Προς το περιεχόμενο

Ποια εταιρεία να διαλέξω???

gatoulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

otenet. αισχρά τα νταβαντζιλίκια τους αλλα είναι πιο αξιόπιστη εταιρία απο τις άλλες .

24mb κέντρο θεσσαλονίκη συχρονίζω γύρω στα 15-16 σε σχετικά παλία πολυκατοικία.

Δημοσ.

εγω παντως περισυ ειχα βαλει ΧΟΛ στον Αγ. ΔΗμητριο που εμενα με κεντρο Καλαμακι και ηταν ολα ΟΚ. Σε 20 ημερες ιντερνετ, διαρκεια διακοπης τηλεφωνιας λιγοτερο απο μια ημερα και μαλιστα μετα απο 2 μηνες μετακομισα Γλυφαδα και τα ατομα μου εκαναν διακοπη προωρη, χωρις ποινη(πρεπει να κλεισεις ενα χρονο κανονικα για να μπορεσεις να κανεις διακοπη στη συνδεση) ωστε να κανω νεα συνδεση στη Γλυφαδα (οχι μεταφορα γιατι δεν γινεται, αλλα εξυπηρετηθηκα στο ετσι). Χωρια η τηλεφωνικη εξυπηρετηση. Προσωπικα πολυ ικανοποιημενος, ειδικα με την εξυπηρετηση.

Απο εμπειριες αλλων, πιστευω ετσι ειναι και η Fοrthnet, αλλα μακρια απο ΟΤΕΝΕΤ για οικονομικους λογους και απο τους υπολοιπους για λογους εξυπηρετησης και αξιοπιστιας...

Δημοσ.

Λοιπόν αν πάρεις POTS τηλεφωνία θα παίζεις μια χαρά.

το θέμα είναι ότι αν έχεις ήδη αριθμό από ΟΤΕ και το ζητήσεις από κάποιον πάροχο, τότε δεν θα καταλάβεις την μεταγωγή από ΟΤΕ στον πάροχο και δεν θα μείνεις χωρίς υπηρεσία.

Αν όμως ζητήσεις καινούρια γραμμή τότε θα σου δώσουν ένα δικό τους αριθμό (211,212,213...) και θα σου πάρει περίπου κανά μήνα για την ολοκλήρωση του.

Εγώ από ΟΤE με conn-x πήγα σε HOL και δεν κατάλαβα καμία διαφορά στην αλλαγή.

Δημοσ.

Τελικά απ' ότι διαβάζω νομίζω πως είναι απλά θέμα να μη σου "κάτσει" η στραβή.

Εδώ και 4 μήνες έχω φύγει απο τον ΟΤΕ και είμαι στη forthnet και αν εξαιρέσεις κάποια προβλήματα με το τηλέφωνο την πρώτη βδομάδα είμαι πιο ευχαριστημένος απ'ότι με τον ΟΤΕ.

Κατεβάζω περίπου με 8Mbps και οι αποσυνδέσεις έχουν περιοριστεί στις 3-4 φορές το μήνα(από 3-4 φορές την βδομάδα με ΟΤΕ).Και να φανταστεί κανείς ότι την μέρα που υπέγραφα το συμβόλαιο σε κατάστημα της Forthnet στο Περιστέρι,υπήρχε μέσα πελάτης που έκανε αίτηση για διακοπή γιατί μετά απο 3 μήνες στο δίκτυο της Forthnet και επανειλλημένες επισκέψεις τεχνικών στο σπίτι του,δεν είχε καταφέρει καν να μπει στο internet!!!

Γι αυτό λέω..μη σου κάτσει η στραβή.

Δημοσ.

Λοιπον.....γνωμη μου στον φιλο:

Eπειδη καποιος καπου ανεφερε οτι το θεμα εταιριας εναι θεμα τυχης εαν σου κατσει ή οχι τα πραγματα ειναι καπως ετσι...και οχι τοσο ο παροχος που θα διαλεξης.....γιατι οπως προαναφερανε και οι αλλοι μονο ο ΟΤΕ παιζει διαφορετικα ενω οι αλλοι παροχη μεσω voip

Αυτο σημαινει οτι:

Σαν αξιοπιστο παροχο παιζει ποιος στεκει πιο καλα στην περιοχη σου.

Δεν ξερω εαν γινομαι αντιλυπτος......

Αυτο θα το μαθεις με ερωτησεις ειτε στην γυρω περιοχη σου απο γειτονες που ειναι σε διαφορετικους παροχους και τι προβλημαατα και ποσο ευχαριστημενοι ειναι ειτε απο διαφορες σελιδες στο ιντερνετ κανοντας ερωτησεις για την κατασταση που επικρατει στην εν λογο περιοχη σου...

Σε ενα μεγαλο βαθμο εξαρταται απο το ποσο μακρια εισαι απο τον βρονχο(που εχει να κανει με τον παροχο) και σε ενα αρκετα μικροτερο στην γραμμη σου(το καλωδιο που φτανει στο σπιτι σου)....(ο συνδιασμος και των δυο ΣΚΟΤΩΝΕΙ)

Οποτε εαν εξαλειψεις τον πρωτο παραγοντα(δηλαδη οι περισσοτεροι στη γειτονια σου ειναι ευχαριστημενοι απο εναν παροχο)τοτε η πιθανοτητες σου ειναι πολυ καλες.....και εαν εχεις προβληματα με το καλωδιο του σπιτιου σου μπορεις να επεμβεις και να το διορθωσης(πραγμα που δεν μπορεις να κανεις με τον πρωτο παραγοντα)....

