2arkoudi Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Το δοκιμασα χωρις ελαια πριν κανα 3 μερες. Καπνισα ενα τσιγαρο στην κρεβατοκαμαρα πριν κοιμηθω και το εβαλα να δουλευει (μυριζαν και τα ρουχα μου τσιγαριλα btw, λογω εξοδου). Ειχα κλειστα παραθυρα και πορτες. Οταν ξυπνησα δυστηχως ακομα μυριζε τσιγαριλα. Βγηκα εξω με το που ξυπνησα να παρω καθαρο αερα και ξαναμπηκα στην κρεβατοκαμαρα για να δω διαφορα και ο αερας μυριζε. Θα κάνω κ εγω το ιδιο τεστ παιδες , κ θα γραψω αποτελεσματα Αν κ το ειχα δοκιμασει αλλη μια φορά χωρις τα ελαια αλλα ειχα ανοιχτη την πορτα του δωματιου , τωρα θα την κλεισω. Το εχω δοκιμασει στην αρχη με κλειστή την πορτα του δωματιου κ τα ελαια κ δεν υπηρχε τσιγαριλα
pixies451 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Τελικά μου ζήτησαν 31 λίρες παραπάνω μεταφορικά μετά από τόσες μέρες.Ερασιτέχνες...Μάλλον θα ακυρώσω απο που? στο σαιτ ανεφερε για χρεωση μεταφορικων?
giorgis4886 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Από εδώ http://www.breathe-revitalizers.co.uk/ και δεν έλεγε για μεταφορικά. Επίσης στο επιβεβαιωτικό mail πάλι δεν χρεωσανε τίποτα επιπλέον αλλά μετά τέσσερις μέρες μου ζήτησαν 31 λίρες... [The cost to send the items to you would be £30.99.I look forward to hearing from you as to whether you are happy to proceed.Kind regardsKaren Cousins]
2arkoudi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Παιδες το δοκίμασα ξανα χωρις να βαλω έλαια , εκλεισα πορτες - παραθυρα καπνισα σε ενα δωματιο κ το αφησα όλο το βράδυ να δουλευει , το πρωι μυριζε λιγοτερο τσιγαριλα απο πριν που δεν ειχα το breathe (πριν εαν εμπαινες κ ειχες την πορτα κλειστη του δωματιου δεν αντεχες απο την τσιγαριλα)
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Από εδώ http://www.breathe-revitalizers.co.uk/ και δεν έλεγε για μεταφορικά. Αφου στις προηγούμενες σελίδες αναφέρουν τα παιδιά ότι είναι γύρω στα 79 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά!
2arkoudi Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Αφου στις προηγούμενες σελίδες αναφέρουν τα παιδιά ότι είναι γύρω στα 79 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά! H τιμη 79€ κ μεταφορικα δωρεαν ειναι απο το ελληνικο site http://www.breathe.gr
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Λοιπόν το e-mail που μου έστειλαν οι Άγγλοι: Hi Yes we do ship to Greece the approximate cost is £32 and takes up to 7 working days, we use parcelforce for this service. Kind regards Karen Άρα 34,55€ τα μεταφορικά... Οπότε αυτό με τον φωτισμό από Αγγλία κοστίζει περίπου 79,34€! Όσο περίπου από Ελλάδα αλλά με την extra βάση με τα LEDs. 10 χαρακτήρες
kage Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 μην τα μπερδευετε αλλο μαγαζι το ενα αλλο το αλλο... αυτο που ειχα υπολογισει εγω ειναι απο ebay...σε εκεινο που κανει 20λιρες
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Η έξτρα βάση έχει μόνο ένα χρώμα ή έχει διακοπτάκι και διαλέγεις εσύ όποιο χρώμα θες να φωτίζει;
pixies451 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 μην ειστε χαζοι.. http://cgi.ebay.co.uk/BREATHE-AIR-PURIFIER-60ml-APPLE-ESSENCE-SILVER-TOP_W0QQitemZ370178011644QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_3?hash=item370178011644&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 1. Το δικό σου ήρθε; 2. Πόσες μέρες έκανε; 3. Τα μεταφορικά πόσο ήταν και πως τα πλήρωσες (γιατί από ότι βλέπω έχει αποστολή μόνο για United Kingdom); 4. Έχει και την φωτιζόμενη βάση ή όχι;
pixies451 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 1.ηρθε 2. κυριακη 22/03 το παρηγγειλα, παρασκευη ειδοποιηση και σημερα γτο πηρα 3. σε συνενοηση με την πωλητρια πληρωσα με πειπαλ 15 λιρες μεταφορικα 4.οχι αλλα το θεωρω λιγο περιττο ετσι κ αλλιως. συνολο μου βγηκε λιγοτερο απο 40 ευρω μια πρωτη εντυπωση: μου φαινεται λιγο περιττη αγορα για αρχες απριλιου τελικα. ετσι κ αλλιως ανοιγω συνεχως τη μπαλκονοπορτα. το ελαιο εχει πολυ εντονη μυρωδια, εβαλα ελαχιστο(ισα που καλυψε τον πατο του ποτηρακιου) και μυρισε ολο το σπιτι. ποσες ωρες πρεπει να δουλεψει για να καταλαβεις διαφορα?
johnqpublic Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Κι εγώ είμαι στην αγορά για συσκευή καθαρισμού αέρα αλλά όπως είπε κι ο φίλος από πάνω τα σχόλια που διαβάζω εδώ είναι πού ύποπτα, στοιχειοδώς να έχει ενημερωθεί κανείς βλέπει ότι το μηχάνιμα είναι τις πλάκας. Άμα κάποιος θέλει να βάζει λίγο αρωματάκι στο σπίτι του όλα καλά αλλά μη νομίζει ότι φιλτράρει μικροσωματίδια και αφερεί βακτήρια. Πάρτε μια ιδέα κάνοντας στο γουγκλέ ένα wiki air purifier για να δείτε.
Balourdos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Αλλο ενα αρωματικο χωρου δηλαδη? Αν ειναι ετσι, κριμα γιατι το ειχα δει με καλο ματι κρινοντας απ'τα λεγομενα και την ικανοποιηση του φιλου 2arkoudi. Oh well, next...
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 Δημοσ. 1 Απριλίου 2009 3. σε συνενοηση με την πωλητρια πληρωσα με πειπαλ 15 λιρες μεταφορικα Μου έστειλε και εμένα μνμ η πωλήτρια ότι τα μεταφορικά είναι 15 λίρες. Όταν όμως πήγα να βάλω την τιμή αυτή στο "Postage & packaging" για να ολοκληρώσω την παραγγελία μου βγάζει αυτό το σφάλμα: Please enter the correct information for the following fields:Postage costs cannot be calculated for this item because the postage calculator is currently unavailable or the seller has not specified postage costs to your currently selected address. Please select another postage address from your address book and try again. Έστειλα μνμ στην πωλήτρια και περιμένω απάντηση. Εσύ πως ακριβώς πλήρωσες τα μεταφορικά; Πλήρωσες στο ebay μόνο την τιμή του ιονιστή και μετά έβαλες ξεχωριστά τα μεταφορικά στο paypal της πωλήτριας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα