gatoulis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα,επειδή έχω χάσει λίγο την μπάλα και επειδή θέλω να φύγω απο τον Ποτε,μπορεί να μου πεί κάποιος ποια εταιρεία ειναι αξιόπιστη για ιντερνετ και σταθερή τηλεφωνία?? γιατι έχω ακούσει ότι μένεις και 20 μέρες χωρίς τηλ και τετοια..αν έχει ξαναζητηθεί συγνώμη..
notios7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ρωτα καλυτερα τους γειτονες σου, να δεις με ποιον ειναι ευχαριστημενοι.
pp6210 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 χμ, γείτονα, λίγο δύσκολα τα πράγματα στο Π. Φάληρο, κυρίωε γιατί παίρνουμε σραμμές από το Καλαμάκι και η απόσταση δεν είναι μικρή!! Εγώ έχω Βονταφον (δηλαδή Χολ), όπως και 2 ακόμα γείτονές μου στην πολυκατοικία. Επίσης υπάρχει και 1 ΟΝ και 2-3 κόνεξ. Εγώ είμαι ικανοποιημένος, συγχρονίζω γύρω στα 9 με 11 και κατεβάζω περίπου με 6-7 Μβπς, πιό παλία είχα συχνούς αποσυγχρονισμούς, τώρα και αυτό λύθηκε. Βέβαια τον Αυγουστο 2008 που έκανα αίτηση δεν είχαν διαθέσιμες πόρτες και περίμενα σχεδόν 2,5 μήνες, αλλά φαντάζομαι τώρα αυτό θα έχει ξεπεραστεί. Από εταιρίες θα σου πρότεινα Χολ, Φόρθνετ και ίσως τελλάς, γιατί έχουν ιδιόκτητα δίκτυα... Και η ΟΝ καλή πρέπει να είναι αλλά ακούγονται πολλά παρατράγουδα περί οικονομικής στενότητας, οπότε καλύτερα να την αποφύγεις
v3odor Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 για να μην ανοίγω καινούριο thread θα ήθελα να κάνω και εγώ την ερωτησούλα μου εδώ... έχω Tellas και με έχει ψιλό απογοητεύσει το Internet...έχω 10mb και κατεβάζω με 200 και αυτά μόνο μετά της 11 το βράδυ,αυτά για το internet . Τώρα στην τηλεφωνεία ενώ μας υποσχέθηκαν τζάμπα και τζάμπα πληρώνουμε κερατιάτικα... (Είμαι από Ρόδο)ψάχνω κάτι οικονομικό και καλό (και στους 2 τομείς). Αυτά!
gatoulis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 γειτονάκι pp6210 για Νetone έχεις ακούσει τπτ άσχημο?έχει ένας φίλος απο Π.Φ και το σκέφτομαι.
kikoath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Για μένα μετά τον οτε η forthnet. Μένεις αρκετές μέρες χωρίς τηλέφωνο αλλά τουλάχιστον δεν αδειάζουν οι τσέπες σου!
d4rkwind Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2009 Για μένα μετά τον οτε η forthnet. Μένεις αρκετές μέρες χωρίς τηλέφωνο αλλά τουλάχιστον δεν αδειάζουν οι τσέπες σου! Θα διαφωνήσω μαζί σε αυτό που λές για το οικονομικό. Είχα ΟΤΕ και για 4mbps πλήρωνα 82 ευρώ/2μηνο με 3 ευρώ μόνο κλήσεις. Έβαλα ΤΕΛΛΑΣ double play, πληρώνω 46 ευρώ το δίμηνο και έχω εώς 24Mbps ιντερνετ, συχρονίζοντας στα 7,1 - 7,6 Μbps. Αυτά για το οικονομικό. Τώρα για το τεχνικό θέμα, με τον ΟΤΕ είχα 24Mbps σύνδεση και συχρόνιζα στα 12 περίπου. Είχα συχνούς αποσυχρονισμούς και το πήγαμε στα 8Mbps όπου είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα με πιό μικρή συχνότητα όμως και μετά απ'ολα αυτά πήγα στα 4Mbps όπου είχα πάλι αποσυχρονισμούς αλλά πιό σπάνια ακόμα, ίσως 1-2 φορές τη μέρα. Όσο και αν ήθελα να στηρίξω τον ΟΤΕ , άλλαξα και έκανα φορητότητα στη ΤΕΛΛΑΣ. Τώρα βάσει συμβολαίου έχω εώς 24Μbps ίντερνετ, ενώ συχρονίζω στα 7,1-7,6 όπως είπα πρίν. Όμως έχω αποσυχρονισμούς και θα ζητήσω προσεχώς απο την ΤΕΛΛΑΣ να γίνει κάποιος περιορισμός να συχρονίζω κάπως πιο χαμηλά μέχρι να βρούμε μια λύση. Οι συχνοί αποσυχρονισμοί οφείλωντε στην ποιότητα της γραμμής του σπιτιού σου, στην κατάσταση του δικτύου , στην απόσταση απο το κέντρο του παροχέα. Αυτοί είναι οι βασικοί λόγοι. Τώρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις οι οποίες μπορούμε να πούμε ότι είναι μεμονομένες ή ξεχωριστές.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 εγω εχω χολ και ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Πολυ σπανια μου εχει δημιουργησει προβληματα και αυτα κρατησαν κανα 2 λεπτο. Επισης τηρει οτι εχει πει ως τωρα ως προς τις χρεωσεις και πληρωνω λιγα και καλα.
