kage Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 επιτοπου φευγουν κ μενουν στην paypal.αυτος νομιζω τα παιρνει οποτε στειλει το προιον... εγω θα σου προτεινα να παρεις κ την βαση μαζι που χει 13λιρες σε ενα πακετο γιατι μετα αν απαοφασισεις κ για βαση .στην Ελλαδα εχει 45ε κ αγγλια 13+15λιρες μεταφορικα. τελικα απο το σιτε που δειξα το μηχανημα+1 μπουκαλακι+βαση+μεταφορικα =52ε κ το ελληνικο 125ε(με εξτρα +3 μπουκαλακια-ποσα ml?-).
giorgis4886 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Μόλις το παράγγειλα από Αγγλία χωρίς μεταφορικά.. Και με επιβεβαιωτικό e-mail... Αν έρθει θα ενημερώσω...
kage Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 το παραγγειλες για Ελλαδα χωρις μεταφορικα? απο το μαγαζι με τις 20λιρες?
giorgis4886 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Το παράγγειλα απο εδώ http://www.breathe-revitalizers.co.uk/
skiabox Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2009 Κανα 'physical' μαγαζι που να το πουλαει παιζει? Επισης διαβασα οτι ολη τη δουλεια την κανουν τα αιθερια ελαια. Αν δε θελεις να μυριζεις κατι(οπως εγω) και το χρησιμοποιησεις σκετο κανει τιποτα?
mentoras99 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Κανα 'physical' μαγαζι που να το πουλαει παιζει?Επισης διαβασα οτι ολη τη δουλεια την κανουν τα αιθερια ελαια. Αν δε θελεις να μυριζεις κατι(οπως εγω) και το χρησιμοποιησεις σκετο κανει τιποτα? Aυτη την απορια ειχα κι εγω. Ειπαν εδω στο φορουμ οτι και χωρις ελαια, δινει καθαρο αερα. Όντως ειναι ετσι ομως?
pixies451 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 παιδια εμενα αλλο με προβληξματιζει αν και το παρηγγειλα και το περιμενω. το πηρα 20 λιρες απο το ι-μπει. αν το πουλαει το καταστημα τοσο, τι πραγματικο κοστος θα εχει το μηχανημα σα μηχανημα και ποσο ποιοτικο θα ειναι? οσοι το πηραν ειναι ευχαριστημενοι αλλα μηπως δεν κραταει πολυ η καλη του λειτουργια? μηπως η αισθηση καθαρου αερα ειναι στην τελικα αυθυποβολη εν μερει?
2arkoudi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 παιδια εμενα αλλο με προβληξματιζει αν και το παρηγγειλα και το περιμενω.το πηρα 20 λιρες απο το ι-μπει. αν το πουλαει το καταστημα τοσο, τι πραγματικο κοστος θα εχει το μηχανημα σα μηχανημα και ποσο ποιοτικο θα ειναι? οσοι το πηραν ειναι ευχαριστημενοι αλλα μηπως δεν κραταει πολυ η καλη του λειτουργια? μηπως η αισθηση καθαρου αερα ειναι στην τελικα αυθυποβολη εν μερει? Φυσικά Ελληνικά καταστήματα http://www.estem.gr/shop/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1151&category_id=148&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=21&vmcchk=1 http://www.experthellas.gr/product_detail.jsp;jsessionid=7BF4FE07266D5DAAE9C2071AB8AC91C9?prdId=BREATHE4000&extLang= Εμενα δουλευει τουλαχιστον για 14 ωρες την ημερα κ ειναι ΟΚ Η αγορά ειναi value for money , δηλαδη για οικιακή αλλα κ για γραφεία ειναι μια χαρα , εντάξει με 80€ δεν παιρνεις κατι επαγγελματικο αλλα κάνει μια χαρα την δουλεια του.
