paschalia Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Έχοντας ανοιχτεί ένα σωρό τοπικ για ξένες σειρές με μυστήρια,ανοίγω ένα ακόμα για μια σειρά που παίζεται αυτή την χρονιά στις ελληνικές τηλεοράσεις . ''Τα μυστικά της Εδέμ'' . Τα μυστικά πολλά και το σενάριο σκάει κάθε τόσο και ένα παλιό μυστικό . Οι δικές μου απορίες για τα μυστικά είναι οι εξής . Ποιός βίασε την Έυα ? Γιατί αυτή η αρρωστημένη σχέση μεταξύ Έυας και Μάνου ? Ποιός ήταν ο Φώτης και ποιές οι συνθήκες θανάτου του ? Προς το παρόν αυτά .
alexzzz Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Φώναξα ήδη τον Νικόλα... φανατικός της σειράς
pantnick Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Άμα σου πω την ιστορία.... Βγαλμένο απ την ζωή σου λέει...
glitsa Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 τοσο καλο ειναι??εγω γιατι δεν εχω αντεξει να το δω πανω απο 5 λεπτα??
million_voices Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 τοσο καλο ειναι??εγω γιατι δεν εχω αντεξει να το δω πανω απο 5 λεπτα?? γιατι δν εχεις καει αρκετα yet:-D
geo_st Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Η σειρα ειναι 'κολλημα' γιατι ξεφευγει απο την εννοια της σαπουνοπερας,συμφωνω με τα ερωτηματα σου θεωρωντας οτι ο Λουκας ειναι υπευθυνος για τον θανατο του Φωτη,οσο για τον βιασμο της Ευας φανταζομαι οτι δεν πρεπει ν'αποκλεισουμε τους 'γνωστους' της σειρας αλλα το ζητημα παραμενει...!
biscoto Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Η σειρα ειναι 'κολλημα' γιατι ξεφευγει απο την εννοια της σαπουνοπερας,συμφωνω με τα ερωτηματα σου θεωρωντας οτι ο Λουκας ειναι υπευθυνος για τον θανατο του Φωτη,οσο για τον βιασμο της Ευας φανταζομαι οτι δεν πρεπει ν'αποκλεισουμε τους 'γνωστους' της σειρας αλλα το ζητημα παραμενει...!οντως πρεπει να ειναι πολυ μπροστα η σειρα!! αν δεν ειναι αυτο σαπουνοπερα τι ειναι? βιασμος, δολοφονια, το μονο που λειπει ειναι η κακη μεταγλωτιση
paschalia Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Όλα είναι θέμα οπτικής γωνίας ..
paschalia Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ξέρει κανείς αν αυτό το σήριαλ θα συνεχιστεί και του χρόνου ή θα τελειώσει φέτος ?
tzeni3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 ρε παιδια βοηθεια!!ψαχνω να βρω τον πρωτο κυκλο γιατι θελω να τον κατεβασω.μηπωσ μπορει κανεις να μου πει που θα βρω καποια links για rapidshare?στο the ****** δεν μπορω να μπω γιατι δεν εχω invitation..οποιος ξερει ας πει κατι ευχαριστω!!!!
alexzzz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 tzeni3 αυτό που ζητάς απαγορεύεται από τους κανόνες χρήσεις του forum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.