dr.scholl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2009 On telecom ειχα προβληματακια στην αρχη αλλα τωρα ολα οκ
katsikoula Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 χμ, γείτονα, λίγο δύσκολα τα πράγματα στο Π. Φάληρο, κυρίωε γιατί παίρνουμε σραμμές από το Καλαμάκι και η απόσταση δεν είναι μικρή!! Εγώ έχω Βονταφον (δηλαδή Χολ), όπως και 2 ακόμα γείτονές μου στην πολυκατοικία. Επίσης υπάρχει και 1 ΟΝ και 2-3 κόνεξ. Εγώ είμαι ικανοποιημένος, συγχρονίζω γύρω στα 9 με 11 και κατεβάζω περίπου με 6-7 Μβπς, πιό παλία είχα συχνούς αποσυγχρονισμούς, τώρα και αυτό λύθηκε. Βέβαια τον Αυγουστο 2008 που έκανα αίτηση δεν είχαν διαθέσιμες πόρτες και περίμενα σχεδόν 2,5 μήνες, αλλά φαντάζομαι τώρα αυτό θα έχει ξεπεραστεί. Από εταιρίες θα σου πρότεινα Χολ, Φόρθνετ και ίσως τελλάς, γιατί έχουν ιδιόκτητα δίκτυα... Και η ΟΝ καλή πρέπει να είναι αλλά ακούγονται πολλά παρατράγουδα περί οικονομικής στενότητας, οπότε καλύτερα να την αποφύγεις Παιδια η Forthnet δεν εχει ιδιοκτητο δικτυο!!!!!!!! απλα εχει νοικιασει καποια καλωδια του πΟΤΕ κ λεει οτι ειναι δικα της. ασε που το τηλεφωνο ειναι VOIP κ εχεις καποια προβληματα οπως αντιλαλος κ αλλα σχετικα. τελος επειδη το τηλεφωνο το περνεις μεσω internet αν παθει κατι το τηλεφωνο δεν το καταλαβαινει η Forthnet κ πρεπει να παρεις τηλ. να περιμενεις 1 ωρα στην γραμμη (αφου σε εχουν κανει κ μπαλακι του τεννις) για να τους δηλωσεις βλαβη. ασε εχω εγω Forthnet κ παρολο που μενω κεντρο αθηνας κατεβαζω με 0,5-1,0 Mbps!!! απαραδεκτα πραγματα!!!
Thrylos7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Παιδια η Forthnet δεν εχει ιδιοκτητο δικτυο!!!!!!!! απλα εχει νοικιασει καποια καλωδια του πΟΤΕ κ λεει οτι ειναι δικα της. ασε που το τηλεφωνο ειναι VOIP κ εχεις καποια προβληματα οπως αντιλαλος κ αλλα σχετικα. τελος επειδη το τηλεφωνο το περνεις μεσω internet αν παθει κατι το τηλεφωνο δεν το καταλαβαινει η Forthnet κ πρεπει να παρεις τηλ. να περιμενεις 1 ωρα στην γραμμη (αφου σε εχουν κανει κ μπαλακι του τεννις) για να τους δηλωσεις βλαβη. ασε εχω εγω Forthnet κ παρολο που μενω κεντρο αθηνας κατεβαζω με 0,5-1,0 Mbps!!!απαραδεκτα πραγματα!!! αυτα φιλε ειναι τρελη παραπληροφορηση. Και ιδιοκτητο δικτυο εχει (τουλαχιστον με την εννοια που εχουν και ολοι οι υπολοιποι) αλλα και η τηλεφωνια ειναι οσο πιο μη-VOIP γινεται (δηλαδη PSTN σε πρωτη φαση και αποκει και περα στην πορεια γινεται VOIP οπως δηλαδη ειναι η καλυτερη δνατη περιπτωση σε ολους τους παροχους εκτος ΟΤΕ. πχ και η Tellas ετσι ειναι, αλλαη Netone ας πουμε ειναι απο την αρχη VOIP και αυτο ειανι χειροτερο). Αποκει και περα αυτα τα λεει ενας καμμενος απο Forthnet. Ειχα 2play για 1 χρονο (δε το εκοψα νωριτερα για να μη πληρωσω τα κερατιατικα 70 ευρω τους για αποσυνδεση) και εφαγα τρελη κοροιδια αφου στην αρχη δεν υπηρχε ιδιοκτητο στην περιοχη μου και θα φτιαχνοταν σε 2 μηνες. Οντως σε 2 μηνες φτιαχτηκε αλλα ποτε δε μεταφερθηκα και μετα απο ανΑριθμητα τηλεφων αυτους τους 10 μηνες δεν εγινε τιποτα και πληρωνα το παγιο του ΟΤΕ κανονικα! Τελικα οταν πανω στο χρονο πηγα για την ωραιοτατη αιτηση διακοπης, ειχαν το θρασσος να μου πουνε οτι "αν κανω ενα τηλεφωνο και μεχρι μεθαυριο σε μεταφερουν στο ιδιοκτητο, την ακυρωνεις την αιτηση διακοπης?" ακου εκει πραγματα....