pixies451 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 μα αυτο θελω να σου πω! εσυ το πηρες 80, εγω το πηρα 20. και ο ναιδος μαλλον το πηρε 10! φυισκα και δεν ειναι επαγγελματικο
kabouras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 αυτες οι συσκευες ειναι μια μεγαλη απατη οντως το νερο εχει ιδιοτητα να συγκρατει παρα πολα "σωματιδια" μυρωδιες κλπ γιαυτο το χρησιμοποιουν και σε αργιλεδες και τετια ΟΜΩΣ αυτα τα πραγματα δεν λειτουργουν με το σκεπτικο του αργιλε δηλαδη ο αερας του δωματιου δεν περναει μεσα απο το νερο για να βγει απο την αλλη καθαρος, περναει πανω απο το νερο και ετσι η οποια διαφορα ειναι ελαχιστη, ισα ισα αρωματιζεται λιγο απο τα εθαιρια γενικα τελευταια που ξαναρχισα να μπαινω στο σιτε εχω παρατηρησει οτι εχει γεμισει ατομα που εχουν να πουν τα καλυτερα λογια και πλαθουν τρελες ιστοριες για προιοντα αχρηστα στην καλιτερη περιπτωση, προιοντα απατες στη χειροτερη. οταν εκανα ρετζιστερ δεν ηταν ετσι
2arkoudi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) αυτες οι συσκευες ειναι μια μεγαλη απατη οντως το νερο εχει ιδιοτητα να συγκρατει παρα πολα "σωματιδια" μυρωδιες κλπ γιαυτο το χρησιμοποιουν και σε αργιλεδες και τετια ΟΜΩΣ αυτα τα πραγματα δεν λειτουργουν με το σκεπτικο του αργιλε δηλαδη ο αερας του δωματιου δεν περναει μεσα απο το νερο για να βγει απο την αλλη καθαρος, περναει πανω απο το νερο και ετσι η οποια διαφορα ειναι ελαχιστη, ισα ισα αρωματιζεται λιγο απο τα εθαιρια γενικα τελευταια που ξαναρχισα να μπαινω στο σιτε εχω παρατηρησει οτι εχει γεμισει ατομα που εχουν να πουν τα καλυτερα λογια και πλαθουν τρελες ιστοριες για προιοντα αχρηστα στην καλιτερη περιπτωση, προιοντα απατες στη χειροτερη. οταν εκανα ρετζιστερ δεν ηταν ετσι Δοκιμασα κατι εμεινα ευχαριστημένος αυτο εσυ το λες <<τρελες ιστοριες>> απατη κλπ χωρις να το δοκιμασεις , δηλαδη εσυ εισαι ο αντικειμενικος ? Εμενα δεν θα με χαλαγε εαν εγραφες οτι δεν πιστευω οτι καθαριζει για αυτον κ αυτον τον λογο αλλα οχι να γραφεις <<τρελες ιστοριες κ απατες>> οταν γραφουμε κατι ας το σκεφτομαστε λιγο οχι οτι περναει απο το μυαλο μας να το γραφουμε ετσι για να το παιξουμε εξυπνοπουλια Διαβασε την τεχνικη του εδω http://www.breathe.gr/howItWorks.htm Πιστοποιητικά http://www.breathe.gr/specifications.htm Δεν θα μπω σε αντιπαραθεση διοτι δεν εχω κανενα προσωπικο οφελος Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2009 από 2arkoudi
mentoras99 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Παιδια, δεν εχει νοημα καμια αντιπαραθεση. Εδω ακουγονται και τα θετικα και τα αρνητικα. Εγω θα ηθελα αρκετους χρηστες να κανουν ενα κοπο να το δουλεψουν ΔΙΧΩΣ ελαια, σε ψιλοβρωμικο περιβαλλον αερα, να δουμε αν κανει δουλιτσα ή οχι.
kaiowas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Το δοκιμασα χωρις ελαια πριν κανα 3 μερες. Καπνισα ενα τσιγαρο στην κρεβατοκαμαρα πριν κοιμηθω και το εβαλα να δουλευει (μυριζαν και τα ρουχα μου τσιγαριλα btw, λογω εξοδου). Ειχα κλειστα παραθυρα και πορτες. Οταν ξυπνησα δυστηχως ακομα μυριζε τσιγαριλα. Βγηκα εξω με το που ξυπνησα να παρω καθαρο αερα και ξαναμπηκα στην κρεβατοκαμαρα για να δω διαφορα και ο αερας μυριζε.
giorgis4886 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Τελικά μου ζήτησαν 31 λίρες παραπάνω μεταφορικά μετά από τόσες μέρες.Ερασιτέχνες...Μάλλον θα ακυρώσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα