Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με ram

nikosvou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετοπιζω προβλημα με τις ραμ στον υπολογιστη μου

η μνημεσ ειναι Μνήμη ram 2 x Kingston KVR533D2N4/1024 1GB PC4200 533M

Η μητρική στην οποία τις έβαλα είναι η ASUS P5VDC-MX

Τις έβαλα στον Η/Υ μου αλλά δεν είχα σύνολο 2gb που περίμενα αλλά 1GB …

Όταν τις έβαλα μια ξεχωριστά μου έβγαζαν 512 MB ενώ γραφών πάνω ότι είναι 1 gβ η καθεμία .

οι μνημες υποστιριζονται απο την μητρικη (ετσι λεει στην σελιδα τις η asus , supported memory types ddr2-533 sdram μεχρισ και 4 gb)

θα πρεπει να κανο καπια ριθμιση στο bios?

help please

• Moderators
Δημοσ.

Οι μνημες να υποθεσω οτι εχουν τσιπακια μονο απο τη μια μερια ε?

Και κατι ακομη: Η μητρικη σου λεει μαξ 4Γκιγκα, αλλα εχει και 4 σλοτς. Αρα (χωρις να το λεει ακριβως) υπονοει οτι για να τα αξιοποιησεις μπορεις να βαλεις 4 στικς του ενος γκιγκα το καθενα.

Δημοσ.
Οι μνημες να υποθεσω οτι εχουν τσιπακια μονο απο τη μια μερια ε?

Και κατι ακομη: Η μητρικη σου λεει μαξ 4Γκιγκα, αλλα εχει και 4 σλοτς. Αρα (χωρις να το λεει ακριβως) υπονοει οτι για να τα αξιοποιησεις μπορεις να βαλεις 4 στικς του ενος γκιγκα το καθενα.

Ναι απο την μια πλευρα εχει , εχει4 σλοτς 2 ειναι ddr2 και τα αλλα 2 ddr

οι μνημεσ ειανι του 1 gb

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

φιλε μου το cpu z τι βλεπει???

το μπιος????

το system information τοθ βιοσ εννοεις?

1024 μου λεει στα 533

Δημοσ.
Αντιμετοπιζω προβλημα με τις ραμ στον υπολογιστη μου

η μνημεσ ειναι Μνήμη ram 2 x Kingston KVR533D2N4/1024 1GB PC4200 533M

Η μητρική στην οποία τις έβαλα είναι η ASUS P5VDC-MX

Τις έβαλα στον Η/Υ μου αλλά δεν είχα σύνολο 2gb που περίμενα αλλά 1GB …

Όταν τις έβαλα μια ξεχωριστά μου έβγαζαν 512 MB ενώ γραφών πάνω ότι είναι 1 gβ η καθεμία .

οι μνημες υποστιριζονται απο την μητρικη (ετσι λεει στην σελιδα τις η asus , supported memory types ddr2-533 sdram μεχρισ και 4 gb)

θα πρεπει να κανο καπια ριθμιση στο bios?

help please

Φίλε μου εάν έχουν εγγύηση πήγαινε τις πίσω πιθανών να έχει γίνει λάθος από το εργοστάσιο στην ονομασία (αυτοκόλλητο ) στα 1G αντί στα 512 mb που είναι

Εκτός εάν οι συγκεκριμένες μνήμες δεν υποστηρίζονται από την μητρική (που δεν το βλέπω )

Δεν μπορεί να τοποθετείς μνήμη 1 G ram και να σου βγάζει προπαντός στο bios 512 mb

Φίλε μου τις πήρες σε κιτ η ξεχωριστά ??

Κοίτα εδώ !! μην γράφω και εγώ διάφορα

http://www.valueram.com/datasheets/default.asp#DDR2 400MHz, 533MHz, 667MHz, 800MHz and 1066MHz

Δημοσ.
Για να εχεις 4GB πρεπει να βαλεις 4x1GB, αλλιως τσου.

Δεν ζηταω να εχω 4 gb αναφορικα ειπα οτι μπορο (συμφωνα με τον κατασκευαστη) να επεκτηνο την μνημη μεχρι 4γιγα

το προβλημα ειναι οτι εβαλα 2 μνημες των 1 γιγα και μου δεινει 1 γιγα συνολο δηλαδη 512 η καθε μια

• Moderators
Δημοσ.

Μπαααχ, τωρα ειδα οτι προκειται για μητρικη-υβριδιο.

Τοτε 2 τινα συμβαινουν:

1) Δεν μπορει να δει τις συγκεκριμενες single side μνημες. (πετυχες σε περιπτωση..)

2) Εχει γινει λαθος με τις ραμ. Αν και το cpu-z στις βλεπει 512, τοτε μαλλον για τετοιο προκειται :-)

Δημοσ.
Φίλε μου εάν έχουν εγγύηση πήγαινε τις πίσω πιθανών να έχει γίνει λάθος από το εργοστάσιο στην ονομασία (αυτοκόλλητο ) στα 1G αντί στα 512 mb που είναι

Εκτός εάν οι συγκεκριμένες μνήμες δεν υποστηρίζονται από την μητρική (που δεν το βλέπω )

Δεν μπορεί να τοποθετείς μνήμη 1 G ram και να σου βγάζει προπαντός στο bios 512 mb

Φίλε μου τις πήρες σε κιτ η ξεχωριστά ??

Κοίτα εδώ !! μην γράφω και εγώ διάφορα

http://www.valueram.com/datasheets/default.asp#DDR2 400MHz, 533MHz, 667MHz, 800MHz and 1066MHz

ξεχωριστά

εποικηνομισα με το καταστημα που τισ αγορασα ... και μοθ ειπαν να τις παω στο service τους με τον τεχνικο που μιλησα δεν μπορουσε να μου δοση καπια λυση απο το τηλ και το μονο που μου ειπε ειναι οτι Δεν μπορεί να τοποθετείς μνήμη 1 G ram και να σου βγάζει προπαντός στο bios 512 mb

μπορει να κνω εγο καποθ λαθος αλλα ειμαι σιγουροσ οτι ειναισυμβατεσ , αλιοσ πιστευω οτι δεν τηα μου δουλευε ο Υ/Η και μαλιστα τις ζητησα συμφωνα με τα στοιχια που ειχαν οι μνημεσ που ειχε

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Μπαααχ, τωρα ειδα οτι προκειται για μητρικη-υβριδιο.

Τοτε 2 τινα συμβαινουν:

1) Δεν μπορει να δει τις συγκεκριμενες single side μνημες. (πετυχες σε περιπτωση..)

2) Εχει γινει λαθος με τις ραμ. Αν και το cpu-z στις βλεπει 512, τοτε μαλλον για τετοιο προκειται :-)

καντο μου λιγο πιο λιανα αν θεε αυτεσ τισ 2 περιπτωσεισ ... και τι ενεργειεσ πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Οι περισσότερες τώρα είναι συμβατές με τις ποιο πολλές μητρικές (κοινή τεχνολογία –τεχνογνωσία τα εργατικά είναι χαμηλά )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...