Πιστευω να βοηθησα οσο μπορουσα....

Βλεπεις οτι δεν αναφερω ξερεις η (ταδε ετσι) η αλλη ετσι....γιατι απλα ειναι εμπειριες χρειστων απο διαφορες περιοχες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ...

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ σε αυτους δωσε βαρος.... :lol:

Δημοσ.
Βλεπεις οτι δεν αναφερω ξερεις η (ταδε ετσι) η αλλη ετσι....γιατι απλα ειναι εμπειριες χρειστων απο διαφορες περιοχες ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ...

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ σε αυτους δωσε βαρος.... :lol:

αυτο ειναι το ζουμι φιλε... μην ακους την ιστορια του καθε πικραμενου. Ολες οι εταιρειεςς εχουν τους καμμενους τους και τους ευχαριστημενους, το να αποφασισεις με βαση το τι εχεις ακουσει γενικα σημαινει οτι πλα αφηνεις στην τυχη του ποιους γνωριζεις και τι συνεβη σε αυτους....

Οπως λεει ο φιλος παραπανω, αν μπορεις να μαθεις τι γινεται στη γειτονια σου εχει μεγαλυτγερη βαρυτητα. Αποκει και περα, στο θεμα τηλεφωνιας ειναι απλα "αν σου κατσει". Δηλαδη δεν υπαρχει τοσο θεμα περιοχης. Η τηλεφωνια ειναι λιγο-πολυ ανεξαρτητη απο περιοχη εφοσον πας σε παροχο που δινει pstn τηλεφωνια (πχ forthnet, tellas, hol, on telecoms). Και αυτο γιατι δεν επηρεαζεται απο την αποδοση του internet, η τηλεφωνια γινεται voip ΑΦΟΥ φτασει στο κεντρο της εταιρειας. Αλλα το internet, τοσο σε ταχυτητες οσο και σε αποσυνδεσεις εξαρταται παρα πολυ τοσο απο την αποσταση σου απο το DSLAM (η οποια σε επηρεαζει ανεξαρτητως παροχου) οσο και απο το ποση κινηση εχει ο παροχος σου στην περιοχη σου (οσο λιγοτερη τοσο καλυτερα).

Γενικα οσο και καποιοι να μη θελουν να το παραδεχτουν, ο ΟΤΕ παραμενει ο καλυτερος. Οι εναλλακτικοι προσφερουν πολυ δελεαστικες τιμες, αλλα μεχρι εκει. Για καποιον μη πολυ απαιτητικο (σε θεματα internet) χρηστη, οι εναλλακτικοι ειναι μια χαρα. Πχ η νονα μου που ειναι ασχετη, την εχουν βαλει να συγχρονιζει στα 1mbps (ακουσον ακουσον!!!) αντι για 24 για να μην εχει αποσυνδεσεις, και ειναι κατευχαριστημενη αφου δε μπορει να καταλαβει τη διαφορα στην ταχυτητα (δεν κατεβαζει) και ειναι ικανοποιημενη πλεον που δεν εχει ποτε αποσυνδεσεις στο browsing...

Εγω εχω Tellas και σε 1 μηνα κλεινω χρονο, οποτε μπορω ανα πασα στιγμη να φυγω χωρις παγιο απενεργοποιησης. Ωστοσο δε σκοπευω να το κανω. Η κατασταση δεν ειναι ισαξια με το να ειχα ΟΤΕ και το βλεπω αυτο, αλλα συμβιβαζομαι. Δηλαδη, σε τηλεφωνια ειμαι στο 95%, γενικα πολυ καλα, ουτε Ηχω εχω, ουτε καθυστερησεις, ουτε θορυβο κλπ. που και που καμια βλακειουλα, πχ να χτυπαει 1 φορα το τηλ χωρις να με παιρνει καποιος. γενικα πολυ καλα. Σε internet, ειμαι στα 10mbps (ενω θα μπορουσα στα 15, αλλα με εβαλαν στα 10 γι ανα μην εχω πολλες αποσυνδεσεις). Στα 10 λοιπον, εφοσον κατεβαζω απο σοβαρη πηγη, το 1mb/s το πιανω και δεν εχω παραπονο. Αλλα 3-4 φορες τη μερα εχω αποσυνδεσεις μερικων δευτερολεπτων. Δε μπορω να κανω κατι για αυτο....οταν επαιζα online games ηταν θανατηφορο....πλεον δεν παιζω και δεν καταλαβαινω καν την υπαρξη τους. Αρα απλα ξερω οτι ειμαι λιγο χειροτερα αποτι στιν ΟΤΕ, αλαλ συμβιβαζομαι να ειμαι στο 80% των υπηρεσιων και να πληρωνω το 60% των χρηματων. Αν ομως πχ ημουν ακομα online gamer, σιγουρα θα εφευγα...

Ζυγιζεις τι υπηρεσιες χρειαζεσαι και αποφασιζεις....αλαλ μη τρεφεις αυταπατες οτι θα πας σε κατι φτηνοτερο και καλυτερο!

Δημοσ.

ΠΟΤΕ μην παρεις HOL

Μια βδομαδα ειναι χωρις τηλ η καημενη μανα μου και εχει δωσει στο κινητο πανω απο 50ε να περιμενει στην αναμονη και να μας το κλεινουν στο τελος

Καταγγελια τους εκανα σημερα

ΟΚΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...