φυσικα τους εβρισα και εφυγα παρ'αυτα. Οπως καταλαβαινεις δεν εχω κανενα λογο να υποστηριξω τη forthnet, αλλα η αληθεια να λεγεται, και αυτα που γραφεις ειναι εκτος πραγματικοτητας, μη παραπληροφορουμε τον κοσμο ετσι! Αυτη τη στιγμη εχω Tellas και η κατασταση ειναι μετρια-καλουτσικη, αλλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι ολοι οι εναλλακτικοι, ΟΛΟΙ εχουν τεχνικη υποστηριξη GTP. Αν θες λοιπον παιρνεις το ρισκο σου για να γλιτωσεις καποια λεφτα, και αν εισαι απο τους τυχερους που δε θα εφανιστει προβλημα, καλως! αν οχι....καλη τυχη και ακομα περισσοτερο, καλη υπομονη! Αυτο ισχυει για ολους, ολοι εχουν ενα ~30% πιθανοτητα να εμφανιστει προβλημα, και αν γινει αυτο την εκατσες. Αλλιως μενεις ΟΤΕ, πληρωνεις 50% παραπανω και εισαι σχετικα ησυχος...
makrisd1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Εγώ στην Θεσσαλονίκη έχω forthnet πακέτο τηλεφώνου και ίντερνετ και δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα... Με το τηλέφωνο δεν είχα ποτέ, μόνο με το ίντερνετ που κάποιες φορές γονατίζει επειδή έχει υπερφορτωθεί... αλλά γενικά είμαι ευχαριστημένος... Τουλάχιστον έχουμε ξεφορτωθεί τους υπέρογκους λογαριασμούς του ΟΤΕ... Πρίν είχα σύνδεση Connx και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, αλλά ο λογαριασμός ήταν "τσεκούρι"
katsikoula Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 αυτα φιλε ειναι τρελη παραπληροφορηση. Και ιδιοκτητο δικτυο εχει (τουλαχιστον με την εννοια που εχουν και ολοι οι υπολοιποι) αλλα και η τηλεφωνια ειναι οσο πιο μη-VOIP γινεται (δηλαδη PSTN σε πρωτη φαση και αποκει και περα στην πορεια γινεται VOIP οπως δηλαδη ειναι η καλυτερη δνατη περιπτωση σε ολους τους παροχους εκτος ΟΤΕ. πχ και η Tellas ετσι ειναι, αλλαη Netone ας πουμε ειναι απο την αρχη VOIP και αυτο ειανι χειροτερο). Αποκει και περα αυτα τα λεει ενας καμμενος απο Forthnet. Ειχα 2play για 1 χρονο (δε το εκοψα νωριτερα για να μη πληρωσω τα κερατιατικα 70 ευρω τους για αποσυνδεση) και εφαγα τρελη κοροιδια αφου στην αρχη δεν υπηρχε ιδιοκτητο στην περιοχη μου και θα φτιαχνοταν σε 2 μηνες. Οντως σε 2 μηνες φτιαχτηκε αλλα ποτε δε μεταφερθηκα και μετα απο ανΑριθμητα τηλεφων αυτους τους 10 μηνες δεν εγινε τιποτα και πληρωνα το παγιο του ΟΤΕ κανονικα! Τελικα οταν πανω στο χρονο πηγα για την ωραιοτατη αιτηση διακοπης, ειχαν το θρασσος να μου πουνε οτι "αν κανω ενα τηλεφωνο και μεχρι μεθαυριο σε μεταφερουν στο ιδιοκτητο, την ακυρωνεις την αιτηση διακοπης?" ακου εκει πραγματα....