους κανόνες, έχει επιθετικό ύφος, είναι offtopic, σβήνεται χωρίς προειδοποιήση,

αυτό ισχύει για όλο το forum.

/sc

Δημοσ.

Πρόσεξε που δίνεις τα λ7 σου!!!

Τσέκαρε στη χρυσή ευκαιρία, υπάρχει αγγελία "δίδετε αμοιβή, χάθηκε φορτίο με φορητούς toshiba από περιοχή Ασπροπύργου"!!!

Κοίτα μη μπλέξεις!!!

Φιλικά

Δημοσ.
Στο Registeration σου ζήτησαν απόδειξη ...???Γιατί στο site της Toshiba λέει ότι είναι πιθανόν κατά το Registeration να σου ζητήσουν να στείλεις με fax ή με mail ένα αντίγραφο της απόδειξης...Συνέβει κάτι τέτοιο σε εσένα???

εχω κανει register 4 τορισμπα, 2 απο ελλαδα 2 απο αμερικη, ποτε δεν ζητησαν αποδειξη

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Πρόσεξε που δίνεις τα λ7 σου!!!

Τσέκαρε στη χρυσή ευκαιρία, υπάρχει αγγελία "δίδετε αμοιβή, χάθηκε φορτίο με φορητούς toshiba από περιοχή Ασπροπύργου"!!!

Κοίτα μη μπλέξεις!!!

Φιλικά

οπ, αν αυτο σχετιζεται, προσεχε φιλε μην σε παρουν για κλεπταποδοχο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...