xelwna85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Εχω ενα προβλημα, οταν κανω αναζητηση σε οποιαδηποτε μηχανη στα πρωτα links μου εμφανιζονται site τυπου aircanadaman.com, bestdeals, find.com και αλλα , τα οποια δεν εχουν σχεση με τα πραγματικα site. Μηπως ξερετε τι μπορει να ειναι?? Εχω antivirus, antispam kai anti-malware. Ευχαριστω.
notios7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Εχω ενα προβλημα, οταν κανω αναζητηση σε οποιαδηποτε μηχανη στα πρωτα links μου εμφανιζονται site τυπου aircanadaman.com, bestdeals, find.com και αλλα , τα οποια δεν εχουν σχεση με τα πραγματικα site. Μηπως ξερετε τι μπορει να ειναι?? Εχω antivirus, antispam kai anti-malware. Ευχαριστω. μηπως κανεις αναζητηση για προιοντα?μονο ετσι πετανε διαφημισεις.
xelwna85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Οχι σε οτιδηποτε κανω αναζητηση!! Και στα πιο απλα!!!
notios7 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 βαλε ccleaner κανε κανα καλο καθαρισμα και βλεπεις.
xelwna85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Οκ, θα το δοκιμασω!! Αν σκεφτεις κατι αλλο πες μου. Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.