φυσικα τους εβρισα και εφυγα παρ'αυτα. Οπως καταλαβαινεις δεν εχω κανενα λογο να υποστηριξω τη forthnet, αλλα η αληθεια να λεγεται, και αυτα που γραφεις ειναι εκτος πραγματικοτητας, μη παραπληροφορουμε τον κοσμο ετσι! Αυτη τη στιγμη εχω Tellas και η κατασταση ειναι μετρια-καλουτσικη, αλλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι ολοι οι εναλλακτικοι, ΟΛΟΙ εχουν τεχνικη υποστηριξη GTP. Αν θες λοιπον παιρνεις το ρισκο σου για να γλιτωσεις καποια λεφτα, και αν εισαι απο τους τυχερους που δε θα εφανιστει προβλημα, καλως! αν οχι....καλη τυχη και ακομα περισσοτερο, καλη υπομονη! Αυτο ισχυει για ολους, ολοι εχουν ενα ~30% πιθανοτητα να εμφανιστει προβλημα, και αν γινει αυτο την εκατσες. Αλλιως μενεις ΟΤΕ, πληρωνεις 50% παραπανω και εισαι σχετικα ησυχος... εμενα φιλε αυτα που ειπα μου τα ειπε ατομο που δουλευε παλια στην forthnet. κ μου παρουσιασε καποια επιχειρηματα που οντως τα εχω παρατηρησει κ εγω οπως οταν μιλας στο τηλ. ακους την φωνη σου 2 φορες, το "σημα" του σταθερου ειναι λες κ μιλας απο κινητο τηλεφωνο σε κανενα απομερο νησι κ τα σχετικα. εγω αυτα τα παρατηρω καθε μερα. για να μην αναφερω τωρα τελευταια που η ταχυτητα μου εχει πεσει στα 500Kbps!!!! κ εγω εκανα αιτηση στην Tellas κ ελπιζω απο μεσα Απριλιου να ειμαστε ενταξει.
velerephon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 για να μην ανοίγω καινούριο thread θα ήθελα να κάνω και εγώ την ερωτησούλα μου εδώ...έχω Tellas και με έχει ψιλό απογοητεύσει το Internet...έχω 10mb και κατεβάζω με 200 και αυτά μόνο μετά της 11 το βράδυ,αυτά για το internet . Τώρα στην τηλεφωνεία ενώ μας υποσχέθηκαν τζάμπα και τζάμπα πληρώνουμε κερατιάτικα... (Είμαι από Ρόδο)ψάχνω κάτι οικονομικό και καλό (και στους 2 τομείς). Αυτά! Καταγγελία στην ΕΕΤΤ , μην κάθεσαι καθόλου. εμενα φιλε αυτα που ειπα μου τα ειπε ατομο που δουλευε παλια στην forthnet. κ μου παρουσιασε καποια επιχειρηματα που οντως τα εχω παρατηρησει κ εγω οπως οταν μιλας στο τηλ. ακους την φωνη σου 2 φορες, το "σημα" του σταθερου ειναι λες κ μιλας απο κινητο τηλεφωνο σε κανενα απομερο νησι κ τα σχετικα. εγω αυτα τα παρατηρω καθε μερα. για να μην αναφερω τωρα τελευταια που η ταχυτητα μου εχει πεσει στα 500Kbps!!!! κ εγω εκανα αιτηση στην Tellas κ ελπιζω απο μεσα Απριλιου να ειμαστε ενταξει. Λοιπόν. 1. ακούς ηχώ διότι η forthnet χρησιμοποιεί voip τεχνολογία, όπως το skype. 2. γνώμη μου είναι να μείνεις μακριά από tellas, δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι θετικό.
admi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Όλες οι ιδιωτικές εταιρείες πάνω κάτω τα ίδια χάλια είναι. Περισσότερο είναι θέμα τύχης με ποιά θα έχεις τα λιγότερα προβλήματα. Πρίν ένα χρόνο περίπου έκανα το λάθος να φύγω από τον ΟΤΕ και να πάω στην HOL (double play) και για τρείς περίπου μήνες δεν είχα τηλέφωνο και internet, ατελείωτες ώρες στην αναμονή για να επικοινωνίσω με κάποιον τεχνικό διχως τελικώς να βρώ λύση στο πρόβλημα μου. Γύρισα ξανά στον ΟΤΕ και δεν σκοπεύω να φύγω για τα επόμενα τουλάχιστον 2-3 χρόνια. Οι μοναδική εταιρία που σου παρέχει πραγματικές υπηρεσίες και άμεσες είναι δυστυχώς κατα αποκλειστικότητα ο ΟΤΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.