30fill Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να αγοράσω ένα monitor για το φορητό μου με σκοπό να το συνδέω όταν είμαι στο γραφείο μου και να έχω μεγαλύτερη οθόνη για να δουλεύω! Καμιά καλή πρόταση γιατί η apple cinema 20' είναι πανάκριβη! Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχω να σου προτείνω κάποιο μοντέλο, απλά σε ενημερώνω πως έχω διαβάσει ότι οι Samsung έχουν προβλήματα συμβατότητας με τα τα MB / MBP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δεν έχω να σου προτείνω κάποιο μοντέλο, απλά σε ενημερώνω πως έχω διαβάσει ότι οι Samsung έχουν προβλήματα συμβατότητας με τα τα MB / MBP. τι εννοείς? συνδέω μια Samsung 22' σε MBP DVI και είναι όλα μια χαρά κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.