Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κι εγώ είμαι στην αγορά για συσκευή καθαρισμού αέρα αλλά όπως είπε κι ο φίλος από πάνω τα σχόλια που διαβάζω εδώ είναι πού ύποπτα, στοιχειοδώς να έχει ενημερωθεί κανείς βλέπει ότι το μηχάνιμα είναι τις πλάκας. Άμα κάποιος θέλει να βάζει λίγο αρωματάκι στο σπίτι του όλα καλά αλλά μη νομίζει ότι φιλτράρει μικροσωματίδια και αφερεί βακτήρια.

Πάρτε μια ιδέα κάνοντας στο γουγκλέ ένα wiki air purifier για να δείτε.

δυστυχώς κάτι τέτοιο παίζει σαν αυτό που λες...φίλος που το δοκίμασε τουλάχιστον για ένα μήνα κατέληξε ότι ουσιαστικά βγάζει μόνο άρωμα και σε καμμια περίπτωση δεν καθαρίζει τον αέρα...υπάρχει κάποιος που διαφωνεί σε αυτό;

• Απαντ. 202
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μου έστειλε και εμένα μνμ η πωλήτρια ότι τα μεταφορικά είναι 15 λίρες.

Όταν όμως πήγα να βάλω την τιμή αυτή στο "Postage & packaging" για να ολοκληρώσω την παραγγελία μου βγάζει αυτό το σφάλμα:

Έστειλα μνμ στην πωλήτρια και περιμένω απάντηση.

Εσύ πως ακριβώς πλήρωσες τα μεταφορικά;

Πλήρωσες στο ebay μόνο την τιμή του ιονιστή και μετά έβαλες ξεχωριστά τα μεταφορικά στο paypal της πωλήτριας;

της εστειλα το μαιλ του paypal μου και μου εστειλε το τιμολογιο (invoice), εκανα τη μεταφορα και μου τοστειλε.ουσιαστικα δεν εγινε μεσω ι-μπει η συναλλαγη.

Δημοσ.
δυστυχώς κάτι τέτοιο παίζει σαν αυτό που λες...φίλος που το δοκίμασε τουλάχιστον για ένα μήνα κατέληξε ότι ουσιαστικά βγάζει μόνο άρωμα και σε καμμια περίπτωση δεν καθαρίζει τον αέρα...υπάρχει κάποιος που διαφωνεί σε αυτό;

Δεν καθαριζει τελειως τον αερα και το κανει δασος, αλλα κανει καποια δουλεια. Οταν καπνιζουν πολλα ατομα δεν δημιουργειτε εκεινη η αποπνικτικη ατμοσφαιρα, αναπνεεις καλυτερα οταν το εχεις και δουλευει.

Δημοσ.

ναι ρε παιδια με τα λεφτα που ζηταει μια χαρα ειναι.

επειδη επαιρνα αρωματικα χωρου (ειχα αυτο με το αυτοματο spray καθε χ λεπτα) ειναι μια χαρα.

παντως οτι μαζευει μαλακιες μεσα στο νερο, το κανει, και οταν το αλλαζω βλεπω ασπραδια (ακομα και χορις ελεα)

Δημοσ.

Εχω αγοράσει και εγώ τον ιονιστή και κάνει φοβερή δουλειά.

1. δεν έχει καμμία σχέση με τα κοινα αρωματικά χώρου που απλώς μπερδεύουν τις μυρωδιές

2. έχει φοβερή γκάμα αρωμάτων!20!! αλλά έχω δοκιμάσει μονο 10.

3. ο ευκαλυπτος με έσωσε γιατι το χειμώνα που αρρώσταινε η μικρη με συναχι δεν μπορούσε να πάρει αναπνοή. έβαζα το Breathe στο δωμάτιό της και ανέπνεε τουλάχιστον ήρεμα και μπορούσαμε να κοιμηθούμε!

4. όσο για το αν παγιδεύει σωματίδια κτλ η απόδειξη είναι στο νερό όταν το πετας το οποίο έινα μαύρο!

το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Δημοσ.
της εστειλα το μαιλ του paypal μου και μου εστειλε το τιμολογιο (invoice), εκανα τη μεταφορα και μου τοστειλε.ουσιαστικα δεν εγινε μεσω ι-μπει η συναλλαγη.

Και εγώ έτσι την πλήρωσα τελικά! Το έστειλε σήμερα, οπότε λογικά Τρίτη-Τετάρτη θα το έχω.:-)

Δημοσ.
Δεν καθαριζει τελειως τον αερα και το κανει δασος, αλλα κανει καποια δουλεια. Οταν καπνιζουν πολλα ατομα δεν δημιουργειτε εκεινη η αποπνικτικη ατμοσφαιρα, αναπνεεις καλυτερα οταν το εχεις και δουλευει.

Aρα κανει δουλιτσα, και χωρις τα ελαια!

Δημοσ.

Τελικα τη σκονη τη μαζευει απο το χωρο?

Επειδη οι περισσοτεροι γραφουν για τις μυρωδιες εμενα που δεν καπνιζω με ενδιαφερει να μειωνει τη σκονη του αερα.

Εχετε δει διαφορα στα δωματια που λειτουργει?

Δηλαδη αν πριν το χρησιμοποιησετε επρεπε να βαλετε σκουπα μια φορα την εβδομαδα τωρα εχει μεγαλωσει αυτο το διαστημα?

Ευχαριστω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Τελικα τη σκονη τη μαζευει απο το χωρο?

Επειδη οι περισσοτεροι γραφουν για τις μυρωδιες εμενα που δεν καπνιζω με ενδιαφερει να μειωνει τη σκονη του αερα.

Εχετε δει διαφορα στα δωματια που λειτουργει?

Δηλαδη αν πριν το χρησιμοποιησετε επρεπε να βαλετε σκουπα μια φορα την εβδομαδα τωρα εχει μεγαλωσει αυτο το διαστημα?

Ευχαριστω.

Καλησπέρα.

Το ίδιο ερώτημα έχω κι εγώ. Αυτό που με ενδιαφερει περισσότερο είναι το πόσο αποτελεσματικό είναι με τη σκόνη !! Είδε κανείς διαφορά;

Δημοσ.

Καλησπερα κ Χρόνια πολλά

Για την σκονη εγω δεν θα ελεγα οτι θα δεις μεγαλη διαφορα απο οτι εχω παρατηρησει δεν θα το επαιρνα εαν ηθελα να κανω αυτη την δουλεια

Δημοσ.

Τελικα, ΧΩΡΙΣ χρηση ελαίων, νιώθει αυτος που αναπνεει αερα σε χωρο με το breathe, οτι ειναι πραγματι πιο καθαρος?

Η οποια σκονη/βρωμια του αερα μαζευεται στο νερο?

• 4 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...